Σελίδες

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εμφύλιο προτείνει ο Παγκαλος?

Ρουκέτες Πάγκαλου κατά Δημοσίου

ΚΑΙ βέβαια είναι επικίνδυνος για το έθνος
Το έχει αποδείξει με Ίμια και Οτσαλαν
Αν διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις του, πέρα από ανακρίβειες, καλεί τον λαό να στραφεί η μια κοινωνική τάξη εναντίον στην άλλη
Λέει οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να ήταν 200 000
Μόνο τόσοι είναι τα σώματα ασφαλείας που απαιτούν να διασφαλίζουν την ασφάλεια της χώρας
Αυτούς που έκοψαν και την νυχτερινή αποζημίωση
Και μετά το περιβόητο είναι ενάμιση εκατομμύριο, που με την απογράφη βγηκαν  700 000
Το κυριότερο είναι (αφού βγάζει την βρώμικη δουλειά)ότι «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», 
Για αυτή την δήλωση ως πολίτες απαιτούμε να μιλήσει συγκεκριμένα, και όχι με αοριστολογίες, παίζοντας επικίνδυνα παιχνίδια διχασμού, όπως με τον εμφύλιο
Να πει ποιοι συγκεκριμένοι κλάδοι είναι άχρηστοι και να απολυθούν άμεσα και ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να στρέφουν το κράτος σε βάρος των πολιτών
Αν δεν ζητήσει άμεσα συγνώμη και αν δεν δώσει διευκρινίσεις γιατί στρέφει τις κοινωνικές τάξεις σε εμφύλιο μεταξύ τους , αντί να επικεντρώνεται στα πραγματικά προβλήματα .ποιοι πραγματικά τα έφαγαν Θα καλούμε ως ενεργοί πολίτες κανένας να μην ψηφίσει υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί μια κοινωνική τάξη ,Έλληνες πολίτες, και όχι βορά σε πολιτικά παιχνίδια
ΟΛΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΑ ΝΕΑ 

Ο κ. Πάγκαλος περιέγραψε με μελανά χρώματα τη σκοπιμότητα της μονιμότητας: «Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών», είπε και πρότεινε αποκλεισμό κομματικών ή πολιτευόμενων στελεχών από κρίσιμους τομείς του δημοσίου.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Μega Σαββατοκύριακο», ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε «άχρηστο» το μεγαλύτερο τμήμα των δημοσίων υπαλλήλων, έκανε λόγο για φαυλοκρατία διορισμών, μίλησε με μελανά χρώματα για τη σκοπιμότητα της μονιμότητας και περιέγραψε την ανάγκη να «αδυνατίσει το κράτος από άχρηστους φορείς».

«Επί χρόνια διορίζαμε για πελατειακούς λόγους (...) Οι δημόσιοι υπάλληλοι θα έπρεπε να είναι λιγότεροι από 200.000 και είναι 1 εκατομμύριο. Δύο στους τρεις είναι άχρηστοι» είπε ο κ. Πάγκαλος προσθέτοντας ότι η φράση «μαζί τα φάγαμε» σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα για:
  • Να υπάρξουν «αντικειμενικές διαδικασίες πρόσληψης και εξέλιξης σε όλο το Δημόσιο».
  • Να κατανοηθεί από τους πολίτες ότι το Δημόσιο «διανέμει, καταναλώνει, αλλά δεν παράγει. «Μου μιλάνε για εργαζόμενους στο δημόσιο. Ποιους εργαζόμενους;  Οι εργαζόμενοι παράγουν κάτι», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης: «Η τεράστια πλειονότητα των πολιτών, αυτοί που μοχθούν από το πρωί ως το βράδυ και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του έθνους είναι ο ιδιωτικός τομέας, όχι οι δημόσιοι υπάλληλοι.


http://enomenoiblogers.blogspot.com

8 σχόλια:

Γραφεας Πεζικου είπε...

Προσυπογράφω

Ανώνυμος είπε...

Γι’ αυτούς, όσοι δεν βρωμίσαμε τα χέρια μας και την συνείδησή μας τόσα χρόνια έρποντας στο λιγδερό έδαφος του δικομματισμού, του κομματισμού, του συντεχνιασμού, της διαπλοκής, των πλαστών τιμολογίων, των υπερτιμολογήσεων, της φοροκλοπής, της αυθαιρεσίας παντός είδους και της φοροδιαφυγής, επειδή η ταυτότητά μας συγκροτήθηκε εξαιτίας αντικειμενικών (κοινωνικών), ασφαλώς, λόγων, έξω από το στενό πλαίσιο που ορίζει τις πολιτικές σχέσεις στην χώρα, είμαστε ο «εχθρός».
ου Δημήτρη Γιαννακόπουλου

irizaar είπε...

το παχύδερμον δεν παλεύεται. ότι ακούσουμε από τα χαριτωμένα ολόγλυκα χειλάκια του δεν πρέπει πλέον να μας φαίνεται περίεργο.
@Ανώνυμε, συμφωνώ κάθετα

marianaonice είπε...

