Σελίδες

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Να πληρώσουν οι απατεώνες και οι τοκογλύφοι!


polite-DSΕτοιμάζονται να ξεπουλήσουν την δημόσια περιουσία μας!
Έχουν ήδη «παραχωρήσει δωρεάν» τις υποδομές μας (δρόμους, συγκοινωνίες κλπ)!
Θα Τους Αφήσουμε;
Να φέρουν οι απατεώνες πίσω τα χρήματα, που «έφαγαν» και να πληρώσουν τα χρέη τους!
Ο πρωθυπουργός, στις συνεντεύξεις του, προσπαθεί να μας πείσει ότι αν θυσιαστούμε θα σωθούμε! «ή αλλάζουμε την Ελλάδα ή καταδικάζουμε την Ελλάδα. Γιατί τα ψέματα τελείωσαν. Ή τώρα αποφασίζουμε τα αυτονόητα, όσα δηλαδή δεν τολμήσαμε, πολλές φορές, λόγω πολιτικού κόστους ...» δήλωσε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ(1). Μερικούς μήνες αργότερα, η εγκάθετη κυβέρνηση της μειοψηφίας των Ελλήνων αποφάσισε να ξεπουλήσει την δημόσια περιουσία της χώρας μας στους παγκόσμιους τοκογλύφους.
StathisΌσοι διεκδικούν να χρησιμοποιήσουν ελεύθερα τους δημόσιους δρόμους και χώρους, που έχουμε σαν καταναλωτές-πολίτες ήδη πληρώσει στο πολλαπλάσιο, θεωρούνται «τζαμπατζίδες».
Όσοι πλήρωσαν φόρους για να έχουν κοινωνικά μέσα μεταφοράς ανθρώπων, παίρνουν πανάκριβα μέσα «μαζικής» μεταφοράς - σαρδελοποίησης! Ενώ αυτοί που δεν πλήρωσαν φόρους νόμιμα είτε παράνομα κυκλοφορούν με λιμουζίνες.
Όσοι πίστεψαν ότι οι θυσίες είναι προσωρινές, εξαπατήθηκαν, γιατί τώρα οι τοκογλύφοι απαιτούν να πάρουν το «σπίτι» μας, την δημόσια περιουσία, που την δημιούργησαν οι εργαζόμενοι καταναλωτές αυτής της χώρας, οι οποίοι είναι αυτοί, που προπληρώνουν ολάκερους τους φόρους τους. Είναι αυτοί, που δημιουργούν τα αγαθά σ’ αυτή την χώρα!
Σ’ ένα θα συμφωνήσουμε με τον Πρωθυπουργό:
Τα Ψέματα Τέλειωσαν!
Δεν θα σας αφήσουμε να ξεπουλήσετε την δημόσια περιουσία!
kalaitzisΤα χρέη, που προέκυψαν από τα σκάνδαλα και τις υπέρογκες δαπάνες του πελατειακού κράτους να τα πληρώσουν
Αυτοί που τα έφαγαν
Δεν θέλουμε κατακτητές των παραγόμενων αγαθών μας. Θέλουμε να πληρώσουν οι κερδοσκόποι και οι απατεώνες! Αυτοί που αισχροκερδούν και κλέβουν τον ιδρώτα μας. Αυτοί έφτιαξαν τα χρέη και συνεχίζουν να μας δανείζουν με υπέρογκα επιτόκια. Δεν αντέχουμε άλλο την ακρίβεια, την άνοδο του ΦΠΑ, των φόρων, την αύξηση του κόστους της υγείας, της παιδείας, των κοινωνικών μεταφορών, την αισχροκέρδεια των παγκόσμιων εταιριών.
Να πληρώσουν οι κερδοσκόποι και οι εγκάθετοί τους. Δηλαδή
Οι Έχοντες Και Κατέχοντες!
Οι πολυεθνικοί τοκογλύφοι, οι απατεώνες, οι κερδοσκόποι και οι μαστροποί θέλουν να καταστρέψουν την Εθνική μας οικονομία και να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες εταιρείες - βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής! Σταματήστε να τους πληρώνετε και ενισχύστε την Εθνική μας Οικονομία.
