Σελίδες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μίκης Θεοδωράκης: Ολόκληρη η ομιλία εξαγγελίας της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών


 έχουμε ολόκληρη την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη. Από την οποία δεν προβλήθηκε ούτε απόσπασμα στα Παρωχημένα ΜΜΕ που διαχειρίζονται την Ελληνική πολιτική πραγματικότητα κατά το δοκούν.
O Μίκης Θεοδωράκης με τη δημιουργία του Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπεί σε ρόλο «Μεσσία», αυτό που επιδιώκει είναι η παύση της παθητικότητας. Η «σπίθα» είναι η πρότασή του για αντίδραση μέσω της ανυπακοής στο υφιστάμενο καθεστώς. Η αντίδραση θα πρέπει να ξεκινήσει από τους νέους ανθρώπους οι οποίοι -μέχρι στιγμής- παρακολουθούν αποχαυνωμένοι την υποθήκευση του μέλλοντός τους και την υποβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους. Ο Μίκης ανάβει πρώτος την «σπίθα» του και παρακινεί κι άλλους να κάνουν το ίδιο: «βάζω εγώ σήμερα μια σπίθα και περιμένω να ακολουθήσουν κι άλλες. Μέχρι η σπίθα να φουντώσει και να γίνει η καθαρτήρια φωτιά που θα μας σώσει».
http://massmedia-gr.blogspot.com

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Η Καταρα της φυλης.
Ποσο θα κρατησει ακομη ;;;
Ζουμε μια κατοχη, καποιος στα 85του εχει την δυναμη να το φωναξει να επαναστατησει κι αυτοι ανοητοι προτιμουν να υπηρετουν τις θεσεις του ΕΓΓΟΝΟΥ που Αριστεροφαγου.