Σελίδες

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ


Το πιο όμορφο σλόγκαν που έχω δει
Αναπηρία είναι να απολαμβάνεις την υγεία  αυτού του κόσμου
Το βρήκα εδώ
http://eimaistahaimou.blogspot.com/
Και βέβαια   ένα απολαυστικό βίντεο με γιαουρτωματα από Ελληνοφρενεια
γαμωτο   βάλτε και τον Πάγκαλο ρε παιδιά να ρίξω
Μαζί τα φάγαμε….τα γιαούρτια… αλλά και τα λεφτά




http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλημέρα Άλκη μου...χααααααααααχαααααααααααχααααααααααααααααααααααααααχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχα!άστο καλό σου με έκανες,κ γέλασα....χαααχααα! ωραίο το σλογκανάκι...μ'άρεσε....κ όμως έχω την εντύπωση,ότι αυτό το σλογκανάκι αποτυπώνει,επακριβώς τη κατάσταση στην ελληνική κοινωνία σήμερα...κάτι ξέρουν αυτοί που τα γράφουν...κάτι ξέρουν...ο Καλαμούκης σκίζει στην Ελληνοφρένεια....καλή Κυριακή καλέ μου....μάκια....

Ανώνυμος είπε...

Σεΐχηδες και ψιλικατζήδες


O κ. Παμπούκης εξέφρασε οργή για τους σεΐχηδες που τον εξέθεσαν για το ναυάγιο της επένδυσης στον Αστακό.. Προσώρας λέει ότι οι Αραβες δεν είναι σοβαροί γιατί ακύρωσαν αναπάντεχα την ανέγερση μονάδας παραγωγής ενέργειας. Και μόνο το είδος της επένδυσης δείχνει πόσο σοβαρά έχει πάρει η κυβέρνηση την ανάπτυξη. Δέχτηκαν λοιπόν να κουβαλούν οι Αραβες τα σκουπίδια τους στην Αιτωλοακαρνανία: ό,τι περισσεύει από την επεξεργασία του πετρελαίου, το λεγόμενο ελπιτζί (LΡG), το καίνε στην Αραπιά προκαλώντας ασυγχώρητη μόλυνση. Αν δεν κόψουν το συνήθειο, θα πληρώσουν πρόστιμα, αρχής γενομένης από το 2013. Το LΡG μπορεί να αξιοποιηθεί για την παραγωγή ενέργειας, οπότε οι Αραβες κανόνισαν να το επεξεργαστούν και να πουλήσουν ως γκάζι στους Ιταλούς. Ερώτημα αφελούς: Γιατί δεν χτίζουν το εργοστάσιο απευθείας στην Ιταλία, να γλιτώσουν και τα μεταφορικά; Είναι απλό: οι προηγμένες χώρες δεν θέλουν επικίνδυνες εγκαταστάσεις στα εδάφη τους. Ο κ. Παμπούκης αποδεχόμενος την επένδυση στον Αστακό έκανε ένα περιβαλλοντικό σκόντο.. Η ιδέα για γρήγορες και καθαρές επενδύσεις συνδέθηκε με μια ρυπογόνο επένδυση και με ουρανοξύστες στον Αγιο Κοσμά.
Και μια λεπτομέρεια: για να πείσουν ότι ο Αστακός είναι μια «πράσινη» επένδυση είπαν ότι συν τω χρόνω θα παραγάγουν βιοκαύσιμα μαζεύοντας φύκια. Προφανώς το ρητό για τις μεταξωτές κορδέλες παραμένει αμετάφραστο εις την αραβική.
Πηγή:βήμα