Σελίδες

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ημέρα των ζώων. Η απίστευτη υποκρισία!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ
αριστερά και πολιτική
Άκουσα από το γνωστό σε όλους για την ευαισθησία που δείχνει σε όλων των ειδών τα ζώα Ρ/Φ του Σκάι στις 16.45΄ στις 4/10/2010 έναν απίθανο σύντομο ύμνο για την αξία που έχει η ανθρώπινη συμπεριφορά έναντι των ζώων! Άκουσα μάλιστα ότι έγιναν και «πορείες» κυριών (εκτός από αυτές των πραγματικών ζωόφιλων) με τα σκυλάκια και επιδόθηκαν ψηφίσματα (όχι από τα σκυλάκια) για τα δικαιώματα των ζώων! Όχι δεν διαμαρτυρήθηκαν οι έμποροι, ούτε ίσχυσε ο αντιτρομοκρατικός νόμος κατά των διαδηλώσεων που ισχύει τελευταία (http://tsak-giorgis.blogspot.com/2010/10/blog-post_9619.html).

Ημέρα των ζωών σήμερα! Ημέρα της μεγίστης υποκρισίας για κάθε πλούσιο που θέλει δούλους τους εργαζόμενους και αφέντες τα σκυλιά του. Ημέρα υποκρισίας για κάθε κυρία του κυρίου που θέλει να κρύψει τον ένοχο πλουτισμό της. Γενικώς ημέρα υποκρισίας του συστήματος εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο που υποβιβάσει τους περισσότερους ανθρώπους σε κατηγορία υπανθρώπων! Μια κατηγορία που δεν δικαιούται έχει τα ούτε τα δικαιώματα των ανθρώπων ούτε τα δικαιώματα ζώων της άρχουσας τάξης.

Για να μη γίνει σύγχυση, δεν αναφέρομαι σε απλούς ανθρώπους που αγαπάνε πραγματικά τα ζώα, τα προστατεύουν και ενίοτε η αγάπη τους γι αυτά είναι προέκταση της αγάπης που έχουν με περίσσευμα για τους άλλους ανθρώπους. Αυτοί είναι εκτός βολής από μένα αλλά μέσα στη βολή της άρχουσας τάξης γιατί της θυμίζουν πάντα την ένοχη υποκρισία της. Αναφέρομαι ακριβώς στην υποκρισία της άρχουσας τάξης που ενίοτε διατάσσει τη μαζική εξολόθρευση των αδέσποτων μη και μολύνουν τα σπιτίσια της.
ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: