Σελίδες

Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

"Blogger" απειλεί blogger με μήνυση για ...δήθεν διάδοση ψευδών ειδήσεων!


 Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο μπλογκ και η παρέα του μας έχουν κάνει ...την τιμή να μας αφιερώσουν ειδικές αναρτήσεις για να μας χλευάσουν!!

Για μας είναι διαφήμιση, και τους ευχαριστούμε....
Δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, αν και απορούμε γιατί άραγε ασχολούνται τόσο πολύ μαζί μας?
Εμείς ποτέ δεν τους διαβάζουμε, ποτέ δεν πήγαμε στο μπλογκ τους να τους βρίσουμε και πολύ περισσότερο ποτέ δεν μπήκαμε στον κόπο, στα καλά του καθουμένου, να τους αφιερώσουμε και ειδική ανάρτηση!
Κι όμως εκείνοι ενοχλούνται πάντα όταν εμείς απλά μπλογκάρουμε κάνοντας το κέφι μας και προσπαθούμε να εκφραστούμε στη μπλογκόσφαιρα με το δικό μας τρόπο ενώνοντας και όχι διχάζοντας τους μπλόγκερ και τώρα τελευταία δίνοντας και φωνή με το ραδιόφωνο των Ενωμένων Μπλόγκερ σε όποιο ενεργό πολίτη θέλει να μιλήσει και on line και να κάνει διάλογο για θέματα κυρίως πολιτικά, μα και κοινωνικά ή τεχνικά ακόμη αν χρειαστεί.


Αυτό που δεν περιμέναμε όμως ήταν οι απειλές με μηνύσεις και όχι γιατί τους βρίσαμε ή γιατί τους κάναμε κάτι προσωπικό αλλά για ...δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων, όπως λένε, ένα αδίκημα δηλαδή που αφορά την πολιτεία και διώκεται αυτεπάγγελτα, χωρίς να χρειάζεται υποβολή μηνύσεως από κάποιον ιδιώτη πολίτη.
Και η απειλή αυτή εκτοξεύτηκε εναντίον μας, επειδή τολμήσαμε να υποστηρίξουμε και να καταγγείλλουμε το γεγονός ότι κάποια μπλογκ πρόσφατα εξαφανίστηκαν από το στερέωμα της Google χωρίς καμία ειδοποίηση, μεταξύ των οποίων και το paideiagr.blogspot.com!


Kαι ρωτάμε?? Το συγκεκριμένο μπλογκ @akanoniston  από πότε ανέλαβε να παίξει το ρόλο του εισαγγελέα στη μπλογκόσφαιρα και να απειλεί με μηνύσεις τα μπλογκ, όταν αυτά που γράφουν δεν του αρέσουν και δεν συμφωνεί μαζί τους? και ποιός έκρινε ότι όσα εμείς λέμε και κρίνουμε είναι ψευδείς ειδήσεις?? Η Ακανόνιστη??
Με σχόλιό μας στην χλευαστική ανάρτηση της, εναντίον μας,  είπαμε:
Aνεμος είπε...
Μπράβο για ΤΟ HUMOR TO ραδιόφωνο εν τω μεταξύ είναι on line και εμείς σάτιρα κάνουμε... παρεπιπτωντος το τραβελι είναι αυτό που έχει κρίση ταυτότητας δεν είναι κακό http://freeblogers.radiostream123.com/
@Ανεμοπράκτορα....
Είσαι γελοίος, αμόρφωτος και φασίστας....
Ακόμα δεν κατάλαβες... δεν σε παίρνει.. καθόλου...
Δεν πειράζει....
Οσες ψευδείς ειδήσεις και να διαδίδεις...θα παίρνεις απάντηση με την σοβαρότητα που σου αξίζει... μέχρι να σε βαρεθώ..και να σου κάνω μία απλή μήνυση...
Τότε..θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος....
Ως τότε μόκο.. γιατί θα πονέσει η κοιλιά μας.. από τα γέλια...
Περιττό να σου πω που να βάλεις το ραδιόφωνο σου....


