Σελίδες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Έφυγαν κι άφησαν πίσω τους συντρίμμια


http://www.salata.tv/
Χρειάστηκαν τέσσερεις μήνες οδομαχιών και μαχών στους δρόμους της πόλης της Κερατέας, ένα νεκρό έμβρυο και το σπάσιμο της ομερτά των ΜΜΕ για τα αίσχη των ΜΑΤ και τις παρανομίες του Μπόμπολα. Αλλά τελικά, οι κάτοικοι της Κερατέας νίκησαν! Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη (όσες φορές κι αν τη γράψω, δεν μπορώ να συνηθίσω το οξύμωρο αυτής της προσφώνησης)έδωσε εντολή στις διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονται στην περιοχή να αποσυρθούν.
Οι άνδρες των ΜΑΤ έφυγαν, αλλά όχι πριν αφήσουν πίσω τους συντρίμμια, όπως καταγγέλουν κάτοικοι της περιοχής...
Πιο συγκεκριμένα, κάποιος κάτοικος της περιοχής γράφει στο antixyta.blogspot.com: «Ανέβηκα στον χώρο και αντίκρισα ένα βομβαρδισμένο τοπίο. Πίστεψα πως όχι μόνο είχε γίνει η χωματερή, αλλά λειτουργούσε κιόλας. Τα σπιτάκια διελυμένα, τα αυτοκίνητα αναποδογυρισμένα και το φορτηγό του δήμου εντελώς κατεστραμμένο. Φυσικά, παντού σκουπίδια. Δέντρα και θάμνοι είχαν κοπεί και παραδοθεί στην πυρά. Δεν είχα καμία αμφιβολία πως οι προστάτες των πολιτικών σκουπιδιών θα άφηναν πίσω τους τα σημάδια του δικού τους πολιτισμού. Εκείνου των σκουπιδιών. Όπως σκουπίδια είναι κι εκείνοι.»
Στο blog μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το πώς ήταν η περιοχή πριν και μετά την έλευση των ΜΑΤ, για να καταλάβετε το μέγεθος της καταστροφής που επιτέλεσαν τα όργανα της τάξης κατά την παραμονή τους στην περιοχή.
Δείτε το video από τα πανηγύρια των κατοίκων για την αποχώρηση των ΜΑΤ από την περιοχή τους:

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: