Σελίδες

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Εστειλαν τα ΜΑΤ κατά των Αναπήρων!

Σε απόλυτη ανασφάλεια το Συστημα!!
Από το Stop Cartel



Με μία κίνηση που δεν έχει προηγούμενο έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από σήμερα το μεσημέρι κυβέρνηση και πολιτικό σύστημα.Ο αρμόδιος υπουργός Χρήστος Παπουτσής,εκθέτωντας ολόκληρη την κυβέρνηση, παρέταξε λίγο πρίν τις 12 το μεσημέρι δυνάμεις των ΜΑΤ στήν αρχή της Β.Σοφίας προκειμένου να εμποδίσουν τους ανάπηρους πολίτες μεταξύ των οποίων δεκάδες παραπληγικοί με τα αμαξίδια, να προχωρήσουν πρός την πλάγια είσοδο της Βουλής και να διαδηλώσουν ειρηνικά φθάνοντας μέχρι το ύψος του Μαξίμου.
Η αντιδημοκρατική αυτή ενέργεια  που προσβάλει βάναυσα κάθε έννοια ανθρωπισμόυ και πολιτισμού, βρίσκει προφανέστατα σύμφωνα και όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, καθώς μέχρι την ώρα που γράφονται οι γραμμές αυτές δεν έχει ακουστεί καμμία φωνή από αυτά, που να καταδικάζει την εξευτελιστική αυτή εικόνα του κράτους.

Αλλά η παρουσία των πάνοπλων ανδρών των ΜΑΤ κρίθηκε ότι δεν αρκούσε προκειμένου να εμποδιστουν τα Ατομα με Ειδικές Ανάγκες να διαδηλώσουν ισότιμα, όπως όλοι οι πολίτες μπροστά στή Βουλή και στη συνέχεια στο ύψος της Ηρώδου Αττικού όπου βρίσκεται το Μαξίμου.
Ο προφανής φόβος και πανικός που διακατέχουν το πολιτικό προσωπικό της χώρας μπροστά στο ογκούμενο κύμα οργής των πολιτών,τους ανάγκασε να επιστρατεύσουν επιπλέον τίς γνωστές σιδερόφραχτες κλούβες τοποθετημένες κάθετα στο δρόμο για να προστατευτούν από τους ανάπηρους πολίτες..!

Ντροπή σου Χρήστο Παπουτσή!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Ειναι κατι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΙΛΟΙ ειναι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ!!!!!!

Aνεμος είπε...

μιλαμε για πληρη αποσυντονισμο..με πιο διακιωμα βαζουν ματ παντου σε χουντα ειμαστε ...

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Όχι δεν είμαστε σε χούντα Άνεμε!

Κάτι χειρότερο είναι, που ακόμη δεν του έχω βρει όνομα...

Και οι τρομοκρατημένοι κι οι δειλοί, όταν βρίσκονται σε κίνδυνο γίνονται επικίνδυνοι. Ικανοί για όλα!..

Ας ξυπνήσουμε!
Ας καταλάβουμε ότι μπορούμε να τους συντρίψουμε!

Καλό βράδυ!

Aνεμος είπε...

Και οι τρομοκρατημένοι κι οι δειλοί, όταν βρίσκονται σε κίνδυνο γίνονται επικίνδυνοι. Ικανοί για όλα!..
ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ..
ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Αθανασία είπε...

Γειάσας παιδιά...ε,εγώ δυστυχώς δ εν ήμουν εκεί,οκ?πολλά από αυτά τα παιδιά που ήταν,εκεί τα γνωρίζουν και ήταν φίλοι μου,οκ? εγώ δεν μπόρεσα δυστυχώς να είμαι,επειδή μιά μέρα πρίν,γίνει η κινητοποίηση με έπιασε ένας πόνος,στο νεφρό και τη μέση που δεν έπαυε,με τίποτε και αναγκάστηκα να πάω,στο νοσοκομείο και παραλίγο,να περάσω όολη τη νύχτα στο νοσοκομείο,(γύρισα κατά τις 1:00? το βράδυ? ή 2? κάπου εκεί...δε θυμάμαι πάντως πολύ αργά έφαγα όλο το απόγευμα,στο νοσοκομείο και όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο,να πάω στενοχωρήθηκα που δε γινόταν,να πάω...όμως παιδιά ντάξει,εσάς που ίσως το βλέπετε,αυτό για πρώτη φορά ίσως σας εκπλήσει,εμένα όμως καθόλου εγώ το έχω ζήσει,αυτό επανηλλειμένα καθώς έχουμε,κάνει πάαρα πολλές κινητοποιήσεις,έως τώρα στο μέγαρο,Μαξίμου οκ? και θυμήθηκα τώρα ένα αστείο στυγμιότυπο,από μιά παλιότερη κινητοποίηση-'είμασταν όπως είναι τα παιδιά εκεί πέρα,εμείς από τη μιά πλευρά και αυτοί,από την άλλη αυτοί μας κοίταζαν,περίεργα και τους κοιτάγαμε και μείς,με υπερηφάνεια θα λεγα αυτοί μας κοίταζαν απειλιτικά κάπως έτσι, εμείς σε μιά στιγμή τους φωνάζουμε ουυυυυυυυυυυυυυυυυυ! και αυτοί τους είδαμε ότι,άλλαξε εκατό χρώματα το πρώσοπό τους,και μας κοίταξαν ακόμη πιό απειλιτικά..βέβαια ήταν πολύ αστείο να βλέπεις την έκφρασή τους! αλλά ντάξει,δεν έκαναν τίποτε δεν έριξαν χημικά ή κάτι άλλο απλώς μας κοίταζαν έτσι!απίστευτη φάση!....έυχομαι του χρόνουν να μπορώ να είμαι..καλημέρες....

Αθανασία είπε...

Ε,συγνώμη τα γνωρίζω αυτά τα παιδιά ήθελα να πώ,και είναι φίλοι μου...