Το αφήνω στην κρίση σας αν η σελίδα αυτή είναι μπλογκ ή απλά είναι ένας κατάσκοπος ανάμεσά μας, που παίζει το παιχνίδι των εισαγγελέων του βρώμικου συστήματος και τον οποίο πρέπει να εντοπίσουμε και να απομονώσουμε!!
 
Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

32 σχόλια:

marianaonice είπε...

Ειναι απαράδεκτο και εκτός κάθε δεοντολογίας μπλόγκερ να απειλεί με μηνύσεις άλλους μπλόγκερ γιατί δεν του αρέσουν αυτά που γράφουν!!
Πλάκα έχει η Ακανόνιστη.
Σε λέει φασίστα... ενώ η ίδια απειλεί με μηνύσεις γιατί δεν θέλει να γράφεις αυτά που γράφεις!!
Τι να πω? Είπε ο γάϊδαρος τον πετεινό κεφάλα!!
Φασισμός είναι να έρχεσαι απρόσκλητος και να θέλεις να επιβάλλεις την άποψή σου στον άλλο με απειλές και ύβρεις!!
Σαφώς και δεν είναι μπλογκ αυτό!
Έχει καταστρατηγήσει κάθε έννοια του μπλόγκινγκ!

Aνεμος είπε...

και βέβαια εχω δημοσιευμένες όλες τις υβρεις
αλλά και απειλές??
δεν παει αλλο
περιμενωω

Ανώνυμος είπε...

πρέπει να καταγγελθεί και στοχοποιηθεί δημόσια..
καλά οι ύβρεις??
οι απειλές που κολανε?
και μάλιστα με τέτοια σιγουριά .
απο οτι βλέπω.
μαζι σας

BUTTERFLY είπε...

Δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω για το συγκεκριμενο μπλογκ. Μια φορα μονο εχω επισκεφτει τη σελιδα, αλλα ειδα παρωπιδες και απομακρυνθηκα εγκαιρως. Φυσικα και θα μπορουσε να ειναι μια απλη μπλογκερ που την εχει ψωνισει η μεχρι και ενας πρακτορας οπως λες που υπηρετει συγκεκριμενα συμφεροντα. Οπως και να εχει, οι απειλες ειναι απαραδεκτες. Αλλα, απο ο,τι φαινεται ηδη εχει γινει αντιληπτο το ποιον της απο πολλους και σιγα σιγα η μπλογκοσφαιρα θα την απομονωσει και θα μεινουν μονο καποιοι ομοϊδεατες να την παρακολουθουν...

Kwstask είπε...

Kαλησπερα.Ειμαι ο Tolis Sketos του facebook.
Εχετε σκεφτει ποτε,πως ισως απο αυτο το μπλογκ του κωλου να κρυβετε ενας η και παραπανω μπατσοι?
Οντως πρεπει να εντοπιστει και να απομονωθει ο η οι διαχειριστης-ες.
Ενα τετοιο-ας πουμε-μπλογκκ,ειναι επικυνδινο και μονο κακο μπορει να κανει.....

Exarchias είπε...

καλησπέρα. Πέρασα να πω απλά ένα γεια :)
Η γνωστή η καρακάξα πάλι έφαγε κόλημα;
Με εκτίμηση.
Χρήστος.

Ανώνυμος είπε...

αν είναι να δίνεις σημασία σε όσα λέει να δίνεις τόση ώστε να παίρνεις δύναμη για να συνεχίσεις αυτό που πάντα έκανες...
την αιτία που τον-την-το(?)ενοχλείς ακόμα δεν έχω καταλάβει!!!ποιές είναι οι ψευδείς ειδήσεις;
Όπως και να χει...Οι απειλές οπωσδήποτε δεν αρμόζουν στο τόπο της μπλοκόσφαιρας.Όλα αυτά άνεμε σε κάνουν πιό δυνατό,οπότε μην ανησυχείς.εχεις πολλούς κοντά σου που σε στηρίζουν.
Όποιος βλάπτει κάποιον πληρώνει με το ίδιο νόμισμα...
Θα αφήσω ανώνυμα το σχόλιό μου...Θα γράψω μόνο τα αρχικά μου για να καταλάβεις μόνο εσύ...Αρχίζω να μην εμπιστεύομαι καθόλου τη μπλοκόσφαιρα και ας με συγχωρήσουν οι αθώοι...
Θα τα πούμε και στο skype ξανά,όταν με το καλό σε πετύχω...;-)

