Πέμπτη, 26 Αυγούστου 2010

Μάταιες καταγγελίες για παράνομο πλουτισμό ανώτατου δικαστή??Στα χέρια του Υπουργού Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρίσκεται από σήμερα η ανώνυμη καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος ανώτατου δικαστή.
Το θέμα είχαν αναδείξει τέλος Ιουλίου η εφημερίδα ΚτΕ και το kentri.gr.
Αποδέκτες της καταγγελίας είχαν γίνει την περίοδο των δικαστικών διακοπών το καλοκαίρι του 2008, τόσο ο Προϊστάμενος της Επιθεώρησης Δικαστηρίων και αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννης Παπανικολάου, όσο και ο Επιθεωρητής Α΄ Δικαστικής Περιφέρειας αρεοπαγίτης Διονύσιος Γιαννακόπουλος. Και οι δύο με διαφορά ενός μηνός είχαν διαβιβάσει τη δισέλιδη δακτυλογραφημένη ανώνυμη καταγγελία, ως όφειλαν και ως προκύπτει από το εμπιστευτικό τους πρωτόκολλο, στον τότε  Υπουργό της Δικαιοσύνης Σωτήρη Χατζηγάκη, μόνο αρμόδιο να διατάξει έρευνα επί των καταγγελιών.
Στις 19 Οκτωβρίου 2008 η εφημερίδα το ΠΑΡΟΝ στη στήλη "το Ζιζάνιο", ρωτούσε τον τότε υπουργό γιατί έβαλε τις καταγγελίες στο αρχείο, χωρίς να διατάξει έρευνα, με το αιτιολογικό ότι ήταν ανώνυμες. Ουδεμία αντίδραση υπήρξε από την πλευρά του Υπουργού.
Μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών από τον ΚτΕ και το kentri.gr, με εντολή του σημερινού υπουργού Δικαιοσύνης ερευνήθηκε το αρχείο και όχι μόνο δεν βρέθηκε η καταγγελία, αλλά είχαν εξαφανιστεί τόσο το εμπιστευτικό πρωτόκολλο, όσο και η απόρρητη αλληλογραφία.
Σήμερα,  με την παρακάτω συνοδευτική επιστολή μας, καταθέσαμε στο γραφείο του υπουργού την ανώνυμη καταγγελία και τα στοιχεία που την συνοδεύουν, με αριθμό πρωτοκόλλου 3981/ 25/8/210, προκειμένου ο υπουργός να διατάξει διττή έρευνα.: α)  για τη βασιμότητα των καταγγελιών  και  β) για υπεξαγωγή δημοσίων εγγράφων.
Σήμερα, κατά τη συνέντευξη τύπου σε σχετική ερώτηση, ο κ. Καστανίδης απάντησε, ότι θα δεί το θέμα.
Αναμένουμε…!
Από το Κεντρί

Και φοβάμαι ότι θα αναμένετε για πάντα... μακάρι να διαψευστώ αλλά "δανεικά πάνε τα βάζα στο γάμο"!
Σιγά μη τον αποκαλύψουν... λέτε ότι δεν θα κρατάει στο "μανίκι του κάποιο γερό άσσο" που θα τον σώσει από την κακοτοπιά?? Εδώ τα πράγματα είναι απλά. "Μη μιλάτε για να μη μιλήσω... και δεν σας ξεπλένει ούτε ο ...Δούναβης μετά"!
Αλήθεια έμαθε κανείς τι έγινε η έρευνα για τα 5 εκατομμυριάκια του Θέμου Αναστασιάδη?
Ούτε οι πρώην ούτε οι νυν μας πληροφόρησαν για την εξέλιξη της υπόθεσης....
Κι ο Θέμος ζει και βασιλεύει και τον ...τηλεοκόσμο κυριεύει!!
Σιγά μη τους φοβηθεί ο πάμπλουτος ανώτατος δικαστικός!!!
Αστεία λέμε για να γελάμε μάλλον...

Το πολύ πολύ να μπλέξει το Κεντρί με την αποκάλυψη του εγγράφου, όπου φωτογραφίζεται και η διεύθυνση του καταγγελλόμενου.

http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

αντί να κινητοποιηθούν άμεσα ,πάνε χαλαρά,,και λένε θα το εξετάσουμε
Όταν ο λαός δεν έχει άλλη υπομονή
Όταν καθημερινά δεχόμαστε καταγγελίες, από ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν ένα βασικό αγαθό το ρεύμα
Όταν ο πρωθυπουργός προκαλεί και από ένα μηνά διακοπές στην παρο ,πάει σε καμπάνες στην Κρήτη ,που στοιχίζουν 3000 ευρώ την βραδιά
Όταν όλα τα μμε ασχολούνται με τον γάμο του καρακιτσαριου των βασιλέων ,που εκδιωχθήκαν από την χώρα
Όταν το κράτος κινητοποίησε 2000 αστυνομικούς για να τους προστατέψουν..
Και σε κάθε γωνιά η εγκληματικότητα ωχρεια ,χωρίς αστυνόμευση
Όταν καθημερινά αυτοκτονούν πολίτες για χρέη
Όταν το περιβόητο νομοσχέδιο για τα χρεωμένα νοικοκυριά, αποδείχτηκε ένα φιάσκο ,κατόπιν παρεμβάσεως των τραπεζών