Σελίδες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Εισαγγελική παραγγελία για εξηγήσεις κατά ανώνυμου διαχειριστή ιστολογίου με email??


Δεν μπορώ να καταλάβω... ζω στο σήμερα της "σοσιαλιστικής" μας δημοκρατίας ή στο μεσαίωνα της σκοτεινιάς και της φοβίας?
Σήμερα λέει είναι Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και για να το γιορτάσουμε μάλλον, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε εκτέλεση μιας εντελώς παράνομης εισαγγελικής παραγγελίας, στέλνει ένα email και ζητά από το διαχειριστή ενός ανώνυμου ιστολογίου,  να προσέλθει ενώπιόν της συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, και μάλιστα το γοργόν και χάριν έχει (14 Μαρτιου) για να δώσει εξηγήσεις για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με αφορμή ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε από δεκάδες ιστολόγια για ενδεχόμενη πτώχευση της Ελλάδας, την 25 Μαρτίου 2011!!

Η ανάρτηση αυτή, η οποία πιθανολογείται ως προβοκάτσια του γνωστού και μη εξαιρετέου προβοκάτορα της μπλογκόσφαιρας Τριανταφυλλόπουλου,  αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο επώνυμο site του, που διέπεται από το καθεστώς των gr, που δωσιδικούν στην Ελλάδα και όχι στην Αμερική. Αντί λοιπόν να σταλεί σ' αυτόν νόμιμη κλήση για να δώσει εξηγήσεις, καλούνται με τον πλέον παράλογο και παράνομο τρόπο, οι ανώνυμοι ιστολόγοι που αφελώς ίσως, πέφτοντας στην παγίδα που τους έστησε ο Τριανταφυλλόπουλος, αναδημοσίευσαν την φερόμενη ως είδηση της πτώχευσης της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα »
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

ΝΕΜΕΣΙΣ είπε...

ΦΙΛΕ ΑΝΕΜΕ ? ΕΙΝΑΙ Η 2Η ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ BLOGS… Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ! ΤΑ BLOGS ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ……….

Aνεμος είπε...

ήδη όταν άνοιξε στη σελίδα του τα blogs και άφηνε να γράφουν τσόντες ηταν προβοκάτσια το είχαμε γράψει
με την δηθεν μηνυση του παγκαλoυ με mail παρακαλω
τότε..αλλά δεν είμαστε αφελείς