Σελίδες

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - INVITATION e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ© 2011 (Κοπή 11 Ιανουαρίου 11:00πμ ώρα Ελλάδος)




"Κανένα από τα ετήσια έθιμα του Ελληνισμού δεν τηρείται τόσο απαράβατα από τους Νεοέλληνες, όπου κι αν δεν τηρείται τόσο απαράβατα από τους Νεοέλληνες, όπου κι αν βρίσκονται στα πέρατα του κόσμου, και δεν έχει τόσο βαθιές ρίζες στο χρόνο, όσο η βασιλόπιτα της πρωτοχρονιάς. Γιατί ανέκαθεν, με το κρυμμένο “φλουρί”, συμβολίζει την εύνοια της τύχης και μετατρέπεται σε μέσο, που θα φανερώσει τον τυχερό του χρόνου.
Στ΄ αλήθεια ο Νεοέλληνας, ως μέλος μιας οικογένειας, ενός Συλλόγου ή μιας κοινωνίας οργανωμένων ατόμων, δεν εννοεί αλλαγή του χρόνου, χωρίς την κοπή της βασιλόπιτας."
Καλούμε ΕΣΑΣ και όλο τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ (από την ΕΛΛΑΔΑ,από την ΚΥΠΡΟ,τον ΑΠΟΔΗΜΟ Ελληνισμό), αλλά και όλους τους ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ,να κάνετε την εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στην κοπή της Εικονικής (virtual) e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ για το 2011 που θα γίνει στο INTERNET για 8η συνεχόμενη χρονιά στις 21 Φεβρουαρίου 2011 και 11:00πμ ώρα Ελλάδας. (Υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού)
Στην ξεχωριστή αυτή εικονική κοπή, θα λείπει η γεύση και η προσωπική επαφή, θα μας αγγίζει όμως όλους το κυρίως νόημα της κοπής μιας ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ που είναι, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΣΕΒΑΣΜΟΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ.

Στην e-ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ 2011 θα υπάρχουν τα εξής 9 ΦΛΟΥΡΙΑ:
Το φλουρί του Αγνώστου Απόδημου Ελληνα-Ελληνίδας, το φλουρί των Φιλελλήνων, το φλουρί του Απόδημου Ελληνισμού της ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ, της ΑΜΕΡΙΚΗΣ, της ΑΣΙΑΣ, της ΑΦΡΙΚΗΣ, της ΕΥΡΩΠΗΣ, το φλουρί της ΚΥΠΡΟΥ και το φλουρί της Ελλάδος.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ: μέχρι και 20 Φεβρουαρίου 2011.

Πως και πότε εμφανίζονται οι καλικάντζαροι στην e-βασιλόπιτα, στα τραπέζια των καλεσμένων.

ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ-GOBLINS- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ-GOBLINS- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ-KALIKANTZAROI- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ-KALIKANTZAROI- ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ-GOBLINS


Οι καλλικάντζαροι και το δέντρο της Γης

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα καλέ μου,έυχομαι σε σένα και τη Μαριάννα,μας καλή χρονιά με υγεία,ευτυχία,ευημερία και με όλα τα καλά για σας και αυτούς που αγαπάτε...καλησπέρες,φιλάκια...

marianaonice είπε...

Εγώ γράφτηκα...
Λες να κερδίσω κανένα Κωνσταντινάτο... χαχαχαα!!

Καλή χρονιά Αθανασία μας!
Σ' ευχαριστούμε, γλυκειά μου!
Φιλάκια!
:)))