Σελίδες

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ ο Τζοχατζόπουλος.


Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των ερευνών από τον ΣΔΟΕ δηλώνει ότι τελεί ο Ακης Τσοχατζόπουλος, επιβεβαιώνοντας ότι κλήθηκε από το Σώμα για διευκρινίσεις σχετικά με τα περιουσιακά του στοιχεία.
«Είμαι όμηρος μιας αλήτικης σκευωρίας. Αλλά ο κόσμος ξέρει ακριβώς τι συμβαίνει» λέει στο Βήμα της Κυριακής.
Και εμείς αναρωτιόμαστε: Το πιστεύει αυτό που λέει? Γιατί το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος ξέρει τι συμβαίνει... αλλά όχι φυσικά αυτό που πιστεύει ο Τζοχατζόπουλος, νομίζω! Ο νοών νοείτω!

«Πήγα εγώ προσωπικά στο ΣΔΟΕ για να δώσω εξηγήσεις, κάλεσαν εκεί και τη Βίκυ, τη γυναίκα μου, ήρθαν και πήραν κατάθεση και από τη λογίστριά μου [...]  Έκαναν διάφορους ελέγχους και τώρα περιμένω να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Μετά ξέρω τι πρόκειται να κάνω.»
Και εμείς ξέρουμε ή μάλλον υποπτευόμαστε τι πρόκειται να κάνει: Θα κυνηγήσει δικαστικά τον τελευταίο υπάλληλο που μπορεί να έκανε σωστά τη δουλειά του και εξακρίβωσε την τυχόν φοροδιαφυγή του, με μηνύσεις! 
Και εδώ φοβάμαι ότι θα ισχύσει το ρητό: Κυλάει το αυγό σπάει το αυγό κυλάει η πέτρα σπάει το αυγό! Τώρα ποιός είναι το αυγό νομίζω ότι είναι κατανοητό ότι δεν είναι ο Τζοχατζόπουλος.
Μακάρι να διαψευστούμε.

Αναφερόμενος στην αγορά του σπιτιού εξηγεί ότι αυτό αγοράστηκε από τη σύζυγό του κυρίως μέσω τραπεζικού δανεισμού. Κατά τον ίδιο, όλα έγιναν διαφάνεια και έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές τα συμβόλαια και τα έγγραφα.
Εντάξει τον ...πιστέψαμε...
Για όλα τα υπόλοιπα επιφυλάχθηκε να τα αναφέρει στη Δικαιοσύνη.  
Και αυτήν θα την ...πιστέψουμε!

Τέλος, αναφέρεται στην περίπτωση του Γάλλου πρώην υπουργού Ντομινίκ Στρος-Καν: «Και ο Στρος-Καν είχε παραιτηθεί επειδή τον κατηγόρησαν για ατασθαλίες. Αφού ξεκαθάρισε όμως με τη Δικαιοσύνη, επανήλθε και έγινε πρόεδρος του ΔΝΤ.»
Τώρα αυτό για καλό το είπε? Δηλαδή εννοεί ότι είναι προς τιμήν του  να γίνει Στρος - Καν?? 
Ή μας απειλεί ότι θα μας "ξεσκίσει" σαν τον εν λόγω κύριο, εκπρόσωπο του ΔΝΤ και των διεθνών τοκογλύφων?

Ως παράδειγμα πολιτικής δίωξης αναφέρει τον Ανδρέα Παπανδρέου: «Εδώ δεν σεβάστηκαν τον Παπανδρέου και τον έσυραν στο Ειδικό Δικαστήριο».
Ακριβώς! Τον Ανδρέα Παπανδρέου έσυραν στο Ειδικό Δικαστήριο, αλλά τον έρημο και τελευταίο τροχό της αμάξης Δημήτρη Τσοβόλα καταδίκασαν!
Εδώ θα συμφωνήσουμε μαζί του και λέμε ότι τον πιστεύουμε! Γιατί η ιστορία δυστυχώς επαναλαμβάνεται και αυτοί που την "πληρώνουν" πάντα είναι οι άσχετοι και οι αθώοι!

Τέλος, υπενθυμίζει στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα, αλλά παραμένει ενεργός στην πολιτική.
Αυτό τι είναι? Απειλή?

Πηγή


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

.......
Δεν εχω πια λογια να δειξω τη σιχαμαρα μου......

marianaonice είπε...

Ετσι Ρίκη μου, σιχαμάρα πια!
Αλλά και οργή για όλους αυτούς τους χρυσοκάνθαρους που λέει κι ο παπά Ηλίας!