V.A.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως τελικά η ερίτιμος αυτή κυρία (με κάπα μικρό) είναι η αιτία και η ουσία η φυσική και η ηθική αυτουργός των αλλεπάλληλων καταργήσεων πολλών και διαφόρων ανεπιθύμητων μπλόγκς(που ένα θύμα της είμαι κι εγώ)???.....
Και μήπως λειτουργεί"υπηρεσιακά"παρανοϊκά διατεταγμένα και προβοκατόρικα όπως συμβαίνει σε πολλούς τομείς το τελευταίο καιρό;Για δείτε το κι έτσι; Σας παρακαλώ,γιατί έχουμε φτάσει για το φόβο των Ιουδαίων να λειτουργούμε παρά τη θέλησή μας "ανώνυμα".....
Σε ε-μαιλ μου θα αποκαλυφθώ άμεσα τώρα!Χαιρετώ αδερφικά...

Ανώνυμος είπε...

όπως και να έχει απειλεί με περισσή σιγουριά....με μηνύσεις..σαν να είναι προδικασμένο σχέδιο
πρώτα ο χλευασμός λέει και μετά οι μηνύσεις
είναι αυτό blogging?

Aνεμος είπε...

πρέπει να καταγγέλλονται τέτοια φαινόμενα
και απειλές δεν χωράνε εδώ μέσα ούτε φιμώσεις,απο κάποιους που επικαλούνται bloggers
\ ας πάνε στην κινα να τα κάνουν
εδω τουλάχιστον ακόμα..κατ επίφαση έχουμε δημοκρατία
και έχεις δίκιο ανώνυμε
μιλάει σαν προσχεδιασμένο σχέδιο
πρώτα χλευασμός και μετά μηνύσεις

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ φίλε θεωρώ πως κακώς σκας και στεναχωριέσαι για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου.Ξεχνάς με τι μένος και αισχρόλογα επιτέθηκε στην τασπα,σε σένα και σε μένα την προηγούμενη εβδομάδα αφήνοντας σχόλια στην ανάρτηση του Μάνου για το κλείσιμο των μπλογκς;
Προφανώς "εκστασιάζεται" νομίζοντας πως μας ανεβάζει την πίεση.Ξέχνατη,δεν αξίζει τον κόπο και συνέχισε τη δουλειά σου όπως κάνεις τόσα χρόνια και ειδικά τώρα με το ραδιόφωνο.Καλό βράδυ!

marianaonice είπε...

@BUTTERFLY
@Kwstask
@Φάντασμα Των Εξαρχείων
@zeidoron και
@Ανώνυμοι

έχετε δίκιο ότι το άτομο αυτό σίγουρα δεν τιμά την ιδιότητα ενός blogger και δεν θα ασχολιόμασταν καθόλου μαζί του, αν οι επιθέσεις αυτού και της @παρέας του περιορίζονταν μόνο σε αναίτιες και απρόκλητες ύβρεις..., αφού από παιδιά μαθαίναμε ότι όποιος βρίζει, βρίζει τον εαυτό του!
Αυτό που μας έκανε πλέον να αναρωτηθούμε και τον ΄@Ανεμο να κάνει αυτή την ανάρτηση, ήταν η ξεκάθαρη και με σιγουριά κάποιου που "έχει τον τρόπο του" προφανώς, απειλή για μηνύσεις και μάλιστα όχι για προσωπικό θέμα, αλλά για ...διασπορά δήθεν ψευδών ειδήσεων που κατά σύμπτωση συνέπεσε και με τη σχετική εισαγγελική έρευνα, τελευταία!!
Αυτό θέλουμε να επισημάνουμε και να γνωστοποιήσουμε σε όλη τη μπλογκόσφαιρα, για να έχουν γνώση οι φύλακες και να μην εμπιστεύονται το γλαφυρό δήθεν και σκωπτικό της ...υφάκι...!
Για μένα δεν είναι τόσο απλά και ξεκάθαρα τα πράγματα ότι πρόκειται για μια ίσως "...ακανόνιστη..." που "τη βρίσκει" με το να εκτοξεύει απρόκλητες ύβρεις και απειλές σε άσχετους μ' αυτήν ανθρώπους!!
Φοβάμαι ότι πρόκειται για πρακτορίσκους και προβοκάτορες που σκορπίστηκαν ανάμεσά μας για να προβοκάρουν το blogging και να τρομοκρατούν ή το λιγότερο να ενοχλούν!!
Το να τρομοκρατούν δεν το λέω αβασάνιστα αλλά λαμβάνοντας αφορμή από τα περισσότερα σχόλια των Ανώνυμων που ενώ προφανώς μας @γνωρίζετε, προτιμήσατε ευνόητα, εδώ να γράψετε ως ανώνυμοι!
Αυτό και μόνο τα λέει όλα!
Μόνο που εμείς δεν μασάμε!
Συνεχίζουμε και για όσους έχουν πρόβλημα... ξυδάκι!
:))

Καλό βράδυ παιδιά και μη ξεχάσετε αύριο το βράδυ στις 11.00 να είστε μαζί μας στο ραδιόφωνό μας.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Άνεμε με τόση ειδίκευση στους πράκτορες ν ανοίξεις ένα πρακτορείο Προπό.
Το ξαναλέω φταίει η ζέστη κι ότι τα μανίκια της φορεσιάς σου είναι τεράστια.
Υπομονή έτσι είναι το σχέδιο (ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ,ΠΑΛΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ) γι αυτό το ρούχο.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ η μπλογκόσφαιρα είστε εσείς!
Ευτυχώς όχι.

marianaonice είπε...

@zeidoron
Καλά έκανες και μας παραπέμπεις στην ανάρτηση του Μάνου, για τα μπλογκ που έκλεισαν, όπου εκεί η συγκεκριμένη κυρία έδωσε τα ρέστα της στις επιθέσεις εναντίον όλων σχεδόν και κυρίως εναντίον σου, του Άνεμου και της Τάσπα.

@Κ.Υ.Π. WALKING
...Για την ταμπακέρα κουβέντα όμως...
:))
Έχεις δίκιο η υγρασία και η ζέστη είναι ο συνδυσμός που ευνοεί την "εισαγγελίτιδα" ορισμένων μπλόγκερ που "τη βλέπουν" ανώτατοι εισαγγελείς και απειλούν με μηνύσεις!!
Νάσαι καλά... πάντα έχεις μια απάντηση σε κάθε ...ερώτημα!

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα καλέ μου,Άλκη και Μαριάννα μας...ούυυφ καλοί μου άνθρωποι που λέει,κ ο αγαπημένος μας Θανάσης Βέγγος...έχουμε πήξει στην βρωμιά κ τη σαπίλα,εδώ μέσα αλλά η.. κυρία,ας τη πώ έτσι γιανά μη τη πώ,τίποτε άλλο χειρότερο ΔΕΝ έχει το δικαίωμα,να μπαίνει στα μπλόγκς του καθενός,όκ??να διαβάζει τα όσα αναρτούν κατά καιρούς κ μετά,να γυρίζει στο δικό της μπλόγκ κ να υμβρίζει,να κατηγορεί,να απειλεί,να χαλκέυει,να λιδορεί και όλα τα 'εί' τους ιδιωκτήτες,τους οκ?? αυτό ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ,απλά...πολύ απλά...κ νομίζω,ότι πρέπει αυτή να τιμωρηθεί γι αυτό,που κάνει..έτσι?? αυτή κάνει κάτι παράνομο αυτή τη στιγμή,κ πρέπει να διωχθεί αυτεπάγγελτα,να κινηθούν δικαστικά όλοι όσοι έχει προσβάλει,μέσα από το..μπλόγκ της ή τους έχει υμβρίσει,απειλήσει για τον οποιονδήποτε λόγο οκ??εσένα καλέ μου δε είδα,ποτέ να ανεβάσεις ανάρτηση στο μπλόγκ σου,έτσι χωρίς λόγο όπου να απειλείς,να υμβρίζεις κάποιον κλπ,κλπ..(εκτός από μιά φορά που είχες,κάποιες διαφωνίες με έναν άλλο μπλόγκερ)που ντάξει για μένα εκεί,θα μπορούσες να το χειριστείς κ κάπως αλλιώς..αλλά τεσπά....θα μπορούσατε δηλαδή να λύσετε πιό ειρινικά,τις διαφορές σας κ να μην,φτάσει σε ακραίο σημείο η ιστορία αυτή...(αυτό στο λέω φιλικά οκ??)όχι για κάτι άλλο...πάντως η κυρία,αυτή είναι ελλεεινή κ απαράδεκτη για μένα κ αυτή κ η στάση της,γενικά κ πρέπει να γίνει κάτι,με αυτήν άμεσα...καλησπέρες.....φιλάκια...

