Σελίδες

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Αλήθεια πώς να μοιάζει η κόλαση??

 Και ενώ ο ανασχηματισμός είναι ενόψει, κι ο πρωθυπουργός μας μεταξύ χλιδάτων διακοπών και μυστικών  συμβουλίων συνεχίζει να μας βουλιάζει στο χάος... οι ειδήσεις μαύρες σαν κατράμι κι αδύνατο να φωτιστεί η νυχτιά μας από τη σημερινή αυγουστιάτικη πανσέληνο:

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε χθες η μεγάλη φωτιά που προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στην περιοχή της Καρύστου. Ο πύρινος όλεθρος άφησε πίσω του εννέα κατεστραμμένα σπίτια, μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες και χιλιάδες στρέμματα καμένων δασικών εκτάσεων.
Οι ισχυρότατοι άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή τα τελευταία 24ωρα δεν επέτρεψαν και χθες στα πυροσβεστικά αεροσκάφη να προχωρήσουν σε ρίψεις νερού. Ωστόσο, προς το μεσημέρι η ένταση των ανέμων υποχώρησε και έτσι στάθηκε δυνατό να επιχειρήσουν δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα, που συνέδραμαν το έργο των ισχυρών επίγειων δυνάμεων. Στην περιοχή επιχείρησαν τριάντα τέσσερα οχήματα με εβδομήντα πέντε άνδρες και ένα πεζοπόρο τμήμα πενήντα δύο ανδρών, που το μεσημέρι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό μερικό έλεγχο. Επίσης, θετικό ήταν το γεγονός ότι χθες το μέτωπο της φωτιάς κινήθηκε βορειοδυτικά σε χαράδρα στην περιοχή του Κάστρου, μακριά από κατοικημένες περιοχές.

Εν τω μεταξύ

Φρίκη που δεν τη χωράει ο ανθρώπινος νους! Ανθρωπόμορφο τέρας κακοποίησε σεξουαλικά και σωματικά μια 11χρονη ψυχούλα και στη συνέχεια την πέταξε σε ένα πηγάδι - και μάλιστα ενώ ήταν ακόμη ζωντανή! Η 11χρονη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τα ξημερώματα της Κυριακής, βρέθηκε τελικά δολοφονημένη και κακοποιημένη μέσα σε ένα πηγάδι στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.
Το «κουβάρι» της ανατριχιαστικής υπόθεσης που έχει σοκάρει την κοινωνία της Τρίπολης άρχισε να ξετυλίγεται όταν άνδρες της Ασφάλειας Αρκαδίας συνέλαβαν στις 10.00 το βράδυ της Κυριακής έναν 41χρονο βοσκό, ως ύποπτο για την εξαφάνιση του παιδιού. Οκτώ ώρες μετά, ο άνδρας που κατάγεται από την Αλβανία «λύγισε» και στις 5.00 το πρωί της Δευτέρας ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη Ρένι Τραΐκοβα από τη Βουλγαρία και την πέταξε στο πηγάδι ζωντανή αφού προηγουμένως την κακοποίησε σεξουαλικά μέσα στο αυτοκίνητό του!

Αναρωτιέμαι αλήθεια πώς να μοιάζει η κόλαση???


http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και αν δεν είναι αυτό ένα τέρας τότε ποιο είναι?
Δεν γράφω άλλο. .γιατί έχω πολύ οργή και θα βρίσω,,,,
ένα παιδί ήταν

Aνεμος είπε...

Είναι ΑΠΟ τις στιγμές που ντρέπομαι να λέγομαι άνθρωπος
Δεν υπάρχει άλλη τιμωρία από του να του κάνουν τα ίδια
Αλλά και πάλι
Εκείνο ήταν ένα παιδάκι
Και ΟΛΑ Τα ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ

marianaonice είπε...

@Ανώνυμε
ανθρωπόμορφος σατανάς ήταν αυτός που ξέφυγε από την κόλαση και κυκλοφορεί ανάμεσά μας...

@Ανεμε
εγώ να δεις πόσες φορές ντράπηκα που λέγομαι ...άνθρωπος...
:(