Σελίδες

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΠΙΘΑ!

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ play
DS300017.mp3

|
|





 
Προτού διαβάσετε το άρθρου να δείτε πόσο έχει δίκιο
Η ΕΡΤ ΕΒΑΛΕ ένα βίντεο ενάμιση λεπτού οπού τον βάζει να μιλάει 30 δευτερόλεπτα εδω
ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΒΕΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑ
Ο ΣΤΕΝΤΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΕΠΑΝΩ
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 42 ΛΕΠΤΑ! ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΟΚΛHΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΕ VIDEO! O ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Ο σπουδαιότερος Έλληνας Μίκης Θεοδωράκης ανακοίνωσε σήμερα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις θέσεις και της απόψεις της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών για την ανόρθωση της χώρας σε όλα τα επίπεδα, θέσεις ρεαλιστικές, ριζοσπαστικές, επαναστατικές και πάνω απ' όλα ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ. Επειδή φυσικά δεν περιμένω απ' τα ΜΜΕ να προβάλουν την ομιλία του, μια ομιλία φωτιά που συγκλόνισε όλους τους παρευρισκομένους για το υπάρχον πολιτικό σύστημα της χώρας, για το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα και τις κρυφές βλέψεις και σχέδια του, για το ΔΝΤ την ΤΡΟΙΚΑ, την εξάρτηση της χώρας απ' τους Αμερικανούς, την προσπάθεια κατάργησης της Ελληνικότητας, και άλλα πολλά σοβαρότατα θέματα που μας αφορούν όπως τις βλέψεις των Αμερικανών στο Αιγαίο, την προώθηση της μεγάλης Αλβανίας και Σκοπίων, την εμμονή τους να περάσει το ''βελτιωμένο'' σχέδιο ΑΝΑΝ στην Κύπρο, σταδιακά θα ανεβάσω ότι ηχογράφησα σήμερα γιατί είχα την τύχη και την τιμή να παρευρεθώ κι εγώ στην ομιλία του. Δεν περίμενα από κανέναν άλλον να βγει μπροστά και να δώσει ελπίδα και ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ εκτός από τον Θεοδωράκη, έναν 85χρόνο πατριώτη που βάζει κάτω όλα τα παιδαρέλια που το παίζουν σούπερ επαναστάτες, που βάζει κάτω όλους μας!

Κυκλοφορεί ήδη το DVD ήχου της ομιλίας του απ όπου και οι παραπάνω φωτογραφίες με τις αναλυτικές θέσεις και προτάσεις της Κίνησης αυτής για την έξοδο από την κρίση και την αναμόρφωση της πατρίδας μας σε όλα τα επίπεδα.

 Είναι σίγουρο ότι τα κατεστημένα ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν, να απαξιώσουν και να θάψουν την σημερινή μέρα ιδρύσεως της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ! Καθήκον κάθε Έλληνα πατριώτη και ανεξάρτητου πολίτη είναι να διαδώσει όσο γίνεται  γρηγορότερα και περισσότερο και με κάθε τρόπο τις απόψεις και τις προτάσεις για έξοδο από την κρίση της πατριωτικής αυτής κίνησης.
ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΔΟΘΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!
http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ!

Και μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβουμε ότι ο Μίκης τρομάζει τους εφιάλτες!!
Τη σπίθα ανάβει ο γίγαντας αυτός ας έχουμε την ελάχιστη τόλμη να την κάνουμε φωτιά!!

Όσο για τις Κασσάνδρες εγώ το ήξερα ότι θα διαψευστούν γιατί διαισθάνθηκα ότι ο Μίκης πάντα ποθούσε την ενότητα αυτού του διχασμένου λαού!! Και τα λάθη που τυχόν έκανε στην ελάχιστη πολιτική του πορεία είχαν ως καλή προαίρεση αυτή την ποθούμενη ενότητα! Όνειροπόλος πάντα πίστεψε κάποτε ότι θα γκρεμίσει το φράγμα αριστεράς δεξιάς!! Το φράγμα αυτό που βολεύει όλους τους προδότες του λαού αυτού εδώ και πολλά χρόνια και είναι η αιτία όλων των συμφορών του!!