Σελίδες

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Τώρα είναι η ώρα της δράσης.


 ΟΤΙ Το κυβερνόν κόμμα (και η πολιτική του) υποστηρίζεται από 1.900.000 Έλληνες πολίτες, (από το σύνολο των 9.900.000) , δηλαδή το 19 %, είναι μία πραγματικότητα, αδιαμφισβήτητη (αφού κανένας δεν προσέβαλλε τις προχθεσινές εκλογές για βία και  νοθεία).  
Το ότι 1.200.000 πολίτες (το 40 % αυτών που, πρίν μόλις ένα χρόνο, έδωσαν την εμπιστοσύνη τους στο κυβερνόν κόμμα), χθές την απέσυραν, είναι μία πραγματικότητα.

Το ότι, μέσα από ένα σύμπλεγμα νόμων και κανονισμών, μπορεί η Χώρα να κυβερνάται από αυτή την  ελάχιστη μειοψηφία, (του 19 %) είναι μέν νόμιμο (αφού στηρίζεται σε νόμους, έστω και αν αυτοί είναι διαμορφωμένοι από το ίδιο το πολιτικό σύστημα που ευνοείται) αλλά δεν είναι καθόλου δημοκρατικό, αφού ο (άγραφος) θεμελιώδης νόμος της Δημοκρατίας είναι, να κυβερνά η πλειοψηφία  και να ελέγχει η μειοψηφία.

Στην , ήδη, εκπεσμένη «Δημοκρατία» μας, βλέπουμε και βιώνουμε να κυβερνά μία, συνεχώς ψευδόμενη, μειοψηφία, ενώ η κομματικά άστεγη πλειοψηφία, μένει φιμωμένη στην άκρη.

Αυτό είπε χθές ο Μίκης Θεοδωράκης, ανακοινώνοντας την ανάληψη πρωτοβουλίας του για την οργάνωση της αντίστασης της Ελληνικής κοινωνίας στη νέα κατοχή της από επίβουλες δυνάμεις και τους συνεργάτες τους. 

Γίνεται πάλι επίκαιρο και αγαπημένο το «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Η ώρα των λόγων, έχει παρέλθει. Τώρα είναι η ώρα της δράσης.

Όλοι, όσοι βλέπουμε την ανάγκη αυτής της αντίστασης, περιμένουμε το σύνθημα του Μίκη, για να μαζευτούμε σε μία τεράστια σιδερένια γροθιά και μία απέραντη αγκαλιά. 
ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ

4 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NOSTOS είπε...

Αν υποθεσουμε οτι οι αριθμοι λενε παντα την αληθεια..τοτε η πλειοψηφια της κυβερνησης ειναι εικονικη..σιγουρα δεν εχει την κοινη γνωμη με το μερος της,οπως δεν το ειχε και το προηγουμενο κυβερνων κομμα της Ν.Δ.
Το θεμα ειναι οτι ο λαος πρεπει να βγει απο το καβουκι του και ν'αντιδρασει αμεσα γιατι χωρις να κινδυνολογω τα χειροτερα επονται..η ανοχη μας και η υπομονη ολων μας εχει εξαντληθει..
ευχαριστω για την φιλοξενια

marianaonice είπε...

Είναι θλιβερό να μην υπάρχει σήμερα σε όλη την Ελλάδα ένα πρόσωπο ικανό και γενικής αποδοχής να αναλάβει τα ηνία και ελπίζουμε πάλι σε έναν γίγαντα σαν το Θεοδωράκη που όμως είναι μεγάλος στην ηλικία.
αποδεικνύεται προφητικός και όταν κάποτε τον κατηγορησαν οι αριστεροί για προδότη τώρα αποδεικνύεται ότι δεν ήταν τίποτε άλλο παρά ενωτικός

NOSTOS είπε...

Δυστυχως καλη μου φιλη ετουτη δω η χωρα εχει σταματησει να παραγει σοφους..και γενικα εχει σταματησει να παραγει πολιτισμο,σημεια των καιρων.Εδω καταφεραν καποιοι και εβγαλαν τον Ψινακη δημοτικο συμβουλο μαλιστα εκει φθασαμε ποσο χαμηλα ακομη θα πεσουμε?Εχουμε χασει το μετρο και νομιζουμε οτι ολα ειναι χαβαλες.Εχουμε χασει σαν λαος την ποιοτηττα και την αισθητικη.Λυπαμαι που τα βλεπω ολα μαυρα αλλα ετσι τ'αντιλαμβανομαι..ετσι τα εισπραττω μεσα απο την καθημερινοτητα..