Σελίδες

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Ισραήλ: Ο προβοκάτορας του διεθνούς ιμπεριαλισμού


Το Ισραήλ από την ίδια τη σύστασή του είναι ένα πειρατικό κράτος, κατασκευασμένο από  το διεθνές ιμπεριαλιστικό κεφάλαιο, με τη θηριώδη αρπαγή των παλαιστινιακών εδαφών.

Από την αρχή, λοιπόν, αποτελεί τεχνητό κατασκεύασμα, με όλες τις συνακόλουθες λειτουργίες της κάθε μαφιόζικης, τρομοκρατικής κατασκευής: Η πλέον κεντρική είναι αυτή της τρομοκρατικής, πολεμικής προβοκάτσιας.

Η νέα κυνική, πολεμική κακουργία του Ισραήλ, είναι μια προβοκάτσια καραμπινάτη.

Πρέπει να εξετάσουμε ψύχραιμα και νηφάλια αυτή τη νέα προβοκάτσια, αναδεικνύοντας όλες τις πτυχές της, που προφανώς επικαλύπτονται πίσω από τα υστερικά ξεφωνητά για το έγκλημα και το ψυχωτικό κλίμα που δημιουργείται.

Ζήτημα 1ον

Η ιστορική εμπειρία διδάσκει το εξής: Οι  υστερίες, οι φανατισμοί, τα δακρύβρεχτα μεγάλα λόγια και το κατασκευασμένο ψυχωτικό κλίμα, ΠΑΝΤΑ υποκρύπτουν το ουσιώδες, επικαλύπτουν την πολιτική διάσταση των ζητημάτων.

Η επιστήμη της προβοκάτσιας στηρίζεται ακριβώς στις υστερίες και τις ψυχώσεις. Γι' αυτό και οι προβοκάτορες είναι οι πιο ένθερμοι θιασώτες του τυφλού φανατισμού  και των πολιτικών, ψυχωτικών παραληρημάτων

Πρέπει, συνεπώς, να δυσπιστούμε και να μην παρασυρόμαστε από το κλίμα που κατασκευάζεται, να ερευνούμε πίσω από τα υστερικά ξεφωνητά  και από τα μεγάλα λόγια των ποικιλόχρωμων πολιτικών ιεροφαντών  και δημαγωγών...

Διαβάστε περισσότερα στο


http://www.schizas.com/site3/el/israil-o-provokatoras-toy-diethnoys-imperialismoy.html


Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

1 σχόλιο:

Aνεμος είπε...

Πρέπει, συνεπώς, να δυσπιστούμε και να μην παρασυρόμαστε από το κλίμα που κατασκευάζεται, να ερευνούμε πίσω από τα υστερικά ξεφωνητά και από τα μεγάλα λόγια των ποικιλόχρωμων πολιτικών ιεροφαντών και δημαγωγών..