Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Νέο κόμμα θα ιδρύσει ο Αλέκος Αλαβάνος

Μετά την Ντόρα Μπακογιάννη έρχεται και η ανακοίνωση και για νέο κόμμα αυτή τη φορά από τον κ. Αλαβάνο.

Δεν σας περιεργει   ,που σε μια περίοδο κρίσης, που η Ελλάδα μας χρειάζεται όλους ενωμένους ,όλοι κάνουν κόμματα, και  διασκορπουν τον πολιτικό χώρο ,σε εκατό κομμάτια?
Εδώ άλλο ένα κόμμα από την περιβόητες συνιστώσες του Σύριζα του 3%
Σε μια χρονική περίοδο, που η χώρα  έχει ανάγκη μια ενωμένη αριστερά, και τις κινητοποιήσεις της?
Σε μια αριστερά που υποτίθεται σήμερα, περικλείει τους ανθρώπους των γραμμάτων ,και των τεχνών?
Άλλο ένα σχέδιο αποπροσανατολισμού, διχόνοιας ,και  του κράτους διαίρει και βασίλευε
Στο οργανωμένο σχέδιο του Πασοκ.  είναι και η αριστερά, που δεν στεκεται άξια των περιστάσεων, και αναλώνεται ,στο να γίνεται εκατό, κομμάτια, και να αλληλοσπαράσσεται
Συνυπεύθυνη
Και αυτό πολύ ύποπτο φαίνεται
Αλήθεια κύριε Αλαβάνο ,τότε στα γεγονότα με τον Αλέξη…πως μπορέσατε και συσπειρώσατε τόσο κόσμο?
Πως μετά από το 13% που έπαιρναν οι συνιστώσες σας πέσατε στο 3%?
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

«'Eλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ-


http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

....μπορεί να είμασταν σκλαβωμένοι...ΑΛΛΑ είμασταν ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!Τώρα μας έχει φάει το χρήμα...το προσκυνούμε...και χάνουμε ΑΞΙΕΣ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!Όπως λέει και Παπαφλέσσας "Φοβόμαστε τα αξιώματα και αφήσαμε την ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ!"!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ "ΧΑΝΟΥΜΕ" ΟΛΑ!ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ...Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ...ΕΧΕΙ ΨΥΧΗ!!!ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΨΥΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙΣ! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

H Greenpeace πανηγυρίζει ότι νίκησε ... στον Αστακό


Η Greenpeace είχε ταχθεί ενάντια στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής με καύσιμο LPG στον Αστακό από τις πρώτες κιόλας μέρες, αφότου ανακοινώθηκε η συνεργασία με το Κατάρ. Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις κυβερνητικών στελεχών, η συγκεκριμένη μονάδα ήταν ρυπογόνος, επικίνδυνη για την ασφάλεια των κατοίκων και υπερτιμημένη ως προς τα κοινωνικά και οικονομικά οφέλη για την εθνική οικονομία και την τοπική κοινωνία.
Ευτυχώς τελικά το σχέδιο ναυάγησε.Προφανώς, μας ικανοποιεί μία τέτοια εξέλιξη. Η ικανοποίηση αυτή δεν μπορεί όμως παρά να αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση, καθώς αποτυπώνει την πρόθεση της κυβέρνησης να:
o Κινηθεί στα όρια της αντισυνταγματικότητας σε μία σπασμωδική προσπάθεια να προσελκύσει επενδύσεις, δημιουργώντας έτσι ένα επικίνδυνο προηγούμενο.
o Ακυρώσει κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που έχει πάρει μέχρι τώρα στο πλαίσιο της πράσινης ανάπτυξης.
o Υποθηκεύσει το μέλλον μίας ολόκληρης περιοχής (Ν. Αιτωλοακαρνανίας), στο όνομα της εξόδου από την οικονομική κρίση.
Η αρνητική αυτή εξέλιξη για την κυβέρνηση, έστω και έμμεσα, αφήνει ένα περιθώριο αισιοδοξίας ότι τελικά η Ελλάδα θα μπει σε μία πράσινη τροχιά ανάπτυξης. Η κυβέρνηση απέτυχε να υλοποιήσει μία επικίνδυνη επένδυση σε εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα, ίσως όμως έτσι αντιληφθεί ότι οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και η εξοικονόμηση ενέργειας είναι οι πραγματικά αποδοτικές επενδύσεις, πολύ απλά γιατί βάζουν τον Έλληνα πολίτη στον επίκεντρο της αναπτυξιακής προσπάθειας.