Ανώνυμος είπε...

μπηκα απλα απο περιεργεια και συνεχιζει απτοητη ος
λεει για αρχιδια και κτλπ
μαλλον πρακτορας ειναι
καμια απαντηση επι της ταμπακιερας
και βεβαια δεν προκειτε να ξαναμπω
να τον την καταγειλετε στο ραδιοφωνο επιτελους

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Για την ταμπακέρα λοιπόν, συμβαίνουν δύο πράγματα ταυτόχρονα.
Το ένα αφορά την μπλογκο-μανία καταδίωξης και το δεύτερο τις Ανεμοδιαφημίσεις.
Μπλογκο-μανία καταδίωξης είναι η νεύρωση που παρουσιάζουν κάποιοι,ευτυχώς όχι πολλοί μπλόγκερς. Με αφετηρία πραγματικά γεγονότα (κάποια μπλόγκ που κλείνουν) κάνει την τρίχα - τριχιά και βρίσκει "συμπάσχοντες" που πιστεύουν ότι τα μπλόγκς είναι στόχος μυστικών υπηρεσιών,Νεφελίμ, του παγκόσμιου καπιταλισμού κλπ.
Κάποια στιγμή λοιπόν η φαντασίωση συναντά τη διαφήμιση και ο έμπειρος διαφημιστής Άνεμος, γνωρίζει ότι αναπαράγοντας και εμπλουτίζοντας την υστερία, διαφημίζει το μπλογκομαγαζί του, που βρίσκεται σε 24ωρη βάση στις επάλξεις για να "σώσει" τους μπλόγκερς απο τις... σκοτεινές δυνάμεις κάθε είδους.
Γνωρίζει επίσης ότι η μπλογκοκόντρες δημιουργούν επισκεψιμότητα και τις συντηρεί,τις μεγεθύνει και τις μετατρέπει σε δήθεν φοβερό και τρομερό πόλεμο καλώντας στη "μάχη" τους πιστούς του συμπολεμιστές.
Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κάποιοι σοβαροί σχολιογράφοι των ενωμένων μπλόγκερς με τους οποίους γινόταν ανταλλαγή σχολίων πρίν μερικούς μήνες, την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια.
Οι περιπέτειες του στρατηλάτη Άνεμου εκτός απο βαρετές, είναι αρμοδιότητας ψυχιάτρου.
Εσύ Μαριάνα μάλλον εξασκείς την ευρυμάθεια σου, προσθέτοντας νέα επιστημονικά πεδία στα ήδη υπάρχοντα.
Καλή δύναμη.

Aνεμος είπε...

αν όπως λες έχω στόχο την διαφήμιση δεν θα καταγγελνα το στημένο sync ούτε θα είχα τέτοιο κόστος με τα όσα καταγγελουμε
το σχοινί που λες είναι οτι ακόμα και σήμερα ο ..η..φίλη σου απειλή με μηνύσεις,κανει διασπορα ψευδων προσωπικων δεδομενων blogges και βρίζει χυδαία όποιον τολμά να έχει αντίθετη αποψη
και βέβαια είναι καταγεγραμμένα
και μάλλον εμείς διαφήμιση της καναμε
πάντως όπως βλέπεις ολες οι απόψεις σεβαστές και χωρις μηνύσεις

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Τι κόστος έχεις ρε Άνεμε με τις...φοβερές σου καταγγελίες, άμα είναι να τσοντάρουμε κάτι.
Σιγά μην σκέφτηκε ποτέ να σου κάνει μήνυση.
Σε σένα μόνο πλάκα κάνουμε, απλά αρνείσαι (εδώ που τα λέμε κι εγώ το ίδιο θα ΄κανα στη θέση σου) να το παραδεχτείς.

