Σελίδες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Το ξέθαμμα του σκανδάλου Κοσκοτά: Νέα εντεταλμένη υπηρεσία της Ελευθεροτυπίας??


Πριν λίγες μέρες διαβάσαμε κάτω από τον πραγματικά πιασσάρικο τίτλο:

ότι : "Στην εμπλοκή του Γιώργου Παπανδρέου, στο Σκάνδαλο Κοσκωτά, αναφέρεται με σημειώμά της η Μάνια Τεγοπούλου στην "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ" . Το σημείωμα "εντόπισαν" οι "Τυπολογίες" και έχει ιδιαίτερη σημασία μια και δημοσιεύεται τη μέρα που ο Παπανδρέου βρίσκεται στο Ezurum και διαπραγματεύεται, με τη σύμφωνη γνώμη των Αμερινακών, την συνεκμετάλλευση του Αιγαίου. Άχυράνθρωπος των Αμερικανών ήταν και ο Κοσκωτάς, τα λάθη του οποίου μελέτησαν και φρόντισαν ν αποφύγουν οι διάδοχοί του.Το σημερινό δημοσίευμα της Μάνιας ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για τον πρωθυπουργό και προμηνύει........συγκλονιστικές πολιτικές εξελίξεις για το 2011".

Το παραπάνω μάλιστα άρθρο αναπαρήγαγαν και πολλά μπλογκ, άκριτα κατά τη γνώμη μας.
Τι έγινε ρε παιδιά και θυμηθήκαμε πάλι τα περισινά ξινά σταφύλια?
Αυτό το υποτιθέμενο σκάνδαλο, έχει αποκαλυφθεί εδώ και κάτι δεκαετίες και μάλιστα αν δεν απατώμαι τότε δεν είχε εξακριβωθεί η αλήθεια του!!
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται είναι «φάρσα» μας λέει ο μπλογκοφίλος Κλεισθένης, στους Ενωμένους Μπλόγκερ:
Πράγματι "παρακολουθούμε εδώ και λίγο καιρό τα ΜΜΕ να αρχίζουν σιγά-σιγά να διαφοροποιούνται, όχι προς το παρόν ανοιχτά, αλλά η αλλαγή είναι ευδιάκριτη. Μέχρι και ο Καψής!!! έχει απορίες και ενστάσεις.
Το δημιούργημά τους (ΓΑΠ) αφού θα επιτελέσει το «σωτήριο» για το έθνος έργο του, αφού θα έχει υποστεί το λεγόμενο πολιτικό κόστος, θα τον «κάψουν».
Προετοιμάζουν μάλλον την έλευση του «σωτήρα» που θα μας παρουσιάσουν με έντεχνο τρόπο σαν τη μοναδική πολιτική λύση των οξυμμένων προβλημάτων?
Η δυνατότητα των ΜΜΕ σ’ αυτά είναι επιβεβαιωμένη αν κρίνουμε απ’ το ότι ο κάποτε «Γιωργάκης» μας προέκυψε «Γιώργος» και σύμφωνα με μερικούς προπαγανδιστές «Γιώργαρος», μέχρι που έγινε και πρωθυπουργός!.
Και να που έρχεται τώρα το δημοσίευμα της Ελευθεροχαφιεδοτυπίας, να μας θυμίσει ένα γιαλαντζί σκάνδαλο που ποτέ δεν έγινε original! 
Και θέλει να πιστέψουμε ότι τώρα θα γίνει!! Εδώ έχουμε μπροστά μας φρέσκα, λαχταριστά σκάνδαλα και κανείς δεν τα αγγίζει, γιατί ζεματάνε και θα μας πείσει η κ. Μάνια Τεγοπούλου, ότι ο Γιώργος πρέπει να απολογηθεί σήμερα για το "σκάνδαλο" που υποτίθεται έγινε πριν από ...αιώνες?
Κάτι βρώμικο παίζεται, ο Γιωργάκης μάλλον επανέρχεται στο φυσικό του μέγεθος γιατί οι υποστηρικτές του, δεν τον χρειάζονται άλλο μάλλον... και σε λίγο θα πρέπει να προλάβουν τις εξελίξεις από την οργή του λαού και να έχουν έτοιμο έναν νέο και "ατσαλάκωτο σωτήρα" του!!
Και η Ελευθεροτυπία μάλλον είναι το πρώτο πιστόλι του "συστήματος", για τους δικούς της ...σκοτεινούς για εμάς λόγους, στο διαχρονικό, βρώμικο πόλεμο εναντίον αυτών που δεν του είναι αρεστοί ή που παύουν να του είναι αρεστοί και χρήσιμοι, ακόμη κι αν είναι πρωθυπουργοί!!


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

τα ψιλα είπε...

Καλα τωρα καταλαβες οτι ο πολιτικα ξοφλημενος και χωρις λαικο ερεισμα ΓΑΠ επιβιωνει μονο για να κλεινει τα deals των καναλαρχων κατα το περασμα απο το "κοινωνικο" στο "νεοφιλελευθερο" μοντελο;;;
Η ξεφτιλα που τον περιμενει απο τα καναλια τους οταν ερθει το πληρωμα του χρονου για πεταμα δεν θα συγκρινεται ουτε με του Καραμανλη...

marianaonice είπε...

H εφεύρεση σκανδάλων ή και το ξέθαμμα μπαγιάτικων σκανδάλων βολεύει τις καταστάσεις όταν δεν τους βρίσκεται πρόχειρο κανένα φρέσκο σκάνδαλο για να κάνουν τη δουλειά τους και να πετάξουν όσους δεν τους ...αρέσουν ή δεν τους χρειάζονται πια!!