√       Αυξήστε την αγοραστική δύναμη των εργαζόμενων καταναλωτών!
Mitropoulos√       Περιορίστε τις εισαγωγές πολυτελών εμπορευμάτων και όπλων.
√       Ενισχύστε τα τοπικά προϊόντα.
√       Αναπτύξτε την ελληνική παραγωγή και ιδιαίτερα την βαριά βιομηχανία. Έχουμε σίδηρο, πυρίτιο(2) και τα πετάμε ρυπαίνοντας ταυτόχρονα και το περιβάλλον!
√       Βοηθείστε τους Έλληνες βιοτέχνες και αγρότες να δημιουργήσουν αγορές παραγωγών, για απ’ ευθείας πωλήσεις στους καταναλωτές με καλύτερες τιμές.
√       Μειώστε γενναιόδωρα το ΦΠΑ των βασικών ελληνικών ειδών διατροφής, των ελληνικών βιολογικών προϊόντων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Αυξήστε πολύ το ΦΠΑ όλων των εισαγόμενων ειδών, μετατάσσοντας τα σε είδη πολυτελείας!
√       Ανοίξτε τους δρόμους και μειώστε τα εισιτήρια των κοινωνικών μέσων μεταφοράς!
√       Φορολογείστε τα κέρδη των εταιριών σε διπλάσιο ποσοστό από αυτό των εργαζομένων καταναλωτών.
√       Απαγορέψτε εντελώς την εισαγωγή των μεταλλαγμένων.
Χαμένη μάχη είναι αυτή, που δεν δώσαμε!
... Γιατί όπως και να το δει κανείς μάχη δεν γίνεται δια αντιπροσώπου. Χρειάζεται να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να βγούμε από τις φωλίτσες μας. Οι «φωλίτσες» δεν μπορεί να είναι καταφύγια απόρθητα στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας μας, στις αυξήσεις των φόρων, των εισιτηρίων, των διοδίων, στην ακρίβεια και στην μείωση της αγοραστικής αξίας των εισοδημάτων μας.
pagos√       Δεν είναι ουτοπία να βγάλουμε τους μεσάζοντες από τον δρόμο των εργαζόμενων καταναλωτών και των παραγωγών.
√       Δεν είναι ουτοπία η αυτονομία και η αυτάρκεια σε τοπικό επίπεδο.
√       Δεν είναι ουτοπία η συνεργασία μεταξύ ανθρώπων!
√       Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στα παιδιά που θα έρθουν. Ας τους κληροδοτήσουμε Φύση...  όχι άσθμα και μεταλλαγμένα!
√       Ας μην συμμορφωθούμε με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των εγκάθετων τοποτηρητών τους.
√       Ας αντισταθούμε στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, μποϋκοτάροντας ΟΛΑ τα εισαγόμενα είδη, εκτός από τα εργαλεία. Ας αγοράζουμε μόνο ελληνικά τοπικά ποιοτικά προϊόντα. Μπορούμε να ζήσουμε μόνο με την ελληνική παραγωγή.
Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα!
√       Ας επιλέγουμε ελληνικά βιολογικά και φυσικά αγαθά.
√       Ας βρούμε και να αξιολογήσουμε απ’ ευθείας τους Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τους καλύτερους.
√       Ας δημιουργήσουμε άμεση σχέση με τους παραγωγούς. Μόνο αν γνωρίσεις τον παραγωγό μπορείς να αγοράσεις επώνυμο προϊόν.
√       Ας πάψουμε, όσο μπορούμε, να εξαρτόμαστε από την αγορά και ας κάνουμε ιδιοπαραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.
Να πληρώσουν οι απατεώνες και οι τοκογλύφοι!
Όχι οι εργαζόμενοι καταναλωτές!
Το Δ.Σ. της ΒΙΟΖΩ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Ποιός θα τους βάλει να πληρώσουν όμως?
Αφού οι ίδιοι έχουν και το ψωμί και το μαχαίρι!