Σελίδες

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Κράτος-μπορντέλο: Επί...ΔΝΤ αλα GAP, προκλητική η ασυδοσία


Η Ομογένεια -σιχτιρίζοντας- παρακολουθεί τα πολλαπλά ταξίδια πρωθυπουργών, υπουργών και λοιπών και λυπάται τον ελληνικό λαό που ανέχεται ακόμα τους διεφθαρμένους -χωρίς μέτρο και φιλότιμο- πολιτικούς του, που χρησιμοποιούν το αξίωμά τους γιά...τουρισμό. 
Και μόνο αν προσέξουμε τις διαχρονικές δηλώσεις των καραγκιοζο-''τουριστών'', που ΠΑΝΤΑ σημειώνουν ''μεγάλες επιτυχίες'' και ''σκίζουν'' έξω (αλλά... χρεοκόπησαν- υπερχρέωσαν την Ελλάδα), θα διαπιστώσουμε την σύγχρονη -και θλιβερή- ελληνική τραγωδία.
Η διαχρονική ''κατάρα'' του ελληνικού κράτους: Ζητά μόνιμα -με δουλοπρέπεια- βοήθεια από ξένους, ενώ μέσα διαλύει τα πάντα..
. Μιά ζωή ''φτωχοί συγγενείς'', με δανεικά.
Η ΟΥΣΙΑ: 
Μόνο 10% φορολογία γιά εταιρίες (και άτομα) που θέλουν να επενδύσουν στην χώρα, προσφέρει η πΓΔΜ με διαφημίσεις της στο CNN και σε άλλα ''κανάλια'' (Οκτώβριο), στις ΗΠΑ..
. Η Ελλάδα, με τους ''τουρίστες'' πρωθυπουργό και υπουργούς, που ''σκίζονται'' με τα πολλαπλά πολυέξοδα ταξίδια τους στο εξωτερικό, γιά να...προσελκύσουν επενδύσεις, ΤΙ προσφέρει αντίστοιχα; ('Ολα τα άλλα είναι ''καλαμπούρια'')
 ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ   ΚΑΛΑΜΙ
http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου αγαπούλη...ε,ναί ρε ο παλιόμαλάκας ο ΓΑΠ,'γλύφει'τα παπούτσια του Κινέζου κ του Άραβα πρωθυπουργού κανονικά όμως...κ δε ξέρω μπορεί να έχει,κάτσει να τον μαμήσουν κ από πίσω...ο άχρηστος κ όλας...άι σιχτίρι...πιά..είναι να ξερνάς με τους ηλίθιους...που καταντήσαμε εμείς οι έλληνες,που είμασταν ο πιό περήφανος,λαός της Ευρώπης...να..άντε να μη πώ τι νά τώρα...φιλάκια....

Unknown είπε...

Καλησπερα σας.
Απο αποψη Εθνικης Περιφανιας ποτε απο οσο μπορω να θυμηθω στην ιστορια μας δεν ειχαμε αυτη την καταντια!!!
Απο αποψη κυνισμου εχουμε προταθλητρια Κυβερνηση.
Ακομη και τα χρονια της περιφημης ΕΤΕΡΟΔΙΚΙΑΣ και των Βασεων καποιοι προσπαθουσαν να πουν πως δεν ηταν τα πραγματα οπως φαινοταν.
Τουτοι εδω χωρις ιχνος ντροπης αποφασιζουν με την κατοχικη ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κι επιστρεφουν να εφαρμοσουν τις αποφασεις των.
Οι γαλαζιοι χωρις ιχνος μεταμελειας θεωροντας μας μικρονοους εχουν λεει την λυση!!!!!!!!!
Ταυτοχρονα η εποχη αυτη θα μεινει στην ΙΣΤΟΡΙΑ οταν ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΦΥΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥΣ !!!!!!!!
Κατι σαν ΡΩΜΑΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ!!!!!!!!!