Σελίδες

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 55% ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ..ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ.. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ-ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΘΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ




Να στείλουμε μήνυμα σε τρόικα - κυβέρνηση πως την κρίση θα πληρώσει η πλουτοκρατία.


Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ήδη τη νομοθέτηση της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων, που θα μειώσει δραστικά τους μισθούς, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάργησή τους, την παραπέρα ελαστικοποίηση της εργασίας με τη διαχείριση του χρόνου σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρηματιών, όλα στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.
Συλλαλητήρια επίσης σε Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου στις 7 μ.μ., Ηράκλειο στις 6.30 μ.μ. πλατεία Αγ. Νικολάου (Αλικαρνασσός), Κομοτηνή στις 6.30 μ.μ. κεντρική πλατεία, Πύργο στις 7 μ.μ. στην πλατεία ΟΤΕ, Γιάννενα στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο, Κέρκυρα στις 10 π.μ. στην πλατεία Σαρόκο, Αλεξανδρούπολη στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο, Ξάνθη στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, Καβάλα στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, Δράμα στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία και Ρόδο στις 6 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Ευαγγελία Πατεράκη είπε...

Θα νικήσουμε! Όλοι ενωμένοι με μια φωνή!

Aνεμος είπε...

Αυτό ακριβώς μονο μας όπλο η ένωση κόντρα στα παπαγαλάκια του συστήματος,που θέλουν διχόνοια

Ρένα είπε...

Χθες πήραν την πρώτη απάντηση από το λαό...Σήμερα θα πάρουν μια γεύση από τη δύναμη της φωνής του λαού που βγαίνει στο δρόμο για τα δικαιώματά του.

marianaonice είπε...

Μόνη μας ελπίδα η ένωση!!