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
Λες ότι οι μπλογκοκόντρες δημιουργούν επισκέψιμότητα...
Γι' αυτό, λοιπόν, η φίλη σου μας αφιέρωσε ειδική ανάρτηση με βίντεο μάλιστα, χωρίς εμείς καν να έχουμε ιδέα και όχι μόνο, αλλά είχαμε ξεχάσει και την ύπαρξή της?
Που την είδε την κόντρα η κυρία και ασχολήθηκε μαζί μας? Μάλλον τη δημιούργησε λοιπόν για τους λόγους που εσύ εύστοχα, ομολογώ, ανέφερες!!
Η επισκεψιμότητα λοιπόν είναι ο στόχος!!
Δεν πειράζει δεν είναι κακό, αλλά οι απειλές για μηνύσεις όσο και να το "στρογγυλέψεις" δεν μπορούν να θεωρηθούν ...πλακίτσα, όπως καταλαβαίνεις!!!
Και σαφώς το καταλαβαίνει και η φίλη σου αυτό και μάλλον δεν έχει την ίδια άποψη με σένα ότι πρόκειται για πλακίτσα...

Aνεμος είπε...

θελεις να πεις οτι να μπω σε ενα blog που με απειλει με μηνυσεις και επι καιρο με λεει φασιστοχιμπατζη ,που δεν το ξερω καν ,και ουτε εχω ασχοληθει ,να απολογηθω?
τερμα τα αστειακια
περιμενω
την μηνυση

και η ανοχη εχει τα ορια της
η εκπομπη μας σε αναμεταδωση
http://freeblogers.listen2myradio.com/

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

marianaonice
Την κόντρα την είδε στο σχόλιο του Άνεμου στο μπλόγκ του φίλου σας για το οποίο βάλατε το λίνκ!!!
Επέτρεψε μου να ξέρω καλύτερα την άποψη της.
Απλά η μήνυση σαν λέξη ήταν ιδανική για να πάρει μπρός ο παλαβός, μέχρι την άδεια κάπως πρέπει να περάσει το καλοκαίρι ψιλοευχάριστα.

Άνεμος
Κάνεις οικονομία στο γράψιμο;
Έβγαλες τo όνομα Artanis απο το σχόλιο σου στους ενωμένους και το έβαλες εδώ που όμως η Αrtanis δεν έχει σχολιάσει...
Γρήγορα μιά θέση στο οικονομικό επιτελείο.
Άμα φανεί ο κλητήρας κέρνα τον καμμιά πορτοκαλάδα.

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
Σου απαντώ όχι βέβαια γιατί ελπίζω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, ήδη ξέρεις ακριβώς πώς έχουν τα πράγματα και προσπαθείς να τα απαλύνεις μιλώντας για ...πλακίτσες και δήθεν μπλόφα της Ακανόνιστης περί μηνύσεων... Κατανοητή η προσπάθειά σου να "διασκεδάσεις" την πραγματικά φασίζουσα και απαράδεκτη απειλητική φράση της φίλης σου, όμως μάταιος κόπος... ο νοών νοήτω...
Απλά εξακολουθώ να σχολιάζω για τους λοιπούς αναγνώστες μας που δεν ξέρουν από την αρχή την όλη αυτή ...ακανόνιστη ιστορία...
Η κόντρα άρχισε όπως λες στα σχόλια του μπλογκ του Busy bee

http://manosbee.blogspot.com/2010/06/blog-post_1992.html

Mια απλή ανάγνωση δείχνει ότι την κόντρα την άρχισε μόνη της η φίλη σου, πολύ πριν το σχόλιο του Άνεμου, απαξιώνοντας τους λοιπούς σχολιαστές που δεν συμφωνούσαν με την πάρτη της, αποκαλώντας τους κάφρους και απευθυνόμενη σ' αυτούς με βωμολοχίες και αισχόλογα σαν ...καρακιτσαριό της τρούμπας!
Ο Άνεμος ήρθε πολύ αργότερα... όπως πολύ καλά ξέρεις!!
Πάψτε λοιπόν να βλέπετε ...φαντάσματα και αερικά γύρω σας... εκτός κι αν τον έχετε πάρει από φόβο και τον βλέπετε ακόμη και εκεί, που δεν έχει καν εμφανιστεί!!
χαχαχαχα!!!!

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

marianaonice
Μην παριστάνεις τον Άνεμο, δεν σου πάει ούτε ταιριάζει στο IQ σου.
Γνωρίζεις πολύ καλά ότι όταν μιλάω για κόντρα σε σχέση με το σχόλιο του Άνεμου, δεν εννοώ την άνταλλαγή σχολίων που είχε ξεκινήσει πρίν να εμφανιστεί ο Άνεμος,αλλά΄την αφορμή για να φτιάξει η Ακανόνιστη το βίντεο στο οποίο αναφέρθηκες.
Μπορεί να σκοτωνόταν ώρες με τους άλλους,αλλά βίντεο δεν θα έφτιαχνε χωρίς το σχόλιο του Άνεμου.
Για τα υπόλοιπα, καταλαβαίνω απόλυτα την επιμονή σου στη "σοβαρότητα" της κατάστασης.
Το αντίθετο θα ισοδυναμούσε με παραδοχή, ότι ο Άνεμος είναι λαχταριστή πρόκληση για δούλεμα.

Aνεμος είπε...

Κ.Υ.Π. WALKING
η λαχταριστή έκδοση του άνεμος για δούλεμα σας έχει καταγγείλει ηδη αν δεν το κατάλαβες παντου και στα ράδιο και στην βλογκοσφαιρα
ειλικρινά
λέω πληθυντικό και για εσένα επειδή το παίζεις δικηγόρος κάποιων που μιλάνε με ύφος νταλικέρη και μετά μιλάνε για κουλτούρα
ειλικρινά δεν ξανασυζητάμε
απείλησε καποιος με μήνυση αρα είναι αντίδικος μου
όπως με απείλησε ας τα βρούμε στα δικαστήρια
και όπως ξανααπειλησε ασκεί τα συνταγματικά του διακαιώματα και θα δω μετά πόσα απίδια πιάνει ο σάκος
ειλικρινά δεν μιλάω με αντίδικους
περιμένω μετά απο 3,5 συνεχή και συνεπή παρουσία στο ιντερνετ την μήνυση
όλα τα άλλα για ιδία κατανάλωση
όπως είδες είμαι κάθετος
για να δεις οτι δεν μπλοφαρω
δεν κάνω πλακιτσα ποτέ
ειδικά οταν με απειλούν
σε λίγο θα βγεις και εσύ ως συνήγορος πρακτορισκων νταλικιεριδων αν συνεχισεις
ειλικρινά ..
ΤΕΛΟΣ

Aνεμος είπε...

δεν σε έχω πετάξει απο εχτές γιατί περίμενα να δω πως κάνεις υπεράσπιση
η υπεράσπιση σου είναι να χλευάζεις συνέχεια εμένα
σε λίγο η κόκκινη κάρτα σου
καλο βραδυ

marianaonice είπε...

