Τετάρτη, 1 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΠΑΤΑΞΑΝΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ

Την ώρα που η Ελλάδα δεινοπαθεί ,και κανείς ακόμα δεν έχει τιμωρηθεί για τα δεινά που μας ενέπλεξαν ,και οι κλέφτες κυκλοφορούν ελεύθεροι…
Όλος ο κρατικός μηχανισμός κινητοποιήθηκε για να βρουν ένα τασάκι
Διαβάστε από το http://adena-gr.blogspot.com/2010/09/blog-post_1435.html

Σατανικές συμπτώσεις
Οι αδιάφ...βροχοι της Δημοτικής Αστυνομίας κάνουν γιουρούσι σε καφετέρια, για να ελέγξουν τον ιδιοκτήτη αν πρώτη μέρα της καπνοαπαγόρευσης παραβιάζει τον νόμο.
Η (κρυφή) κάμερα του Σκάϊ, άνευ αδείας και συνοδείας του εγκληματία υπευθύνου του καταστήματος (που οι άνδρες του Κακλαμάνη τον έχουν στριμώξει), επιθεωρεί και καταγράφει το άδειο πατάρι, όπου ανακαλύπτει ένα...τασάκι. Σύμπτωματικά, στον αέρα εκείνη την ώρα μιλάει και ο αντιδήμαρχος Παπαδάκης για το θέμα.
Και τί έγινε που η διαπόμπευση έγινε on air, και οι φάτσες αθώων και "ενόχων" προβάλλονταν στις τηλεοπτικές οθόνες? Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι αποκλειστικό προνόμιο των ενόπλων ληστών.http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Η προστασία των προσωπικών δεδομένων των ένοπλων ληστών έχει σημασία... τίποτε άλλο!!
Σιγά τους εγκληματίες που βρήκαν να τσακίσουν!!
Να επιβάλλουν το νόμο με συνεχείς ελέγχους και συστάσεις για ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην αρχή, μέχρι να προσαρμοστεί ο κόσμος και μετά ας προχωρήσουν σε μηνύσεις των παράνομων!
Όχι από την πρώτη κιόλας ώρα να θέλουν να καταργήσουν συνήθειες αιώνων!!!
Αλλά εδώ κατάργησαν ανθρώπινα δικαιώματά μας σε μία ώρα στο κάπνισμα θα διστάσουν??