Δευτέρα, 10 Μαΐου 2010

ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΑΙΤΟΥΝ:


Από το Στοχασμός Πολιτική 


 ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Είναι τεράστια και ανείπωτη η πίκρα και η αγανάκτηση που μας διακατέχει εξαιτίας της πολιτικής συμπεριφοράς και των πολιτικών επιλογών του προέδρου του κινήματος, των μελών της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας.
Νοιώθουμε τεράστια ντροπή απέναντι στον ελληνικό λαό, απέναντι σε όσους με την προσωπική μας πειθώ και αξιοπιστία πείσαμε να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, με την ελπίδα και εγγύηση μιας δημοκρατικής σοσιαλιστικής πολιτικής.
Νοιώθουμε όλοι προδομένοι και εξαπατημένοι από τις ανήκουστες για κόμμα και κίνημα του δημοκρατικού σοσιαλισμού πολιτικές που ασκεί η κυβέρνηση του κινήματος, η κυβέρνηση που εκλέξαμε.
Είμαστε όλοι προδομένοι και εξαπατημένοι από την απόλυτη κατά συρροή αναξιοπιστία και ανακολουθία λόγων και έργων πριν και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Είναι σαφές ότι κανείς από εμάς δεν ψήφισε στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, την πιστή και τυφλή τήρηση των πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού. Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να ακολουθήσει κατά γράμμα τις επιταγές του πατριάρχη του νεοφιλελευθερισμού Μίλος Φρηντμαν και τις “θεραπείες σοκ” που προκαλούν στον ελληνικό λαό.
Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να καταλύσει τους θεσμούς της λαϊκής κυριαρχίας, δεν ψηφίστηκε για να καταργήσει δημοκρατικά δικαιώματα, δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει την εθνική κυριαρχία σε ξένους. Ψηφίστηκε για τα εντελώς αντίθετα, για όσα είναι γραμμένα και δηλωμένα στην ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη και στο καταστατικό του κινήματος.
Η κυβέρνηση αυτή δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει την χώρα σε επενδυτές και επιχειρηματίες, ντόπιους και ξένους, δεν ψηφίστηκε για να παραδώσει τους Ελληνες και τις Ελληνίδες στις πολυεθνικές και το κομπραδόρικο ημεδαπό κεφάλαιο.
Ψηφίστηκε για τα εντελώς αντίθετα από όσα πράττει.
 
Κοντολογίς, η κυβέρνηση αυτή εξαπάτησε και εξαπατεί όσους την ψήφισαν και την πίστεψαν.
Δεν μας αρκούν τα προσχήματα και οι κινδυνολογίες, δεν μας αρκούν οι σκόπιμοι πανικοί και οι επικλήσεις εθνικών κινδύνων. Μια κυβέρνηση κινήματος του δημοκρατικού σοσιαλισμού οφείλει να έχει το τσαγανό, την γνώση και το σχέδιο να βγάλει την χώρα από την καπιταλιστική λαίλαπα και κρίση και όχι να την παραδώσει μαζί με τον λαό της βορά στα νύχια και τα δόντια όσων κερδοσκοπούν εναντίον της.
Δυστυχώς, όλα τα μέτρα που έχει λάβει μέχρι σήμερα η νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αποσκοπούν στην ικανοποίηση όσων λήστεψαν τον ελληνικό λαό και τον μόχθο του. Κανένα μέτρο δεν αποσκοπεί στην κοινωνική δικαιοσύνη, στον κοινωνικό σοσιαλιστικό μετασχηματισμό, στην κοινωνική χειραφέτηση, στην δίκαιη αναδιανομή του πλούτου, αλλά αποσκοπούν όλα στο αντίθετο.
Επικαλούνται εντολές ... . Η αντίσταση στις εντολές που παραβιάζουν τις καταστατικές πολιτικές επιλογές είναι καθήκον κάθε δημοκράτη σοσιαλιστή, κάθε μέλους του κινήματος. Αλλιώς ακυρώνεται πολιτικά το κίνημα και αυτοκαταργείται.
Το μόνο που πράττουν είναι να επαιτούν, να ομολογούν πλήρη προσωπική και πολιτική αδυναμία και ξεπουλάνε την χώρα και τον λαό της κατά τον φθηνότερο και αηθέστερο τρόπο.
Η λαϊκή κυριαρχία και η εθνική ανεξαρτησία καταργούνται από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης του κινήματος.

