Σελίδες

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Νίκησαν!!

 Και επειδή το χιούμορ απαλύνει λίγο την τραγικότητα κάθε κατάστασης, νομίζω ότι αξίζει να γελάσουμε με την  καυστική και φοβάμαι εγγίζουσα την πραγματικότητα του μέλλοντός μας, έστω και με σατιρική υπερβολή, χιουμοριστική ανάρτηση που ψαρέψαμε στο Heliotypon

Η μεγάλη χώρα μας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο και σύντομα προβλέπεται να είναι μιά από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης, για να μην πούμε της …Ευρασίας (θυμάστε το 1984 του Όργουελ;). Τι; ρωτάτε αν θα επεκταθούμε προς βορά, νότο, ανατολή και δύση, όπως προέβλεψε ο λαοπρόβλητος αρχηγός κ. Καρατζαφύρερ; ‘Οχι ακριβώς, δεν θα επεκταθούμε γεωμετρικά, αλλά θα μεγαλώσει η πυκνότητα του πληθυσμού μας, σε σημείο που θα μας  ζηλεύουν η Κίνα, το Πακιστάν και η Ινδία.
Το μήνυμα της σοσιαλιστικής κυβέρνησης στάλθηκε προς όλες τις φτωχές αφρικανικές και ασιατικές χώρες που δυστυχούν οικονομικά και σπαράσσονται από θρησκευτικές και εθνικιστικές έριδες. “Παιδιά εδώ να έρθετε, να σας φιλοξενήσουμε εμείς, που είμαστε πλούσια χώρα, με μεγάλη καρδιά και τέλεια οργάνωση.
Σύντομα θα έχουμε πληθυσμό περίπου 200.000.000 κατοίκων όλων των χρωμάτων και πολιτιστικών προελεύσεων. Όλα τα κτήρια των ανωτάτων σχολών, των ΤΕΙ, των σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών θα μετατραπούν σε λαϊκά υπνωτήρια. Το ίδιο θα ισχύσει και για κλειστά γυμναστήρια, κολυμβητήρια,  ολυμπιακά ακίνητα, ξενοδοχεία, αποθήκες κάθε είδους, κινηματογράφους, θέατρα, κλπ.
Επί πλέον, το κάθε σπίτι θα φιλοξενήσει περίπου 30-50 μετανάστες (αναλόγως μεγέθους), ώστε να μην νοιώθουν μοναξιά οι ένοικοι, να αποκτήσουν κοινωνικές σχέσεις με τους μετανάστες μας και να μάθουν και …ξένες γλώσσες τα παιδιά. Η  ερωτική μας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και θα μάθουμε να λειτουργούμε με μεγάλη παρέα (η χαρά του παρτουζιάρη!), κάτι που ως λαού μας έλειπε. Οι …σκανταλιάρηδες εξ ημών θα έχουν την ευκαιρία να φλερτάρουν (και όχι μόνο…) εξωτικές και λάγνες έγχρωμες μετανάστριες, οι γυναίκες μας θα γεύονται την ερωτική δεινότητα (και τα …μεγέθη) μελαψών φυλών που τόσο πολύ (στο σώψυχό τους) ποθούν!
Σε κάθε τετραγωνικό μέτρο γης θ’ αντιστοιχούν περίπου 3 κάτοικοι κι έτσι θα έχουμε όλοι στενή παρέα και θα απαγορευτούν αυστηρώς τα σχετικά άσματα περί μοναξιάς!
Όλες οι οικογένειες θα υπηρετούν πιστά τους φιλοξενούμενους μετανάστες, ο οποίοι θα είναι ξαπλωμένοι σε ειδικά, πολυτελή χαλιά, που θα υφάνουν ιθαγενείς υφάντρες. Σε περίπτωση που ο φιλοξενούμενος μετανάστης δεν είναι ικανοποιημένος από την φιλοξενία, ο ιθαγενής οικοδεσπότης θα υποχρεούται να κάνει απεργία πείνας.
Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις του κυρίαρχου Ελληνικού κράτους με τους μετανάστες, οι ‘Ελληνες διαπραγματευτές πέτυχαν τα εξής:
  • Ιδρύεται ανώτατο Συμβούλιο Μεταναστών που θα επικυρώνει (αν το επιθυμεί) κάθε κυβερνητική πράξη. Αν δεν την επικυρώσει, θα κόβεται το δεξί χέρι του ‘Ελληνα εισηγητή.
  • Το Σύνταγμα ξαναγράφεται, αλλά στην αραβική γλώσσα.
  • Η Πλατεία Συντάγματος μετονομάζεται σε Πλατεία Σαρίας. ( ساحة الشريعة)
  • Η φωτογραφία του Τσίπρα αναρτάται, υποχρεωτικά, σε όλα τα κρατικά καταστήματα.
  • Σε κάθε γειτονιά ανεγείρονται πολυτελή τζαμιά. Στους αγίους του Ισλάμ προστίθενται και ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος και ο ΓΑΠ.
  • Οι πρυτάνεις των ΑΕΙ υποχρεούνται να φορούν κελεμπίες και να προσεύχονται στον Αλάχ πέντε φορές την ημέρα.
  • Το πανεπιστημιακό άσυλο ισχύει μόνο για μετανάστες. Οι ιθαγενείς θα εκβάλλονται βιαίως από τα πανεπιστήμια.
  • Τα παιδιά των μεταναστών εισάγονται χωρίς εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Τα παιδιά των ιθαγενών αποκλείονται από τα Ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, αλλά μπορούν, ελεύθερα, να σπουδάζουν σε άλλες χώρες.
  • Η αστυνομία αποκτά τοποτηρητές από εκπροσώπους των μεταναστών και εξοπλίζεται με γιαταγάνια για να αστυνομεύει πιο αποτελεσματικά τους ιθαγενείς πολίτες. Οι μετανάστες απολαμβάνουν διαρκούς ποινικής ασυλίας.
  • Το χασίς, η ηρωίνη και όλα τα άλλα μαστουροκαλούδια μπορούν να πωλούνται ελεύθερα από τους μετανάστες. Εξακολουθεί η απαγόρευση της πώλησής τους από ιθαγενείς.
  • Οι μετανάστες μπορούν να εκτελούν τις σωματικές τους ανάγκες σε οποιοδήποτε σημείο της επικράτειας επιθυμούν. Περιλαμβάνεται η Βουλή, το προεδρικό μέγαρο και το μέγαρο Μαξίμου. Οι ιθαγενείς απαγορεύεται να αφοδεύουν και να ουρούν μέσα στη χώρα.
  • Οι φόροι διπλασιάζονται για τους ιθαγενείς, ενώ οι μετανάστες απαλάσσονται παντός φόρου και εισφοράς.
  • Θεσπίζεται Ειδικό Επίδομα Μετανάστη (ΕΕΜ) του οποίου το ύψος θα καθορίζεται από το Συμβούλιο Μεταναστών.
  • Τα νοσοκομεία είναι ανοιχτά 24 ώρες για τους μετανάστες. Οι ιθαγενείς δεν έχουν δικαίωμα περίθαλψης στα δημόσια νοσοκομεία και άλλους φορείς υγείας, αλλά μόνο στα ιδιωτικά νοσοκομεία ή εκτός χώρας.
  • Τέλος, όποιος αντιδρά, έστω και νοερά, στο νέο καθεστώς θα εκτελείται με λιθοβολισμό.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε κάθε τετραγωνικό μέτρο γης θ’ αντιστοιχούν περίπου 3 κάτοικοι κι έτσι θα έχουμε όλοι στενή παρέα και θα απαγορευτούν αυστηρώς τα σχετικά άσματα περί μοναξιάς!