Σελίδες

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Αντί να παραιτηθεί ζητάει και τα ρέστα ο κ. Κυριτσάκης



 Αντί να παραιτηθεί ζητάει και τα ρέστα ο κ. Κυριτσάκης.
Με την βεβαίωση αποδοχών του για το 2010, απάντησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού κ. Κυριτσάκης στον πρόεδρο του Λάος, ο οποίος τον κατηγόρησε από το Βήμα της Βουλής, ότι διπλασίασε τις αποδοχές του.
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου επικαλείται τη βεβαίωση αποδοχών της υπηρεσίας η οποία λέει ότι όλο το 2010 έλαβε συνολικά 31.095 ευρώ δηλαδή 2.591 ευρώ το μήνα.  Και ασφαλώς έτσι θα είναι αφού το βεβαιώνει η υπηρεσία. Παίρνει δηλαδή κάτι λιγότερα από το ήμισυ των αποδοχών του προκατόχου του.
Το θέμα δεν είναι πόσα παίρνει τώρα ο κύριος Κυριτσάκης ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού, αλλά το ότι αποσιωπά το γεγονός, ότι, όπως στις 7/7/2010 με επίσημα έγγραφα αποκάλυψε το kentri.gr (πατήστε εδώ), το πρώτο που έκανε ο κ. Κυριτσάκης όταν ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, ήταν να προσδιορίσει το ύψος των αποδοχών του στο διπλάσιο εκείνων του προκατόχου του.
Μάλιστα μετά από ερώτηση των βουλευτών Βασίλη Κεγκέρογλου, Μιχάλη Τιμοσίδη, Δημήτρη Βαρβαρίγου και Σάββα Εμινίδη, το θέμα απασχόλησε τη Βουλή.
Το θέμα είναι ηθικής τάξεως περισσότερο και αφού ο ίδιος δεν παραιτείται, να του ζητήσουν την παραίτησή του.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: