Σελίδες

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η κυβέρνηση εξωτερικού- εσωτερικού Παπανδρέου : τα πρόσωπα και οι ρόλοι

http://to-sxolio.blogspot.com
Ο συνομιλητής, ο συντονιστής, η παρέα και οι λοιποί συγγενείς. Ανθρωπομορφική προσέγγιση του συστήματος ΓΑΠ.
pasok_anasximatismos1-258x300
Το καλύτερο σχόλια για την πορεία της κυβέρνησης υπήρξε ένα κολάζ που δημοσιεύτηκε σχεδόν παντού, και σ’ αυτό το blog, με τους πραγματικούς – τους πέντε πρώτους απέναντι - υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Πρόκειται ωστόσο για την κυβέρνηση εξωτερικού – πως λέγαμε παλιά ΚΚΕ εσωτερικού και εξωτερικού – και φυσικά κι αυτή η κυβέρνηση δοκιμάζεται και ανασχηματίζεται.
O κ. Στρός-Καν να πάρει την πρωτοκαθεδρία της Μέρκελ, να γίνει Σαρκοζύ το 2012, ο κ. Τρισέ να κάψει τους γερμανούς και να παραμείνει κεντρικός τραπεζίτης... Κάθε κυβέρνηση και τα προβλήματα της, κάθε ομάδα και οι ανταγωνισμοί της.
Κοντά σ’ αυτήν την κυβέρνηση εξωτερικού, υπάρχει και η ντόπια κυβέρνηση εσωτερικού που απαρτίζεται από τέσσερις πόλους. Οι άλλες χίλιες και κάτι ομάδες του ιστορικού ΠΑΣΟΚ δεν μετράνε και στην ανάλυση αυτή θα τις αγνοήσουμε ως μη παράγουσες αποτέλεσμα.
Σε οτι μας αφορά πολλά θα εξαρτηθούν από την έκβαση των ανταγωνισμών στην κυβέρνηση εξωτερικού. Ο ΓΑΠ το ξέρει, και γι’ αυτό ειναι πιο πολύ έξω παρά μέσα.  Έρχεται, φέρνει το θέμα,  η κυβέρνηση εσωτερικού το διεκπεραιώνει και φεύγει πάλι. Ανάλογα με το θέμα κάποια ομάδα το αναλαμβάνει. Ας το δούμε με παραδείγματαo
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ  ΕΔΩ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: