Σελίδες

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ο ΔΣΑ και ο πρόεδρος του κ. Παξινός απαξιώνουν τους bloggers??



Αξίζει να δείτε το βίντεο για να καταλάβετε πόσο "κόκκινο πανί" είμαστε εμείς οι bloggers στο κατεστημένο αυτής της χώρας, στο οποίο σίγουρα συμπεριλαμβάνονται στην πλειοψηφία τους και οι δικηγόροι με τους εκπροσώπους τους!!

To blog Stoxasmos-politiki βρέθηκε στη συνέντευξη που έδωσε ο Δ.Σ.Α. στους δημοσιογράφους για την κατάθεση προσφυγής στο δικαστήριο, κατά του μνημονίου με αίτημα την ακύρωσή του και θέλησε να υποβάλει μία ερώτηση σχετικά με τη μήνυση του γιατρού Αντωνίου, κατά όσων υπέγραψαν το μνημόνιο, για εσχάτη προδοσία.
Ο κ. Παξινός απαξίωσε πλήρως την ιδιότητα του μπλόγκερ και φυσικά τσιμουδιά για την παραπάνω μήνυση.
Αυτό που με εξέπληξε και μου φάνηκε ειλικρινά αστείο της υπόθεσης είναι ότι ο κ. Παξινός είπε ότι υπάρχει δυνατότητα να ζητηθεί η ακυρότητα του μνημονίου, αν κατάλαβα καλά, με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα που επιτρέπουν την ακύρωση μιας δικαιοπραξίας που καταρτίστηκε μετά από εκμετάλλευση της ανάγκης, κουφότητας ή απειρίας του ενός συμβαλλομένου από τον άλλο!
Καλά είναι δυνατόν να το πιστεύουν αυτό που λένε?
Δεν ξέρουν ότι είναι εντελώς αστείο να επικαλεστούν ότι οι βουλευτές μας και ο πρωθυπουργός μας που υπέγραψαν το μνημόνιο ήταν άπειροι και βλάκες και το υπέγραψαν λόγω ανάγκης?
Φοβάμαι ότι μας κοροϊδεύουν οι κ.κ. δικηγόροι!!
Αν είναι δυνατόν να υπάρξει δικαστής που θα κρίνει ότι όλοι αυτοί οι εθνοπατέρες μας, υπέγραψαν αυτή την προδοτική συμφωνία λόγω απειρίας και κουφότητας, δηλαδή βλακείας!
Όσο για τη μήνυση του γιατρού Αντωνίου για εσχάτη προδοσία, που για μένα μπορεί να σταθεί νομικά, κουβέντααα!!
Αντίθετα έδειξε ο κ. πρόεδρός τους να ενοχλείται σφόδρα από την ερώτηση του μπλόγκερ του μπλογκ Στοχασμός Πολιτική.

Κόπτονται δήθεν για την ενημέρωση των πολιτών μέσω των δημοσιογράφων "φίλων και συνεργατών τους", αλλά παθαίνουν ...αλλεργία όταν πρόκειται να ενημερώσουν τους ίδιους τους πολίτες - bloggers!!
Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!!


Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Σαφώς και δεν είναι μια ένδειξη απαξίωσης
Εγώ την εκλαμβάνω ως φόβο
οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων είναι ελεγχόμενες
Και πως έχουν τα κότσια αυτοί να ξεστομίσουν έστω την λέξη προδοσία
Μπράβο στον Νασσο