Σελίδες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

2ο Βραβείο Αίματος: ΧΙΟΣ (Παντελής Βρούλης)

Το "2ο ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΙΜΑΤΟΣ" του χειρότερου Δήμου της Ελλάδας στην κακοποίηση ζώων για τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2010, απεστάλη στις 18/9/2010 στον ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ, με παραλήπτη τον Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ.
Τα εγκλήματα που διαπράττονται στον ΔΗΜΟ ΧΙΟΥ από την ίδια τη Δημοτική αρχή ενάντια στα αδέλφια μας τα ζώα, όπως βροχή από φόλες, παράνομες περισυλλογές και εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων, υστερία δολοφονιών από απάνθρωπους Χιώτες και κάλυψη αυτών από τη Δημοτική αρχή, κατηγοριοποιούν το νησί σε κόλαση για τα ζώα με Αρχιερέα τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ.
Τον αποτυχημένο αυτόν Δημοτικό άρχοντα αλλά κυρίως, τον ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, που κερδίζει το βραβείο κυριολεκτικά με το σπαθί του.
Ευελπιστούμε ότι οι πολιτισμένοι δημότες της ΧΙΟΥ τιμώντας τη μνήμη των νεκρών ζώων, αλλά και την αξιοπρέπεια όσων κακοποιήθηκαν και επέζησαν, να στιγματίσουν τον Δήμαρχο ΠΑΝΤΕΛΗ ΒΡΟΥΛΗ με το αίμα που χύθηκε εξαιτίας του μαυρίζοντας τον στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές , αλλά και να τον απομονώσουν ως άνθρωπο από την κοινωνική ζωή του τόπου, μια και αποτελεί το ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΠΟΔΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.
Το βραβείο που θα παραλάβει από εταιρία ταχυμεταφορών σε συσκευασία δώρου, αποτελείται από ένα T-Shirt με δια-τυπωμένο το έγκλημα του πάνω από τη φωτογραφία του.
Μπορεί να το φορέσει αν αισθανθεί την ανάγκη να κρυφτεί σαν πληγωμένο ζώο, ακριβώς όπως τα αθώα πλάσματα που έσπρωξε στον θάνατο ως ηθικός αυτουργός!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΗΜΟΙ
ΚΑΙ ΣΤΟ FACE BOOK
http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

marianaonice είπε...

πρώτο στα βραβεία αίματος το Βόρειο Αιγαίο.
Τι κρίμα!

Georgia είπε...

Κρίμα... Πραγματικά θλίβομαι και ντρέπομαι για αυτούς τους 'ανθρώπους'. Αίσχος!

Aνεμος είπε...

Μ αρέσει που το μόνο που τους ένοιαξε είναι μην χαλάσει η εικόνα τους και χάσουν κανένα ψήφο έλεος