Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Παρτούζα... μη κοινής αποδοχής

Κι ενώ όλα έδειχναν πως επρόκειτο να έχουμε οικουμενική κυβέρνηση χωρίς Παπανδρέου, ο τελευταίος την έκανε γυριστή τελευταία στιγμή και αποφάσισε να συνεχίσει μόνος, αφήνοντας τους πάντες σύξυλους. Αν σας ενδιαφέρει η δική μου γνώμη, αυτή συνοψίζεται στην εξής φράση: Τι είχαμε, τι χάσαμε.

Όταν βλέπεις το Σαμαρά να φοβάται, τον Καρατζαφέρη να ζητάει ως πρόσωπο κοινής αποδοχής τον 85χρονο (mr.Τίποτα) Κωστή Στεφανόπουλο, την Ντόρα να προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες τρόμου και τους αριστερούς να απαιτούν μόνο εκλογές, η επιλογή του Παπανδρέου να προχωρήσει απλά σε ανασχηματισμό και στη συνέχεια να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης, απλά σε κάνει κυνικό, αφού όλες οι επιλογές οδηγούν σε αδιέξοδο. Σόρι για τη μοιρολατρία μου, μπορεί να μου περάσει.

Η οικουμενική παρτούζα τελικά αποφεύχθηκε στο παρά πέντε, παρά την έντονη κινητικότητα που παρατηρήθηκε χθες. Τι έγινε όμως και απετράπη; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει το –ακατάλληλο- ρεπορτάζ:ΥΓ1. Ζητάω συγγνώμη γι’αυτό που θα πω: Χθες ήμουν συντονισμένος επί 7 ώρες στο Mega! Ναι, αλήθεια… Κι ενώ το μεγάλο κανάλι είχε σίγουρη την οικουμενική κυβέρνηση, μετά το διάγγελμα του Παπανδρέου, η Τρέμη διατράνωσε πως… επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του καναλιού.

ΥΓ2. Σήμερα είναι τα γενέθλια του πρωθυπουργού, τα οποία συμπέφτουν με την ημέρα του... Αγίου Μνημονίου. Τι πουτάνα είναι η ζωή μερικές φορές...
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: