Σελίδες

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ερχεται η Απόλυτη Οικονομική Κατάρρευση?

 
Ο κόσμος οδηγείται πρός την απόλυτη οικονομική κατάρρευση με πολύ μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ξέσπασμα ταξικού πολέμου, αναφέρει ένας διάσημος Αμερικανός οικονομικός αναλυτής.Τι κάνουν με τα προγράμματα λιτότητας; Διασώζουν τις τράπεζες και βάζουν τους ανθρώπους να πληρώνουν για αυτό. Οι λαοί δεν το θέλουν αυτόΜία από τις καλές επιχειρήσεις που μπορεί κανένας να ξεκινήσει τώρα είναι βιομηχανία που να κατασκευάζει κρεμάλες και γκιλοτίνες.
 
Κατάρρευση της μεσαίας τάξης σημαίνει ότι δεν υπάρχει καύσιμο για την ανάκαμψη .. Η αμερικανική οικονομική ανάκαμψη κατά τα τελευταία τρίμηνα είναι κάτι περισσότερο από μια "συγκάλυψη" και ο κόσμος οδηγείται πρός μία απόλυτη οικονομική κατάρρευση με πολύ μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ξέσπασμα ταξικού πολέμου, αναφέρει ένας  διάσημος Αμερικανός οικονομικός αναλυτής.

Ο Gerald Celente, επικεφαλής του Trends Research Institute, είπε την εβδομάδα που πέρασε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος δεύτερης ύφεσης της μορφής της διπλής ύφεσης (W) της παγκόσμιας οικονομίας,απλά "επειδή η πρώτη" ύφεση "ποτέ δεν τελείωσε.

"Δεν υπάρχει η θεωρούμενη διπλή ύφεση τύπου W υποστήριξε ο Celente. "Οδηγούμαστε στην απόλυτη οικονομική κατάρρευση. Δεν υπάρχει διέξοδος από αυτό χωρίς χτίσιμο από την αρχή της παραγωγικής ικανότητας της κοινωνίας. Το χρήμα που εκτυπώνεται δεν μπορεί να μας βγάλει απο αυτό το αδιέξοδο.



Διαβάστε περισσότερα στο Stop Cartel

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είναι κάτι περισσότερο από μια "συγκάλυψη" και ο κόσμος οδηγείται πρός μία απόλυτη οικονομική κατάρρευση με πολύ μεγάλη κοινωνική αναταραχή και ξέσπασμα ταξικού πολέμου,

Aνεμος είπε...

Απόλυτα αληθινό το κείμενο
Κάτι που υποψιάζεται και ο απλός λαός
Σίγουρα δύσκολα χρονιά έρχονται..