Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2011

'Οταν η οργή γίνεται "ποτάμι"...Δείτε το βίντεο.


'Οταν η οργή γίνεται "ποτάμι"...Δείτε το βίντεο. by Greekgr

ΦΩΝΑΞΤΕ: ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΘΥΜΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!! ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΛΛΑΞΟΥΝ!!Η “Περικεφαλαία” του σύγχρονου Έλληνα αγωνιστή ! 

Από το μαχητικότατο anti-ntp.blogspot.com

Επειδή ξέρουμε τι θα γίνει την τρίτη διαβάστε παρακάτω:


Anti-ntp:Εμείς θα σας προτείναμε μάσκες εργασίας (8 ευρώ)(μια μπλε είναι) και φίλτρο για ανόργανα αέρια (3 ευρώ) (ένα κίτρινο είναι) .Θα προστατεύσει μύτη και στόμα…Τώρα για τα μάτια σας πάρτε μάσκα για την θάλασσα.
Αυτο είναι παθητική αντίσταση κατά της αρχής. αλλα όταν η αρχή παρανομεί με παράνομη χρήση χημικών τότε δεν κάνουμε τίποτα παράνομο.όσο για τα άλλα διαβάστε παρακάτω…
Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, και που…..
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη στάση των σωμάτων ασφαλείας, και κυρίως των αστυνομικών δυνάμεων,
όσον αφορά τους τρόπους αντιμετώπισης και καταστολής της οποιασδήποτε ενέργειας αγανακτισμένων πολιτών.
Κι αφού ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να βρεθούμε μπλεγμένοι εν μέσω μιας σύρραξης ανάμεσα στην αστυνομία και κάποια ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών (που στο κάτω κάτω είναι και δικαίωμά μας, να μπορούμε να διαμαρτυρηθούμε για “κάτι” με το οποίο δεν συμφωνούμε…δημοκρατία δεν έχουμε?).
Κι επειδή η θεωρία από την πράξη απέχουν αρκετά, και η δημοκρατία που ζούμε, είναι μάλλον θεωρητική, ενώ στην πράξη η “καλή” πολιτεία κάνει το παν για την επιβολή της τάξης και της υπακοής στους “νόμους” που ισχύουν μόνο για τους διαμαρτυρόμενους στην προκειμένη πολίτες, χρησιμοποιώντας κάπως ανορθόδοξες μεθόδους, βασιζόμενη κυρίως σε αυτές, της ρίψης δακρυγόνων,χημικών κτλ. (οι οποίες συμπτωματικά, “επιτρέπονται” μόνο στην Ελλάδα, βλ. Η χρήση χημικών απαγορεύεται σε όλο τον κόσμο από το Διεθνές Δίκαιο.) αδιαφορώντας για την υγεία των πολιτών και τις όποιες συνέπειες μπορεί να προκαλέσουν,δίνοντας εντολές στις δυνάμεις καταστολής, να κάνουν χρήση των παραπάνω βλαβερών ουσιών χωρίς καμία διάκριση λες και βρίσκονται σε πεδίο μάχης και είναι αντιμέτωποι με κάποιο “οργανωμένο στράτευμα”.
Εμείς λοιπόν υπολογίζοντας και τις οικονομικές δυσκολίες (που δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να περάσουν απαρατήρητες) αλλά και την υγεία όλων μας( μιας και κανείς άλλος δεν ενδιαφέρεται), βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την οικονομικότερη (αυτοσχέδια) και αποτελεσματικότερη λύση στους σύγχρονους αγώνες μας, την “Περικεφαλαία” του σύγχρονου Έλληνα αγωνιστή …!!!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1: Μια κοινή μάσκα θαλάσσης (οι περισσότεροι έχουμε μια στα σπίτια μας).
Χρησιμότητα: Μια απλή μάσκα θαλάσσης απομονώνει αεροστεγώς την περιοχή των ματιών έτσι ώστε να μην ερεθιστούν! (βασικότερη και πιο ανυπόφορη επίπτωση δακρυγόνων).
2: Απλή χειρουργική μάσκα. Μπορείτε να τις βρείτε σε οποιοδήποτε φαρμακείο με ελάχιστο κόστος! Χρησιμότητα: Προστατεύει το στόμα και τη μύτη, μπορείς να την ενισχύσεις με ένα οποιοδήποτε μαντήλι!


Διαβάστε περισσότερα στο Στοχασμός Πολιτική

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: