Σελίδες

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Ένας φοιτητής (ΑΜΕΑ) μας παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας!



Ο αγώνας των βρετανών φοιτητών, το πως ο φοιτητής αποκαλύπτει την αργυρώνητη δημοσιογραφία και τους δημοσιογράφους του καθεστώτος, είναι ζητήματα που μας κάνουν να ελπίζουμε ότι τα καθεστώτα που κυβερνούν τους λαούς της Ευρώπης, όπως και οι ντόπιοι λακέδες του ΔΝΤ, θα έχουν το τέλος που τους αξίζει!
Στις σκηνές αυτές, αστυνομικοί επιτίθενται στον Τζοντυ, τον πετούν κάτω από την αναπηρική του καρέκλα και τον σέρνουν στο δρόμο.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς, εάν το ρίγος το προκαλεί ο ίδιος με τη συνέντευξή του στο BBC. Πάσχοντας από εγκεφαλική παράλυση, ο Τζόντυ μιλά με δυσκολία, όμως πεντακάθαρα, εξηγεί ότι του επιτέθηκαν δύο φορές την ίδια βραδιά και όχι μία και την πρώτη, τον χτύπησαν με γκλοπ και τον έσυραν και πάλι.
Δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσει κανείς εάν το ρίγος το προκαλεί το γεγονός, ότι ο Τζόντυ προσπαθεί να εξηγήσει το αυτονόητο -ότι δεν αποτέλεσε φυσική απειλή για τις δυνάμεις ασφαλείας, καθώς είναι ανάπηρος.
http://papatzides.blogspot.com/2010/12/blog-post_6124.html
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλημέρα παιδιά...και...τι να πώ... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!ΑΠΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ..ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΕΕΙΝΟΙ ΑΠΛΑ...ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ Ο-ΛΟΥΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ)ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ!!!!!!ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΤΡΕΛΛΟΙ....οι κατηγορίες τους είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ανυπόστατες,ηλίθιες και ΔΕ στιρίζονται πουθενά...εάν είναι δυνατόν να στρέφονται,με τόσο μένος εναντίον ενός αδύναμου παιδιού ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΗ και ΔΕ μπορεί ούτε να μιλήσει καλά-καλά...έυχομαι να τους χώσουν στη φυλακή ό-λους για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους...πρέπει να ντρέπονται απλά.. αυτός τίποτε άλλο....κάτι τέτοιοι μας κάνουν να σιχαινόμαστε μέχρι αηδίας το ανθρώπινο είδος....φιλιά πολλά...

marianaonice είπε...

Απαράδεκτο όντως Αθανασία μου!!

Καλή χρονιά γλυκειά μου!
Χρόνια Πολλά!

Aνεμος είπε...

Πως μπορεί να γελοιοποιηθεί ένας δημοσιογράφος, όταν δεν αναζητά την αλήθεια, αλλά προσπαθεί να εκμαιεύσει την αλήθεια που πιστεύει ή την «αλήθεια» που υπηρετεί… Όλα αυτά στο κατά τα άλλα σοβαρό και έγκυρο BBC…