Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Επιμένουν για χρεοκοπία της Ελλάδας!


Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg, αν και η ανάκαμψη του ευρώ από το 1,1877 της 7ης Ιουνίου οδηγήθηκε από την δημιουργία του ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των 750 δισ. ευρώ και την ενίσχυση της γερμανικής οικονομίας, οι απαισιόδοξοι όπως ο Jim Rogers εξακολουθούν να πιστεύουν ότι τα κέρδη αυτά δεν θα διαρκέσουν.
Υποστηρίζουν ότι η ευρωζώνη θα διασπαστεί καθώς τα μέτρα λιτότητας που υιοθετήθηκαν από τις Ελλάδα, Ισπανία, Πορτογαλία και άλλα κράτη, θα πλήξουν την ανάπτυξη και θα διευρύνουν την «κόντρα» με τα ισχυρότερα κράτη μέλη.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της FX Concepts, John Taylor, εκτιμά ακόμη πως η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, και θα ακολουθήσει και η Ισπανία. «Καθώς ο καιρός περνά, πρόκειται να δούμε τους ελληνικούς και ισπανικούς αριθμούς να γίνονται χειρότεροι από ό,τι περιμέναμε».

Από το  

Φοβάμαι ότι έχουν δίκιο! όλα τα μέτρα που πήραν το μόνο αποτέλεσμα που θα φέρουν θα είναι η πλήρης εξαθλίωσή μας έτσι ώστε να μην υπάρξει καμία ελπίδα σωτηρίας και να γίνουμε άβουλα πιόνια στα χέρια τους! Δεν θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι όλη αυτή η εξοντωτική λιτότητα το μόνο που θα φέρει θα είναι η εξαφάνιση κάθε ανάπτυξης με αποτέλεσμα οι ισχυροί να γίνουν ισχυρότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι!!

http://enomenoiblogers.blogspot.com

3 σχόλια:

hackaday είπε...

Σου εύχομαι να περάσεις καλά το δεκαπενταύγουστο.

Ανώνυμος είπε...

η χρεωκοπια ειναι αναποφευκτη
τοσες περικοπες σε λιγους μηνες χωρις κανενα μετροα αναπτυξης

Aνεμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