Η ανοχή προς τα πρόσωπα αυτά τελείωσε.
Δεν έχουμε τίποτα κοινό με δεξιούς, “νενέκους”, προσκυνημένους, νεοφιλελεύθερους μεγαλοαστούς και τα τζάκια της ολιγαρχίας που συγκροτούν οι ίδιοι και όσοι τους στηρίζουν.
Το ΠΑΣΟΚ έχει και ιδρυτική διακήρυξη και καταστατικό και δεν μπορεί ούτε ο πρόεδρος, ούτε η κυβέρνηση, ούτε η κοινοβουλευτική ομάδα να το καταπατά και να το καταλύει ετσιθελικά.
Το ΠΑΣΟΚ δεν ανήκει σε κανένα, το ΠΑΣΟΚ ανήκει στους Ελληνες.
Σκοπός του ΠΑΣΟΚ δεν είναι να εξυπηρετεί την σαπίλα της ολιγαρχίας που έχει καταληστέψει την χώρα, αλλά τους Ελληνες πολίτες με βάση την απαρέγκλιτη τήρηση των ιδρυτικών και καταστατικών του αρχών.
Οποιος παραβιάζει τις πολιτικές αρχές του κινήματος, οφείλει να τίθεται εκτός του κινήματος, εκτός του ΠΑΣΟΚ.
Η παράβαση των άρθρων 4, 5 και 16 του καταστατικού του ΠΑΣΟΚ και η ωμή παραβίαση της διακήρυξης της 3ης Σεπτέμβρη αποτελεί έργο – πράξη του προέδρου, της κυβέρνησης και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κινήματος.
Οσοι θέλουν να κάνουν λόγω για πολιτική αξιοπιστία, οφείλουν να ζητήσουν την ενεργοποίηση του άρθρου 54 του καταστατικού του κινήματος με σκοπό την διαγραφή του προέδρου, της κυβέρνησης και του συνόλου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Κανείς δεν μπορεί να ακυρώνει όχι μόνο την πολιτική ιστορία, το παρόν και το μέλλον, αλλά και την ίδια την ύπαρξη του ΠΑΣΟΚ, την ίδια την ύπαρξη και τον πολιτικό προσδιορισμό όσων πίστεψαν και πιστεύουν στον δημοκρατικό σοσιαλισμό.
Επειδή η πολιτική και η κοινωνία δεν ακυρώνονται το μόνο που πρέπει και μπορεί να γίνει είναι η ακύρωση και η διαγραφή όσων ακυρώνουν την πολιτική ιστορία του τόπου και της δημοκρατικής σοσιαλιστικής παράταξης και επιχειρούν να την διασπάσουν και να την μετατρέψουν σε όχλο και πολιτικό συνονθύλευμα χωρίς αρχές και με νεοφιλελεύθερους στόχους.

Η δημοκρατική σοσιαλιστική παράταξη οφείλει να αποκαθαρθεί από ένα τέτοιο όνειδος,αλλιώς αυτοακυρώνεται, ακυρώνει τους αγώνες και τα κοινωνικά επιτεύγματά της και οδηγείται στην αυτοδιάλυση.
Μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ


Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Αθανασία είπε...

Καλησπέρα παιδιά...ο Γιωργάκης τα χει κάνει,ΣΚΑΤΑ σε όλους τους τομείς κ ιδιαίτερα,στο ασφαλιστικο...κ άιντε,να δούμε τι θα τραβήξουμε ακόμη...μέρα-νύχτα κοιμάμαι με το φόβο,(από τότε που άρχισε)όλο αυτό το βιολάκι,με τη κρίση κλπ,κλπ...μη μου κόψουν,τη σύνταξή μου...κ αυτή τη στιγμή,μόνο τη σύνταξή μου έχω κ τη σύνταξη του πατέρα,μου...ΔΕΝ έχω τίποτε άλλο...το γραφείο μου δε πάει κάλα...οι δουλειές κόπηκαν κ ΔΕΝ έχω,τίποτε άλλο...πραγματικά τίποτε άλλο..κανένα,άλλο ισόδημα από πουθενά...ο Γιωργάκης βέβαια χέστηκε (με συγχωρείτε αλλά),τι θα κάνω εγώ...αν μου κόψει τη σύνταξή μου...τα μέτρα που πήρε,είναι απίστευτα άδικα,κ χτυπούν τον απλό έλληνα μισθωτό,πολίτη...κόβει συντάξεις κ επιδόματα,από άτομα που τα έχουν πραγματικά,ανάγκη..κατάφορη αδικία...κ κανείς δε κάνει κάτι...καλησπέρες...

ippoliti_ippoliti είπε...

Μπράβο, με εκφράζει απόλυτα. Δίνω λόγο πρωτίστως στον εαυτο μου ότι στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης του Νοεμβρίου θα κάνω το΄πάν για να μην ψηφισθούν Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες υποστηριγμένοι από το ΠΑΣΟΚ. Για πρώτη φο΄ρα θα δώ την Αυτοδιοίκηση τόσο κομματικά.
Καλό βράδυ mariannaonice

Aνεμος είπε...

Είμαστε όλοι προδομένοι και εξαπατημένοι από την απόλυτη κατά συρροή αναξιοπιστία και ανακολουθία λόγων και έργων πριν και μετά τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλέφτης και ο ψεύτης το πρώτο χρόνο χαίρονται.Ο Γιωργάκης πού ήταν τόσα χρόνια,δεν γνώριζε τη μάσα..,τώρα μας κάνει τον εξυγιαντή!Ο Γιωργάκης ο ψεύτης,ο Κωστάκης ο φούσκας,Ο Σημίτης ο διαπλεκόμενος,ο Μητσοτάκης ο γκαντεμωτός η αφρόκρεμα της Ελλάδας