Σελίδες

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ο Ρόκο και ..... τ’ αδέλφια του

http://insultus.blogspot.com
 Σκηνοθετήθηκαν αποκαλύψεις, μετά από άθλια παζάρια, επιλεγμένων πολιτικών για αδικήματα που έχουν παραγραφεί χωρίς ούτε καν να τηρηθούν τα προσχήματα για την εκτόνωση του λαϊκού αισθήματος. Είχε στηθεί ειδική ομάδα για την παραπλάνηση της κοινής γνώμης στο τεράστιο ζήτημα της διαπλοκής και της διαφθοράς. Πολλά από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια στη ρεμούλα, στη σήψη και στη διαφθορά, είναι σήμερα ξανά μέσα στα κόμματα και στις διάφορες επιτροπές για την κάθαρση. Είναι δυνατόν να ενδιαφερθούν αυτοί για την αποκάλυψη της αλήθειας; Είναι δυνατόν να θιχτούν πολιτικά πρόσωπα και πολιτικά κόμματα και να παρασύρουν μαζί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και εταιρείες κολοσσούς για να αποκαλυφθεί η αλήθεια;
Η διαφθορά και η διαπλοκή του κεφαλαίου με τους πολιτικούς συντηρεί ομάδες και κυκλώματα, κατεδαφίζει τα συστήματα αξιών της κοινωνίας, εξαχρειώνει το λαό, και σταδιακά οδηγεί την χώρα μας στην καταστροφή. Η διάλυση στο σύστημα αξιών και η νομιμοποίηση της μίζας που έφερε ο Ανδρέας Παπανδρέου στην Ελλάδα ήταν καθοριστική, στη συνέχεια η Σημιτική περίοδος είχε σαν αποτέλεσμα την πλήρη έκπτωση της ηθικής του συνόλου του πολιτικού κόσμου αλλά και μεγάλων παρασιτικών τμημάτων της κοινωνίας. Στην πραγματικότητα, μετά τον Ανδρέα ο πολιτικός κόσμος στην Ελλάδα γινότανε ολοένα και περισσότερο κόσμος συγκρούσεων μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, διαφθοράς και διαπλοκής. Το θράσος δε περίσσευε πάντοτε. Θυμηθείτε την μήνυση που έκανε ο Μαντέλης στην Καθημερινή όταν αυτή έγραφε ότι τα στοιχεία φωτογράφιζαν το πρόσωπό του και μάλιστα με το ψευδώνυμο Ρόκο.
Είχαμε ήδη αρχίσει φαίνεται να χρησιμοποιούμε τα ψευδώνυμα της Ιταλικής μαφίας. Και σήμερα, με την γκανγκστερική επιβολή των όρων του μνημονίου από μια κυβέρνηση ανδρείκελο, φαίνεται να υλοποιούνται οι στόχοι του κεφαλαίου για κινεζοποίηση της Ελληνικής κοινωνίας με όρους της καμόρα.
Όσοι δεν είναι ενταγμένοι στην πολιτική συμμορία των εκφραστών του κεφαλαίου θα προβοκάρονται με την συνδρομή και των ελεγχομένων ασφυκτικά ΜΜΕ και θα οδηγούνται στο περιθώριο και στην αφάνεια.
Η επιτροπή για το σκάνδαλο της Ζήμενς βρήκε τον Ρόκο δεν βρήκε όμως τα αδέλφια του, τους Αλ Καπόνε, Φρανκ Κοστέλο, Λάκι Λουτσιάνο κλπ. Και αυτοί θα συνεχίσουν να λυμαίνονται το Ελληνικό κράτος και την κοινωνία.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

"Είναι δυνατόν να ενδιαφερθούν αυτοί για την αποκάλυψη της αλήθειας; Είναι δυνατόν να θιχτούν πολιτικά πρόσωπα και πολιτικά κόμματα και να παρασύρουν μαζί τους μεγαλοεπιχειρηματίες και εταιρείες κολοσσούς για να αποκαλυφθεί η αλήθεια;"

Όχι δεν είναι δυνατόν!! Ας το καταλάβουμε!