Σελίδες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Είναι όλοι τους υποκριτές!!



Aπό το BBC ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ,  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Greek parliament votes in favour of austerity measures


Νομίζεις ότι ζεις έναν εφιάλτη, νομίζεις ότι θα ξυπνήσεις και όλα θα τελειώσουν...
Κι όμως, ο εφιάλτης απλώνεται, γλυστρά ύπουλα και εγκλωβίζει όλη σου την ύπαρξη, στυγνά, αναπόφευκτα μουδιάζει το μυαλό, γεννά τον τρόμο, την οργή, την απόγνωση!
Οι σοσιαλιστές που ο λαός πίστεψε ότι θα φέρουν πίσω την κοινωνική δικαιοσύνη, θα συλλάβουν τους κλέφτες των ονείρων μας και θα ενισχύσουν τα αδύναμα εισοδήματα, αποκάλυψαν το αποκρουστικό πρόσωπό τους, των εντολοδόχων της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ και της παγκόσμιας μαφίας των τραπεζιτών και της οικονομικής ελίτ!!
Ναι αυτό είναι η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ :«…μια κλίκα των πλουσιότερων, των οικονομικά και πολιτικά πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της δύσης, που συναντιούνται μυστικά για να σχεδιάσουν τα γεγονότα, τα οποία αργότερα θα παρουσιάσουν ότι συμβαίνουν δήθεν τυχαία…»
Αυτή είναι η άτυπη παγκόσμια κυβέρνηση
!!" Δείτε στο παραπάνω λινκ ποιοι συμμετείχαν σ' αυτήν, και ποιοί από τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους μας είπαν ναι στα μέτρα! Είναι τόσο απλό, το είχαμε υποπτευθεί μα τώρα επαληθευτήκαμε!
Δεν είναι, λοιπόν, πρόβλημα της Ελλάδας πλέον αυτό που γίνεται. Ας μη γελιόμαστε!
Είναι παγκόσμιο σχέδιο υποδούλωσης των λαών στα προαιώνια αφεντικά!
Μας γυρίζουν πίσω σε εργασιακό και υπαρξιακό μεσαίωνα!! Με τη συνδρομή των εδώ εντολοδόχων τους που άρπαξαν την εξουσία με ψέμματα και απάτη!!

Διαβάστε περισσότερα στο marianaonice

Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Γειάσου Μαριάννα μου,κ Άλκη μου..μα...καλή μου,πότε έγινε αυτό???...αυτή τη βδομάδα??πιστέυω έγινε ξανά,πορεία του ΠΑΜΕ αυτή τη βδομάδα,κ έριξαν ξανά,βόμβα η γνωστοί-άγνωστοι κάπου,αλλά αυτή τη φορά χωρίς,θύματα??..το άκουσα στις ειδήσεις,αλλά δε το θυμάμαι καλά...πόση λύπη,πόση απογοήτευση...πόσος πόνος...πόσες ζωές άδικα χαμένες,...ένα χάλι,ένα χάος...πόσο λυπάμαι,που επικρατεί η κατάσταση αυτή,στη χώρα μου..μα πόσο λυπάμαι...δε μπορώ να σου πώ με λόγια..πόσο λυπάμαι,που ο τόπος αυτός που εδώ,γεννήθηκα κ μεγάλωσα ο τόπος αυτός,που τόσο αγάπησα έχει καταντήσει..ένα..μπ....ρδέλο (μετά συγχωρήσεως)κ τόπος συνεχών αναταραχών,συγκρούσεων,άδικων δολοφονιών...δεν έχω λόγια...να πώ πόσο λυπάμαι,γι αυτό...καλησπέρες...

Aνεμος είπε...

Είναι παγκόσμιο σχέδιο υποδούλωσης των λαών στα προαιώνια αφεντικά!
αθανασια δεν το ειδες γιατι το επνιξαν τα ενχωρια ΜΜΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ είπε...

Ας μην το βάλουμε κάτω βρε παιδιά...είμαστε περήφανος και από την φύση μας αισιόδοξος λαός...
Ας βοηθήσουμε όλοι μαζί με την συμετοχή μας σε ειρηνικούς αγώνες και θα ξαναδούμε τον υπέροχο ελληνικό ουρανό μας πάλι γαλανό...
Ας βγάλουμε το γκρίζο,που αυτοί θέλουν,πάνω από την Ελλάδα μας και την ψυχή μας...
Αισιόδοξες Κυριακάτικες καλημέρες...

marianaonice είπε...

@ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
Γλυκό σαν βάλσαμο το σχόλιό σου αυτό στις πληγές που μας άνοιξαν!
Αισιοδοξία και τόλμη!!
Ας τολμήσουμε να τους ρίξουμε στη ...θάλασσα και να ξαναδούμε το γαλάζιο του ελληνικού ουρανού!!
Νάσαι καλά!