Σελίδες

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Εκτεταμένες συμπλοκές τώρα στην Κερατέα


Εκτεταμένες συμπλοκές γίνονται την Κυριακή το μεσημέρι στην Κερατέα.*Δυνάμεις των ΜΑΤ επιτίθενται εναντίον των κατοίκων που απαντούν με πέτρες και μολότοφ.Εκτεταμένη η χρήση των χημικών όπλων και των δακρυγονων από τις δυνάμεις κατοχής της περιοχής.
*Οι αστυνομικοί εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν στην περιοχή της γέφυρας που οδηγεί στό Οβριόκαστρο ένα αστυνομικό όχημα.Ελικόπτερο της αστυνομίας υπερίπταται της περιοχής και φωτογραφίζει το εγκαταλελειμένο όχημα όπως και τους κατοίκους που συγκεντρώνονται και πάλι επί της Λ.Λαυρίου.. 

Οι ένοπλοι αστυνομικοί έχουν καταλάβει το πολιτιστικό κέντρο αγώνα των κατοίκων που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Λαυρίου οι δε κάτοικοι προσπαθούν να απελευθερώσουν τη γέφυρα που οδηγεί στην περιοχή του Οβριόκαστρου όπου οι εργολάβοι επιχείρησαν παράνομα να κατασκευάσουν τη χωματερή και η οποία βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ από το πολιτιστικό κέντρο των αγωνιζόμενων κατοίκων.


Η προκλητική κατάληψη τού κέντρου αγώνα απο την πάνοπλη αστυνομία έχει προκαλέσει έναν επί πλέον παράγοντα οργής για τους κατοίκους της Κερατέας, καθώς χρησιμοποιείτο σαν τόπος ειρηνικής συνάντησης των κατοίκων και ενημέρωσης των πολιτών για τις εξελίξεις στην περιοχή.
Η ένταση στην περιοχή συνεχίζεται..

stopcartel Newsdesk

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Τι γίνεται τελικά?
Που πάει αυτή η χώρα?
Φοβάμαι ότι το καζάνι βράζει...