Σελίδες

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Το δίκτυο Αλ Αραμπίγια μεταδίδει πληροφορίες για 10.000 νεκρούς και 50.000 τραυματίες στη Λιβύη.

Εξεγερμένοι Λίβυοι μπήκαν σε στρατόπεδο της Βεγγάζης και αφαίρεσαν οπλισμό.
Συνθλίβοντας το λαό του προσπαθεί ο Μουαμάρ Καντάφι να διατηρήσει τον έλεγχο της Τρίπολης. Στα ανατολικά, Βεγγάζη και Τομπρούκ, πλήθη διαδηλωτών υψώνουν τις προ Καντάφι σημαίες της Λιβύης και γιορτάζουν την «απελευθέρωση». Στην πρωτεύουσα, μάρτυρες αναφέρουν ότι στρατιώτες και μισθοφόροι σπέρνουν τον τρόμο. Στην πόλη Μισράτα διαδηλωτές και δυνάμεις του Καντάφι συγκρούονται, και υπάρχουν πληροφορίες για πολλούς νεκρούς.
Ο ίδιος ο Μουαμάρ Καντάφι αναμένεται να μιλήσει σύντομα στην πόλη Αλ Ζαουίγια, 50 χιλιόμετρα δυτικά της Τρίπολης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στρατεύματα πιστά στον Καντάφι έχουν επιτεθεί εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην πόλη. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο δίκτυο Αλ Αραμπίγια πως η πόλη έχει μετατραπεί σε «σφαγείο» και είναι δύσκολο να πει κανείς πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί.
Το δίκτυο Αλ Αραμπίγια μεταδίδει πληροφορίες για 10.000 νεκρούς και 50.000 τραυματίες στη Λιβύη.

Το βίντεο είναι ακατάλληλο για παιδιά
- Εκτελέστηκαν εν ψυχρώ ενώ ήταν δεμένοι

 



Στρατιώτες, υπουργοί και διπλωμάτες εγκαταλείπουν τον Καντάφι, Οι κυβερνήσεις διεθνώς δίνουν αγώνα για τον επαναπατρισμό των υπηκόων τους με αεροπλάνα και πλοία, ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση -κυρίως Ιταλία, Ελλάδα και Μάλτα- ετοιμάζεται να βρεθεί μπροστά σε τεράστιο κύμα προσφύγων.



Το αεροδρόμιο της Βεγγάζης δεν λειτουργεί και στο αεροδρόμιο της Τρίπολης επικρατούν χαοτικές συνθήκες. Αρκετές πτήσεις έχουν αναχωρήσει και περισσότερα αεροσκάφη και πλοία κατευθύνονται στη Λιβύη, για να απομακρύνουν ξένους υπηκόους. Διεθνείς εταιρείες απομακρύνουν το προσωπικό τους.

Την ίδια ώρα, η νότια Ευρώπη έρχεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο ενός τεράστιου μεταναστευτικού κύματος από τη βόρεια Αφρκή, και τονίζει πως η κατάσταση πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Μάλτα και Κύπρος ζήτησαν σε έκτακτη υπουργική συνάντηση στη Ρώμη τη δημιουργία ενός ταμείου αλληλεγγύης. Η Ρώμη εκφράζει φόβους για «βιβλικών διαστάσεων έξοδο», ένα κύμα τουλάχιστον 200.000 έως 300.000 μεταναστών από τη Λιβύη.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανατολή είπε...

Οι εικόνες είναι όντως σοκαριστικές.
Ο ψυχοπαθής με την ανοχή- στήριξη της Δύσης, θα ματοκυλήσει το λαό του. Ενώ αν ήταν Σέρβος;;;;
Όμως μην αναμεταδίδετε ειδήσεις από το Αλ Αραμπίγια. Δεν είναι καθόλου αξιόπιστο κανάλι. Κατά καιρούς έχει γράψει διάφορες πίπες, όπως προχθές ότι ο Κνατάφι δραπέτευσε στη Βενεζουέλα κλπ
Μπείτε στο αγγλικό AL ZAZEERA, αυτό μεταφέρει έγκυρες και αξιόπιστες ειδήσεις, από την περιοχή.

marianaonice είπε...

Φρίκηηη!!
Στο 2011!!!