Ο άνθρωπος είναι πράγματι επικίνδυνος!!
Αν διορίζανε αυτοί στο δημόσιο, για πελατειακούς λόγους, τους άχρηστους, να πάνε φυλακή για παράβαση καθήκοντος και για απιστία αφού διαχειριζονταν την περιουσία του δημοσίου για δικό τους όφελος!!
Και μετά να κράζουν τους διορισμένους!
Πρώτο κράξιμο πρέπει να φάνε οι διορίσαντες!!!
Και αν οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι άχρηστοι, όπως λέει, γενικεύοντας ο φασίστας και Πανάχρηστος όλων, δημιουργεί πράγματι συνθήκες διχασμού μεταξύ των πολιτών, σε περιοδο που χρειάζονται ομοψυχία για να αποτινάξουν τις σαπιοκοιλιές και τους ανισόρροπους από πάνω τους!!
Υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που μοχθούν με πλήρη αυταπάρνηση και χωρις να πληρώνονται πλέον ούτε και για τα νυχτερινά τους (!!!!), μπας και σώσουν λίγο από το τσαλαπατημένο, από τον Πάγκακο και το συνάφι του, γόητρο του κράτους!!
Όλοι στο ίδιο το σακί, συμφέρει, αλλά δεν μασάμε!! Ως εδώ!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΜΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ!!

Aνεμος είπε...

Επειδή κάποιοι πάνε να τον περάσουν σαν ενα γραφικό ,εγώ διαφωνώ κάθετα
Πάντα σε περιόδους κρίσης ,αποπροσανατολίζει και κάνει το βρώμικο παιχνίδι
Θα ήθελα ως αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ,να δω την γνώμη των υπολοίπων ,αν αποστασιοποιούνται απο τις απόψεις του
Στρέφει καθαρά την μια κοινωνική τάξη ,εναντίον της άλλης, ακροβατώντας σε επικίνδυνο σκοινί, ξέροντας οτι η κοινωνία δεν έχει πλέον ανοχές, και μπορεί ακόμη και να αλληλοσπαραχτεί
Και έχεις δίκιο, εδώ υπάρχουν και ποινικές ευθύνες
Δεν μπορεί με ένας γραφικός να τα ανεχόμαστε όλα

BUTTERFLY είπε...

Καταρχην με τις δηλωσεις του ολες, θα επρεπε ηδη να εχει παραπεμφθει στη δικαιοσυνη!
Οσον αφορα το δημοσιο, η δηλωση οτι η μονιμοτητα "Καθιερώθηκε για να εξυπηρετεί αυτούς που θέλουν να στρέφουν το κράτος εις βάρος των πολιτών"...δυστυχως ειναι σωστη! Η ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ οχι το δημοσιο σαν οργανισμος!
Σε καθε εργασια ο υπαλληλος που δεν ειναι καλος απολυεται! Στο δημοσιο απλα επιπληττεται και ΑΝ! Επομενως, αυτοι που ηθελαν να διοριζουν "δικα τους παιδια" για να ελεγχουν τα πραγματα η το δημοσιο χρημα η απλα να διατηρουν πελατειακες σχεσεις, ειναι αυτοι που εκμεταλλευτηκαν το κρατος εναντιον των πολιτων!
Τωρα, αυτη η βλακεια περι εργαζομενων...απορω ειλικρινα με την ευφυια ολων αυτων των ζωντοβολων που εχουμε στη Βουλη! Δηλαδη, ο γιατρος, επειδη δεν παραγει φαρμακα, δεν ειναι εργαζομενος! Κι ο δασκαλος, αφου δεν παραγει βιβλια δεν ειναι εργαζομενος! Ασχετα αν ο ενας σωζει ζωες και ο αλλος φτιαχνει προσωπικοτητες!
Και για να εχουμε καλο ερωτημα...ο κος Παγκαλος τι ακριβως παραγει που δικαιολογει το μισθο του; Μηπως ο ιδιος δεν ειναι το κυριοτερο παραδειγμα αυτου που κατακρινει; Παχυλος μισθος, δημοσιος υπαλληλος φυσικα, καμια απολυτως παραγωγικοτητα! Γιατι δεν ξεκιναει την αρση της μονιμοτητας, την εξυγιανση και κυριως τις απολυσεις των αχρηστων υπαλληλων απο τον εαυτο του;
Αντε, γιατι στην κριτικη ολοι καλοι ειμαστε, αρκει να μην μας αγγιζει!
Καλημερα!

marianaonice είπε...

@BUTTERFLY
Αχ πεταλουδίτσα μου θα έλεγα τώρα τι παράγει ο Πάγκαλος... αλλά δεν θέλω να βρωμίσω το στόμα μου Δευτεριάτικα...
Άντε και καλή μας εβδομάδα!
:)))

Αθανασία είπε...

Γειάσας παιδιά..μήπως είναι πολύ μαλάκας (λέω τώρα εγώ)κ όχι απλώς πολύυυ επικίνδυνος??...ο πλέον αντιπαθέστατος,κ άχρηστος πολιτικός κατ εμέ είναι αυτός...καλό μεσημέρι....