Σελίδες

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Οι άγραφοι νόμοι της μαφίας υπερίσχυσαν !!


Η διαφθορά και η συναλλαγή οδηγούν σε απαλλαγή, στο πλυντήριο των μαφιόζων
 Aπό τον Ακτιβιστή


Η αχρειότητα, η λαμογιά και το αλισβερίσι ήταν ο νικητής στην πρωινή ψηφοφορία της Βουλής.
Κατάφεραν και πάλι οι 300 να προκαλέσουν την οργή των πολιτών.
Ιδιαίτερα σήμερα 17 Νοέμβρη, στην επέτειο του "Πολυτεχνείου".
Η συνδιαλλαγή επικράτησε. Η ΝΔ αποχώρησε, το ΛΑΟΣ αποχώρησε. Ψήφιζαν για την παραπομπή των 5 για την υπόθεση του Βατοπαιδίου.
 Οι δύο (Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος) απηλλάγησαν. Οι τρεις άλλοι (Μπασιάκος, Κοντός, Δούκας) παραπέμπονται μόνο για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, τοποίο είναι φυσικά παραγεγραμμένο.
Οι άγραφοι νόμοι της μαφίας υπερίσχυσαν και στην έκδοση του συγκεκριμένου σημερινού αποτελέσματος. Η αλητεία του καταρρέοντος διεφθαρμένου κομματικού καθεστώτος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ρυπαρότητα των συναλλαγών του.
Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου ( που την δράση τους σ' αυτό έχουν εξαργυρώσει σε  ανέλιξη οι ποικιλώνυμοι  πρωταγωνιστές του) θα πρέπει να αφιερωθεί στο να καταδείξει  τη  μετατροπή  της Βουλής σε πλυντήριο παρανομίας και διαπλοκής.


Σύμφωνα με το πόρισμα της πλειοψηφίας στην Προανακριτική ο κ. Ρουσόπουλος παραπεμπόταν για ηθική αυτουργία στην προσπόριση αθέμιτου περιουσιακού οφέλους εκ μέρους της μονής, μέσω κακουργηματικής απιστίας και απάτης και για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου.

Οι κ. κ. ΚοντόςΔούκας και Μπασιάκος για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από τις εγκληματικές δραστηριότητες της κακουργηματικής απιστίας και απάτης και ως συναυτουργοί του κ. Ρουσόπουλου στα υπόλοιπα αδικήματα.

Ο κ. Βουλγαράκης με «σοβαρές ενδείξεις» για την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος, που είχε ως αποτέλεσμα ζημία εις βάρος του Δημοσίου.



http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Aνεμος είπε...

Άλλη μια φοβερή συγκάλυψη…
Το πολιτικό σύστημα του δικομματιασμου έχει σβήσει το θέμα είναι να τιμωρηθούν πλέον

NOSTOS είπε...

Το ενα χερι νειβει το αλλο...Ο ενας υποδικος για το σκανδαλο της siemens την κοπαναει σαν κυριος..Οι Ρουσοπουλος,Βουλγαρακης βγαινουν αλωβιτοι απο το σκανδαλο του Βατοπεδιου..κι εμεις τους κοιταμε και δεν τους περνουμε με τις πετρες δηλαδη τι αλλο περιμενουμε να μας κανουν??