Σελίδες

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Η Ιταλική και η Ελληνική Δικαιοσύνη!

 berlusconi12Στην Ιταλία της μαφίας που διαπλέκεται με την πολιτική μια θεσμική λειτουργία, η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, παραμένει όρθια, παρά τον βαρύ φόρο αίματος που έχει πληρώσει. Χωρίς ναι μεν αλλά αποδεικνύει ότι κανείς, όποιο υψηλό αξίωμα και να κατέχει δεν βρίσκεται υπεράνω του νόμου.
Στις 6 Απριλίου ο πρωταγωνιστής ερωτικών σκανδάλων πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα οδηγηθεί στο εδώλιο με τις κατηγορίες της κατάχρησης εξουσίας και της εκπόρνευσης ανηλίκων.
Η δικαστίνα του Μιλάνου, αρμόδια για τις προκαταρκτικές έρευνες Κριστίνα Ντι Τσένσο, έκρινε έγκυρα και πειστικά  τα στοιχεία τα οποία κατέθεσε η Εισαγγελία  που είχε αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης με την ανήλικη Μαροκινή.
Οι Ιταλοί δικαστές και Εισαγγελείς όχι μόνο δεν παρέπεμψαν τις καταγγελίες στις καλένδες, - συνήθης πρακτική των Ελλήνων συναδέλφων τους, όταν πρόκειται για  αξιωματούχους και οικονομικά ισχυρούς-  αλλά ολοκλήρωσαν γρήγορα τις έρευνές τους, απήγγειλαν το κατηγορητήριο και παρέπεμψαν τον πρωθυπουργό της χώρας τους σε δίκη σε χρόνο ρεκόρ.
ΚΕΝΤΡΙ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: