Σελίδες

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Bαρειά τραυματισμένη στην Πατησίων


Bαρειά τραυματισμένη στην Πατησίων από άντρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ που επιτέθηκαν απρόκλητα ενώ είχε τελειώσει η διαδήλωση και οι πολίτες διαλύοντο ειρηνικά. Βίντεο απο τη διαδήλωση και την απρόκλητη επίθεση της ΔΕΛΤΑ κατά των διαδηλωτών στο 
  STOPCARTEL TV

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ και ενώ οι διαδηλωτές οι οποίοι έλαβαν μέρος στη διαδήλωση κατά της τρόικας και του μνημονίου διαλύοντο πρίν από το σημείο της αφετηρίας της πορείας στο Πολυτεχνείο, μηχανοκίνητοι άντρες της ομάδας ΔΕΛΤΑ,επιτέθηκαν εναντίον τους εντελώς απρόκλητα κινούμενοι επί της οδού Πατησίων από την πλευρά της Ομόνοιας.
Πρίν τη διασταύρωση με την οδό Στουρνάρη επιτέθηκαν από το πίσω μέρος της πορείας με ιλιγγιώδη ταχύτητα εκτοξεύοντας βολίδες κρότου -λαμψης κατά των πολιτών με αποτέλεσμα πολλοί από τους διαδηλωτές να τραυματιστούν στην προσπάθειά τους να προστατευτούν από την απρόκλητη μηχανοκίνητη επίθεση των αντρών της αστυνομίας.
Νεαρή διαδηλώτρια υπέστη επίθεση απο τους αστυνομικούς οι οποίοι την χτύπησαν στο κεφάλι χρησιμοποιώντας τα γκλομπς. Η νεαρή γυναίκα βαρειά τραυματισμένη έπεσε στο οδόστρωμα όπου οι αστυνομικοί με πρωτοφανή αγριότητα επιχειρούσαν με τις μπότες τους να της συνθλίψουν το κεφάλι μεταξύ του οδοστρώματος και του πεζοδρομίου, ενώ ετοίμαζαν την σύλληψή της.
Στ'ο σημείο αυτό αλληλέγγυοι διαδηλωτές κατάφεραν μετα από μάχη σώμα με σώμα να την αποσπάσουν από τα χέρια της ομάδας ΔΕΛΤΑ και αιμόφυρτη να την μεταφέρουν στο παρακείμενο Θεατρο ΑΛΦΑ.Εκεί παρευρισκόμενοι γιατροί,μέλη του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ που έσπευσαν να παράσχουν βοήθεια, διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί σοβαρή κάκωση στην δεξιά βρεγματική περιοχή στό κεφάλι, βρισκόταν δε σε ημιλιπόθυμη συγχυτική κατάσταση, με συνοδά κλινικά ευρήματα.Ασθενοφόρο που ειδοποιήθηκε και αφού εφαρμόστηκε κολάρο σταθεροποίησης του αυχένα και τοποθέτησή της σε φορείο,την μετέφερε στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός .
http://enomenoiblogers.blogspot.com

7 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Υπαρχουν Αστυνομικοι υπαρχουν και μπατσοι...Για να γινει καποιος ΜΑΤατζης πρεπει να ειναι ψυχακιας παλιομπατσος!

Αθανασία είπε...

Γειάσου καλέ μου...ε,μιά ζωή γουρούνια και βλαχάκια,βλαμμένα,ψυχάκηδες ήταν αυτοί και μιά ζωή έτσι θα είναι..ε,πάνε στη σχολή αυτή τους κάνουν το κεφάλι,γιαούρτι με διάφορες μαλακίες ε,και μετά τι περιμένεις?(και το κουφό,είναι ότι οι οικογένειές τους,και οι συγγενείς τους,τα γιουρούκια που λένε και στο χωριό μου,που οι περισσότεροι από αυτούς,είναι ακροδεξιοί και φασίστες)το περηφανέυονται και από πάνω,τα ζώα ότι τα παιδιά τους είναι, Ματατζήδες,ειδικοί φρουροί και σκ..τά και ότι δέρνουν,στο ψαχνό και στέλνουν ανθρώπους με σπασμένα κεφάλια,πόδια,χέρια στα νοσοκομεία!!!(έχω πρωσοπικό παράδειγμα από τον οικογενιακό μου κύκλο συγγενούς που κάνει,αυτή τη δουλειά (νεαρός είναι),και που οι γονείς του και το σόι έχουν χεστεί από τη χαρά τους!!!ε,από κεί να καταλάβεις!!τη βλακεία που δέρνει τον έλληνα πολίτη,γενικά...πάντως κρίμα για τη κοπέλα,πολύυ κρίμα...φιλιά πολλά...

ΚΙΡΚΗ είπε...

Αυτοί που χτύπησαν εχτές την πορεία δεν ήταν ΜΑΤ,αλλά αστυνομικοί!Οπότε, τα σχόλια περισσεύουν!Πραμένει όμως το ψυχάκιας παλιομπάτσος!

Aνεμος είπε...

Βασικά το σχέδιο είναι να δημιουργηθούν επεισόδια αύριο πολύ νωρίς ώστε να κατασταλεί η όποια ουσιαστική αντίδραση εν τη γενέσει της.
Γι αυτό προσπάθησαν να προκαλέσουν με αυτό το επεισόδιο τα αντανακλαστικά των ήδη τσιτωμένων νεαρών.

Aνεμος είπε...

Όταν χτυπάς κάποιον στο κεφάλι, είναι σαφή ένδειξη, για εγκληματική ενέργεια
Καμιά σχεση με αστυνομική άμυνα
Η μηχανοκίνητη ομάδα Δίας δεν έχει καμιά δουλειά εκεί, φαίνεται και στο βίντεο

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Γειά Σου Άνεμε!!!!!!!

marianaonice είπε...

Φοβάμαι γι' απόψε το βράδυ...
φοβάμαι γι' αυτά που θάρθουν...
φοβάμαι γι' αυτά που θα γίνουν αύριο,...
Στις κοινοβουλευτικές δικτατορίες ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠ' ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ κι αυτό είναι το χειρότερο!!!