Σελίδες

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

 

Κάλεσμα Παπανδρέου για αισιοδοξία

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να είναι αισιόδοξοι ότι οι χώρα θα τα καταφέρει, σημειώνοντας ότι «καλλιεργείται κλίμα απαισιοδοξίας ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όμως καταφέραμε ήδη να μην χρεοκοπήσουμε».
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να είναι αισιόδοξοι ότι οι χώρα θα τα καταφέρει, σημειώνοντας ότι  «καλλιεργείται κλίμα απαισιοδοξίας ότι δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όμως καταφέραμε ήδη να μην χρεοκοπήσουμε».

Ο Γιώργος Παπανδρέου επισήμανε πως ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν οι δημιουργικοί πολίτες από τα δεσμά ενός αντιπαραγωγικού και διεφθαρμένου κράτους.

Παράλληλα,  επισήμανε το "οριστικό τέλος στο σαθρό μοντέλο ανάπτυξης το οποίο έπνιξε την Ελλάδα στα χρέη και άφησε τον αγροτικό τομέα στην τύχη του" και έκανε αναφορά για την "κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και για συνεταιρισμούς, που μολύνθηκαν από τα πελατειακό σύστημα".

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από την πλευρά του, προανήγγειλε ετήσιο κρατικό διαγωνισμό για την καινοτομία και την ποιοτική αγροτική παραγωγή.http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: