Σελίδες

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Σάλος με τον καβαλάρη (της Αποκάλυψης) στην Αίγυπτο.(βίντεο)

Είναι τουλάχιστον περίεργο αυτό που συνέβη στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού δικτύου euronews, όταν πρόβαλε ένα video με τα όσα συμβαίνουν στην Αίγυπτο τις τελευταίες ημέρες.
Μέσα στις ταραχές και τις συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία, και ενώ το video με τα αποσπάσματα αυτά προβάλλεται στο βραδινό δελτίο ειδήσεων, ξαφνικά εμφανίζεται μέσα στο πλήθος μία μορφή, με αχνό πράσινο χρώμα, που μοιάζει με άλογο και έναν καβαλάρη επάνω του, να διασχίζουν το πλήθος σχεδόν πετώντας πάνω από τα κεφάλια τους και να χάνονται στο βάθος της εικόνας!!
Το video προβλήθηκε από σχεδόν όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης όπως MSNBC, CNN κλπ.

Πολλοί ήδη αναφέρονται σε σημείο της αποκάλυψης και στον 4ο καβαλάρη, λόγω της ωχρότητας που είχε ο καβαλάρης με το άλογο, και σημειώνουν πως αυτός είναι και ο πρόδρομος του τέλους στην γη..
Οι τέσσερις ιππείς της αποκάλυψης, είναι οι δυνάμεις της ανθρώπινης καταστροφής που περιγράφονται στην Βίβλο, στο κεφάλαιο έξι της αποκάλυψης.
Οι τέσσερις ιππείς ονομάζονται παραδοσιακά βάσει των δυνάμεων που αντιπροσωπεύουν: Πόλεμος (κόκκινο άλογο), Πείνα (μαύρο άλογο), Λοιμός (άσπρο άλογο) και Θάνατος (χλωμό/ωχρό άλογο).
Το χλωμό/ωχρό άλογο που εμφανίζεται στο video για κάποιους αντιπροσωπεύει τον Τέταρτο καβαλάρη...
Βέβαια πολλοί είναι και εκείνοι που κάνουν λόγο ότι πρόκειται απλώς για μία απλή αντανάκλαση όπως και να έχει δείτε το video μετά το 1:15 και μετά....... τα συμπεράσματα δικά σας.
http://argolikeseidiseis.blogspot.com/
http://enomenoiblogers.blogspot.com

7 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Ό χάρος βγήκε,βγήκε παγανιά..μες'στη δική,δική μου γειτονειάαααααααα!και από τον πολύ,πολύ συλλογισμό χάνει το, έχασε το λογαριασμόοοοοοοο!που έλεγε κάποτε και ο μεγάλος,Δ.Μητροπάνος στο άσμα του...ποιός ξέρει καλέ μου,Άλκη τί μπορεί να ήταν,αυτό το περίεργο πράσινο/ωχρό?? πράμα που είδαν,αυτοί που ανέβασαν το βιντεάκι...κανείς δε ξέρει και δε μπορεί ν'απαντήσει και να δώσει μιά σωστή ερμηνεία,σε όλα αυτά τα περίεργα...έχουν γίνει κι άλλα τέτοια παράξενα...και έχουν καταγραφεί..και σε βίντεο και αλλού αλλά κανείς δε μπορεί να π εί τ ί είναι,αυτές οι παράξενες αέρινες μορφές που πολλοί,άνθρωποι ισχυρίζονται?κατά καιρούς ότι έχουν δεί να παιρνούν,αστραπιαία από κοντά τους?...άγνωστο...και ποτέ δε θα το μάθουμε,πιστέυω...με την απορία θα πεθάνουμε που λένε ίσως....πάντως σκιάχτηκα,έχω να πώ με το βιντεάκι σου!!!!!!!μπρρρρρρ!!φιλάκια...

Aνεμος είπε...

Αθανασια και εγω το ειδα 5 φορες δεν μπορω να καταλαβω ...αλλα αμα παρατηρησεις περναει ψηλα απο το πληθος δεν ξερω τι σοι αντανακλαση ειναι.... αυτη ......φαινεται ξεκαθαρα το αλογο και ο αναβατης

marianaonice είπε...

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι είναι αυτό...
Το μόνο που λέω πάντα είναι ότι σήμερα αυτά που μας φαίνονται μεταφυσικά ίσως κάποτε αποδειχθεί ότι ήταν φυσικά φαινόμενα, που απλά εμείς δεν γνωρίζαμε...

Πάντως Αθανασία μου, ότι ο χάρος βγήκε παγανιά στον κόσμο... νομίζω ότι είναι μεγάλη αλήθειααα!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΤΡΙΚ,ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΔΥΣΗΔΑΙΜΟΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΑΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ "ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ" ΑΪΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ. ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ.ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΑΝΤΟΥΜΕ ΓΡΑΦΙΚΟΙ.

marianaonice είπε...

@Aνώνυμοι
Φυσικά και το πιθανότερο είναι να είναι ένα τρυκ ή πιο απλά μια αντανάκλαση φωτός.
Το ότι το αναδημοσιεύει κάποιος δεν σημαίνει ότι και υιοθετεί τη δεισιδαιμονία, απλά το θέτει στο τραπέζι για να ακουστούν απόψεις και επιχειρήματα και να ξεδιαλυθεί ίσως η οποιαδήποτε παραπλάνηση. Μόνο με σχολιασμό όπως τώρα εσείς κάνατε μπορεί να αντιμετωπιστεί η δεισιδαιμονία...

Aνεμος είπε...

πέρα απο την αναμετάδοση που έκαναν και πολλά διεθνή πρακτορεία.οπως και σε όλες τις αναρτήσεις μας ενεργοποιούμαι το κριτικό πνεύμα των αναγνωστών
ποτέ δεν περνάμε αποφθέγματα
φαίνεται και στο άρθρο οτι δεν το υιοθετούμε αλλά προβληματιζόμαστε