Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ'''''''''''''''''''''''

την ώρα που μεγαλογιατροί, καρχαρίες του κέρδους και μεγαλοεπιχειρηματίες κατακλέβουν το ελληνικό δημόσιο με αδήλωτα πλούτη ενώ μεγιστάνες των αποταμιεύσεων και λαμόγια της πολιτικής στήνουν off shore εταιρείες ληστεύοντας επί δεκαετίες τον ελληνικό λαό.

Κατέσχεσαν σπίτι κατάκοιτου για 5000 ευρώ!Η ανάλγητη, ανήθικη και κοινωνικά απαράδεκτη πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών προς τους Έλληνες πολίτες επιβάλει τους δικούς της κατοχικούς κανόνες στην κηδεμονευόμενη χώρα του Δ.Ν.Τ. Την ώρα που βοά το πανελλήνιο για τις σκανδαλώδεις ευεργεσίες και διαγραφές χρεών του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς παλιούς του φίλους, υπάλληλοι του συνοδεία δικαστικών επιμελητών εισβάλλουν σε σπίτια πολιτών και τα βγάζουν στο σφυρί για οφειλές που ισούνται με το μισό μισθό ενός βουλευτή. Σύμφωνα με «έκθεση αναγκαστικής κατάσχεσης ακίνητης περιουσίας» που έχουμε στη διάθεση μας, στις 9 Μαρτίου 2011 «εκτελεστές» της ΔΟΥ ΙΘ’ Αθηνών με το έγγραφο υπό μάλης κατάσχεσαν το σπίτι ενός ταλαιπωρημένου βιοπαλαιστή μόλις 21τμ2. Η υπόθεση παρουσιάζει και απάνθρωπες πτυχές αφού κατά τις πληροφορίες μας ο φορολογούμενος πολίτης το τελευταίο χρονικό διάστημα αδυνατούσε να αποπληρώσει τα χρέη του λόγω σοβαρού τροχαίου ατυχήματος που τον κρατούσε καθηλωμένο στο κρεβάτι. Γεγονός που τον καθιστούσε και ανήμπορο να εργαστεί.

Σύμφωνα με τον πίνακα καθορισμού χρεών, το θύμα της επαίσχυντης φορολογικής επιδρομής όφειλε 2.882,43 ευρώ από  φόρο εισοδήματος του 2008 και 1.483,56 ευρώ για το 2010. Μετά τις προσαυξήσεις το φοβερό χρέος του σκληρού και αδίστακτου φοροφυγά(!) έφτασε στο ποσό των 5.145,09 ευρώ. Η προϊσταμένη δικαστικού της συγκεκριμένης εφορίας και ο διευθυντής τύλιξαν σε μια κόλα χαρτί τον Έλληνα Άλ Καπόνε της γειτονιάς του Γκύζη και κατέβασαν τον αντίχειρα του Ρωμαίου αυτοκράτορα για να του πάρουν τα υπάρχοντα και να του τα βγάλουν στο σφυρί. 
Το πρωινό της 9ης Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 9 το πρωί ήταν το πιο εφιαλτικό για τον ιδιοκτήτη ενός μικρού διαμερίσματος στην οδό Γκύζη. Ακολουθώντας όλα τα νόμιμα και με αδιαμφισβήτητη επαγγελματική συνείδηση, ο υποδιευθυντής της ΔΟΥ με την συνοδεία ως μάρτυρα(έτσι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις)συνταξιούχου δικαστικού επιμελητή(για να συμπράξει στην κατάσχεση και στην εκτίμηση)πήγε στην οικία και επέβαλε την αναγκαστική κατάσχεση. Κατά το έγγραφο, το σπίτι ήταν ισόγειο και ο οφειλέτης το είχε αγοράσει το 2009. Δηλαδή πρόλαβε να το χαρεί δύο χρόνια. Το ακίνητο εκτιμήθηκε για το ποσό των 32.000 ευρώ ενώ σαν πρώτη προσφορά ορίστηκε από τα αρμόδια φορολογικά στελέχη το ποσό των 24.000 ευρώ.
Κι όλα αυτά την ώρα που μεγαλογιατροί, καρχαρίες του κέρδους και μεγαλοεπιχειρηματίες κατακλέβουν το ελληνικό δημόσιο με αδήλωτα πλούτη ενώ μεγιστάνες των αποταμιεύσεων και λαμόγια της πολιτικής στήνουν off shore εταιρείες ληστεύοντας επί δεκαετίες τον ελληνικό λαό. (κλικ στις εικόνες για μεγένθυση)
http://www.kourdistoportocali.com
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

marianaonice είπε...

Kάτι ακουγόταν για μεγαλοφοροφυγάδες δικηγόρους και συμβολαιογράφους και δημοσιογράφους που θα έβγαιναν στη φόρα αυτή την εβδομάδα!
Αλλά ώω του θαύματος, απεργούν οι δημοσιογράφοι για ποια αιτήματα δεν ξέρουμε... κι έτσι αναμείνατε στο ακουστικό σας...
Ωστόσο για να μη χρονοτριβούμε εξοντώνουμε και κανένα φουκαρά με τους "αδέκαστους και σκληρούς" νόμους που έφτιαξαν τα σαϊνια του ΓΑΠ για να πατάξουν τη ...φοροδιαφυγή!!
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω... ειλικρινά!!

Έφτιαξαν μεγάλες δαγκάνες για να πιάνουν όμως μικρά ανώδυνα ψαράκια ενώ οι καρχαρίες κοιτούν ...χλευάζοντας!!

Aνεμος είπε...

Έφτιαξαν μεγάλες δαγκάνες για να πιάνουν όμως μικρά ανώδυνα ψαράκια ενώ οι καρχαρίες κοιτούν ...χλευάζοντας!!

Tasoula είπε...

Καλημερα παιδια.
Ο ΜΟΝΟΣ 'ΕΠΩΝΥΜΟΣ' ΥΠΗΡΞΕ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ καθως επρεπε να ξεκαθαριζουν με την ΓΚΕΡΕΚΟΥ!!!
Αληθεια τα σαινια της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ηταν ξενυχτισμενα;;;;

marianaonice είπε...

@Τασούλα μου
Ποιάς αλληλεγγύης??
Δεν είχαμε εδώ Υπατία και νεοκλασσικά, εδώ είχαμε ένα διαμερισματάκι στου Γκύζη, μόλις 21 τ.μ.!!!
:))