Σελίδες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Όταν η “πλακίτσες” κρύβουν σκοπιμότητες παύουν να έχουν πλάκα...





Ας τους κάνουμε κι εμείς μια αποκάλυψη.... Χωρίς πλάκα.
Το bang-gr.blogspot.com και το επώνυμο blog του Νίκου Καραμπάση nkarabasis.blogspot.com αποτελούν επίσημα παραρτήματα του φιλοκυβερνητικού i-reportergr.com
Τυχαίο ; ......KΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ.
Είναι γνωστό οτι τόσο το i-reportergr.com όσο και τα παραρτήματά του, τάσσονται ξεκάθαρα υπέρ των κυβερνητικών θέσεων για φίμωση της μπλοκόσφαιρας τονίζοντας μάλιστα τoν επώνυμο χαρακτήρα τους
Η “πλάκα” όμως παύει να έχει πλάκα όταν κρύβει σκοπιμότητες.Την εποχή που η κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα να βρεί πρόσχημα για να δικαιολογήσει την προώθηση νομοσχεδίου για την φίμωση των μπλόγκς . Το bang-gr διευκολύνει τις προσπάθειες της κυβέρνησης κάνοντας στους αναγνώστες του.... "πλακίτσες"
Οι πλακίτσες όμως γίνονται με τέτοιο τρόπο που να μοιάζουν αληθινές έτσι ώστε να προκαλούν και να αναπαράγονται εύκολα όχι όμως ώς "πλακίτσες" αλλά ώς παραπλανητικές ειδήσεις απο τα blogs...Άραγε μιλάμε για ξεκάθαρη σκοπιμότητα που κρύβουν καλά πίσω απο την "κουρτίνα" της ανώνυμης πλάκας !
υνιστά στους αναγνώστες και κυρίως στα ελεύθερα blogs του διαδικτύου να προσέχουν τους "επώνυμους" και τις παραπλανητικές παγίδες τους, στην προσπάθεια τους να συκοφαντήσουν τα blogs για σκοπιμότητες και να στηρίξουν έτσι το κυβερνητικό έργο του ελεγχόμενου δηλωμένου blogging με στόχο τη φίμωση κάθε ελεύθερης φωνής στο διαδίκτυο.
ολο το αρθρο στον τειρεσια 

http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

marianaonice είπε...

Πραγματικά τίποτε δεν είναι τυχαίο!

Nefelovatis είπε...

Ανατριχιαστικά όλα αυτά, ειδικά αν δει κανείς και τις Φώτο του ΓΑΠ με το "σκουφάκι" να καταθέτει στεφάνια..

Αλλά μέσα στο γραφείο του πρωθυπουργού της Ελλάδας (συζητήσιμο βέβαια αυτό), ραβίνοι..

Έλεος, είπαμε μας ξεπουλάνε, αλλά τόσο απροκάλυπτα πια;

Θα μου πει κανείς, γιατί όχι, αφού δεν κάνουμε κάτι ιδιαίτερο, κάτι που να μπορεί να τους φοβίσει, όπως το να δράσουμε συλλογικά όταν μια ομάδα εργαζομένων χτυπιέται από το σύστημα, τραβάνε κι αυτοί στα άκρα να δούνε που μπορούν να φτάσουν..

Καλή Λευτεριά να έχουμε..