Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

«Μαγειρεύουν» κυβέρνηση προσωπικοτήτων…


Εντυπωσιακά ποσοστά δυσαρέσκειας στα δυο κόμματα εξουσίας καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στο «Βήμα» και την «Καθημερινή» της Κυριακής.
Από το ΠΑΣΟΚ δυσαρεστημένοι είναι το 88% και από τη ΝΔ το 93%.
Οσον αφορά στον τρόπο, που αντιμετωπίζονται τα προβλήματα, μόνο το 11% των ερωτηθέντων δηλώνει ικανοποιημένο από την κυβέρνηση και το 6% από  τη Νέα Δημοκρατία. Στην ερώτηση ποιο κόμμα ασκεί καλύτερη αντιπολίτευση, η πλειονότητα των ερωτηθέντων απαντά «κανένα». Ο «κανένας» είναι ακόμη μία φορά ο καταλληλότερος πρωθυπουργός ανάμεσα στους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.
Το 82,6% δηλώνει λίγο ή και καθόλου αισιόδοξο ότι, η....... χώρα θα καταφέρει να ορθοποδήσει.
Ιδού και το κερασάκι στην …τούρτα.
Το 23% υποστηρίζει ότι καλύτερη μορφή διακυβέρνησης για τη χώρα θα ήταν μία οικουμενική κυβέρνηση, ενώ το 12% υποστηρίζει πως θα έπρεπε να υπάρξει κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Αυτοδύναμη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ προτιμά το 8% και αυτοδύναμη ΝΔ το 6%.
Το τελευταίο καιρό εντείνονται οι πληροφορίες ότι, εξωτερικές δυνάμεις και το εγχώριο κατεστημένο μαγειρεύουν «κυβέρνηση προσωπικοτήτων», που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, δεν είναι αιρετοί και δεν έχουν πολιτικό κόστος.
Είναι πολύ πιθανό, η επανεμφάνιση Σημίτη (έχει το θράσος να προβαίνει δημόσια σε συστάσεις για την... οικονομία και την κατάσταση της χώρας), με δυο άρθρα, σε μια εβδομάδα (!), στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και το ΒΗΜΑ, να έχει σχέση με τις κυοφορούμενες εξελίξεις.
Σε λίγο δεν αποκλείεται να βγάλουν ως κυρίως …πιάτο και τον τουρίστα της Ραφήνας…

Σχόλιο δικό μας:
Αυτό δεν νομίζω πια ότι θα το αντέξουμεεεε!!! 
Σημίτης και Καραμανλής, δηλαδή αυτοί που μας "έρριξαν" στον ωκεανό, τώρα θα εμφανιστούν ως ναυαγοσώστες για τη σωτηρία μας!! Μιλάμε για απύθμενο θράσσος! 
Πάντως το παρηγορητικό είναι ότι ο κόσμος που τους υποστηρίζει ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είτε σε συνεργασία είτε χωριστά περιορίστηκε στο 12% στην πρώτη περίπτωση και μόλις στο 8% και 6%, αντίστοιχα, στη δεύτερη περίπτωση... Πολύ παρήγορο αυτό... Για να δούμε...

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πασχαλινές δέξου ευχές, απο τη καρδια βγαλμένες, ολες οι μέρες της ζωής σου να΄ναι αναστημένες!
ΚΑΛH ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.