@Κ.Υ.Π. WALKING
Δεν καταλαβαίνω από πότε γίνατε ειδήμονες στη μέτρηση του IQ μας?
Αυτό θα πει δημοκρατία!!
Μπράβο σας!
Και ο ..."φασίστας" ο Άνεμος σας αφήνει να τον χλευάζετε ακόμη και μέσα στο μπλογκ του!
Μήπως έχετε πολλή μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας??
Αα και κάτι άλλο. Εγώ δεν μίλησα για το βίντεο, αυτό ήταν το τελευταίο, εγώ μίλησα για τη φίλη σου, με ποιό δικαίωμα βρίζει όποιον διαφωνεί μαζί της?? Της φταίνε όλοι λοιπόν κι όχι μόνον ο Άνεμος! άρα το πρόβλημα τόχει αυτή. Και το IQ της δεν της επιτρέπει να το καταλάβει.
Και μάλιστα απειλεί και με μηνύσεις!
Ποιά είναι τέλος πάντων??
:)))

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Άνεμος
Τσάμπα παιδεύεσαι, η μπλογκόσφαιρα είναι τεράστια και περιλαμβάνει τελείως διαφορετικούς ανθρώπους.
Επομένως όσοι συμφωνούν μαζί σου, με το λόγο που εκφέρεις και τις αντιλήψεις σου, πολύ δύσκολα θα αλλάξουν άποψη αν υποθέσουμε ότι θα σε καταγγείλω για κάτι.
Αυτό ακριβώς ισχύει και για μένα.
Όσες καταγγελίες και εκστρατείες κι αν κάνεις δεν θα πείσεις αυτούς που συμφωνούν με τις απόψεις μου, αλλά μόνο αυτούς που συμφωνούν έτσι κι αλλιώς μαζί σου και δεν με ενδιαφέρει τι άποψη έχουν για μένα.
Άρα μας ενδιαφέρει η απεύθυνση σε διαφορετικούς ανθρώπους και οι αναγνώστες και σχολιογράφοι του ενός, δεν ενδιαφέρουν τον άλλο.
Ξέρω τώρα τι θα κάνεις.
Θα παριστάνεις ότι περιμένεις τη μήνυση κι όταν δεν έρθει,θα κάνεις ένα δαφνοστεφανωμένο πόστ "νίκης" απέναντι στους Νεφελίμ που εκπροσωπεί η Ακανόνιστη και μερικοί ακόμα.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.
Κόκκινη κάρτα.
Κύρου (Βασσάρα) Ανάβασις,το νέο φοβερό έπος.
marianaonice
Είπαμε,σε καταλαβαίνω.

Κ.Υ.Π. WALKING είπε...

Επίσης το γεγονός ότι δεν με... πέταξες όπως λές δεν είναι κανένα φοβερό κατόρθωμα,το στοιχειώδες έκανες.
Ούτε εγώ σε πέταξα όταν εμφανίστηκες στη "Νύχτα", ούτε θα σε πέταγα ποτέ έξω απο το καινούριο μπλόγκ.

Aνεμος είπε...

Κ.Υ.Π. WALKING
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΒΑΛΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΨΗ
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ
ΑΠΛΑ ΑΠΟΨΗ
ΩΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΕΤΥΧΕΣ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΑ ΑΡΚΕΤΗ ΑΝΟΧΗ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΣΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ
ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

Aνεμος είπε...

ποτέ δεν δέχομαι απειλές αδελφέ
και δεν κάνω μηνύσεις
απλά καταγγελία
που να την προωθήσω κι ολας
ΕΜΕΝΑ ΡΕ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΑΟΙ

ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΑΜΑΙ?

αλήθεια εσύ που απειλείς με μηνύσεις
ξέρεις οτι πρέπει να έχεις προειδοποίηση για άσεμνο περιεχόμενο επειδή χρησιμοποιείς συνέχεια άσεμνες λέξεις που υιοθετούν μικρά παιδιά?
αυτό και αν είναι ποινικά κολάσιμο
ελάτε όλοι ..ΚΑι μόνος μου Να δούμε
ένα παιδάκι είμαι που κάνετε πλάκα
μην ξεχνάτε την τρίτη στις 11 το ζωντανό ραδιόφωνο μας
http://freeblogers.listen2myradio.com/

marianaonice είπε...

***
Aπλά μία επισήμανση - διόρθωση, ότι η εκπομπή που είχε προγραμματιστεί για Τρίτη θα γίνει την Τετάρτη, το βράδυ στις 11, τελικά 7 Ιουλίου, λόγω απρόοπτου προβλήματος, δικού μου.
Σας περιμένουμε να μιλήσουμε ζωντανά.