Σελίδες

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Καταγγέλουν τις τράπεζες



Οι βουλευτές ερωτούν τους υπουργούς αν υπάρχει περίπτωση να
επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις με συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση
Οι βουλευτές ερωτούν τους υπουργούς αν υπάρχει περίπτωση να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις με συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
  • Δεκαέξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνυπογράφουν ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, καταγγέλλοντας «ασύδοτη πρακτική» των τραπεζών, καθώς, όπως λένε, καταστρατηγούν συστηματικά το νόμο για τη ρύθμιση των χρεών των υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

Την ερώτηση υπογράφουν οι βουλευτές Μιχ.Κατρίνης, Π.Κουκουλόπουλος, Δ.Καρύδης, Νικ.Ζωίδης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Σοφία Γιαννακά, Αθ.Γικόνογλου, Χρ.Κατσούρας, Σ.Μαργέλης, Οδ.Κωνσταντινόπουλος, Νικ.Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Γ.Αμοιρίδης, Ι.Βλατής, Α.Τριανταφυλλόπουλος και Δ.Παπουτσής.

Οι βουλευτές είχαν θέσει και προ διμήνου το ίδιο θέμα, αλλά επανέρχονται με τις διαπιστώσεις

της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, ότι, παρά τις χιλιάδες αιτήσεις, έχουν αντιμετωπισθεί θετικά μόλις πέντε.

Στην ερώτηση αναφέρονται, ως καταστρατηγούσες το νόμο, οι τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Eurobank και ερωτώνται οι υπουργοί, με ποιο τρόπο σκέφτονται να υποχρεώσουν τις τράπεζες να εφαρμόσουν το νόμο που ανακουφίζει χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά κι αν υπάρχει περίπτωση να

επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις με συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαι λίγο σκληρός.

Πουλημένα τομάρια, αφού ψηφίσατε ότι οχετό σας έφεραν μπροστά στα μούτρα, τώρα κάνετε ότι ενδιαφέρεστε. Κανείς σας δεν μίλησε όταν τον Οκτώβριο του 2009 το Τ3 έγινε Τ10 μέχρι την άνοιξη του 2010, με την σύμφωνη γνώμη του Προβόπουλου. Τον Χατζηδάκη έδειραν αλλά εσείς πονέσατε περισσότερο.

Ένας συνοδοιπόρος

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Καλά Χριστουγεννα και ευτυχισμενο το νεο ετος 2011 με υγεια