Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010

Όλοι και Όλες στους δρόμους!»

 
Την επόμενη των εκλογών,σήμερα Δευτέρα,καλούνται τα πρωτοβάθμια σωματεία και οι φοιτητές σε πορεία λόγω των εκδηλώσεων για την γιορτή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Με αφορμή τις εκδηλώσεις αυτές, ο αγώνας του Πολυτεχνείου θα συνδεθεί με τους αγώνες για τα κοινωνικά και εργασιακά αιτήματα που βάλλονται από τα μέτρα της τρόικας.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα τελειώνει ο β’ γύρος των εκλογών και από Δευτέρα συνεχίζεται ο τρίτος γύρος των κοινωνικών και ταξικών αγώνων για την ανατροπή του επαίσχυντου μνημονίου και αποτροπή των νέων σκληρών μέτρων που ετοιμάζει η κυβέρνηση με την τρόικα.

Καλούνται οι εργαζόμενοι/ες, άνεργοι/ες, νέοι και νέες σε μαζική και αγωνιστική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν ο συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων και φοιτητικοί σύλλογοι στις 15/11 και ώρα 5μμ στο Πολυτεχνείο και εν συνεχεία στην πορεία προς το υπουργείο Οικονομίας.

Οι φετινές τριήμερες εκδηλώσεις για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου εκ των πραγμάτων συνδέονται με τους αγώνες και τα αιτήματα για την αποδέσμευση της χώρας και του λαού μας από το μνημόνιο, για την ακύρωση των κυβερνητικών αντεργατικών πολιτικών και την υπεράσπιση των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου εγγυημένου μισθού.
http://www.stopcartel.infohttp://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: