Σελίδες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

H γελοιοποίηση του opengov Νο 2 … υπάλληλος του Γιάννη Μαγκριώτη τοποθετήθηκε Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στη Helexpo ! …και άνεργος γυμναστής φίλος του Γεράσιμου Αρσένη Πρόεδρος στη Λαχαναγορά !

opengov1Από μέιλ αναγνώστη του Ακτιβιστή που  λάβαμε:
Έχει γίνει πια κοινή πεποίθηση ότι το πολυδιαφημισμένο και πολλά υποσχόμενο σύστημα επιλογής στελεχών σε Κυβερνητικές θέσεις «opengov» έχει γελοιοποιηθεί. Επανήλθε το σύστημα της παρεοκρατίας, των φεουδαρχών και των τιμαριούχων, αλλά στη χυδαία του μορφή.

Μετά την αποκάλυψή μας για τα «προσόντα» του νέου Προέδρου του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θες/νίκης Χρήστου Κουτράκη (εδώ),ακολούθησαν ανακοινώσεις του Υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας για την κάλυψη θέσεων ευθύνης σε οργανισμούς της Θεσσαλονίκης. Παρά τις ευτελιστικές αναφορές των ΜΜΕ της πόλης για το ποιος βουλευτής διόρισε ποιόν και τους διαγκωνισμούς που προηγήθηκαν, αξίζει να αποκαλύψουμε μερικές πληροφορίες για τα «προσόντα» μερικών επιλεγέντων !!!

Στη HELEXPO τοποθετήθηκε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ο μαθηματικός Πάρις Μαυρίδης : Φυσικά το κριτήριο επιλογής του δεν είναι η ιδιότητα του μαθηματικού (υπάρχουν χιλιάδες), αλλά η μακρόχρονη «στενή του σχέση» με τον Γιάννη Μαγκριώτη (Γ.Μ.), όπως τονίζουν όλα τα ρεπορτάζ των εφημερίδων. Η σχέση αρχίζει από την περίοδο των πρώτων πολιτικών βημάτων του Γ.Μ. γύρω στο 1990. Ο Γ.Μαγκριώτης ήταν Γραμματέας της Νομαρχιακής ....


 
Μοιραστείτε http://enomenoiblogers.blogspot.com

2 σχόλια:

Ο ΜΑΓΟΣ! είπε...

τελικα ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο..την καλησπερα μου ..οπως παντα μαγικη..

marianaonice είπε...

Γειά σου Νικήτα!
Κάποτε πρέπει να πάψουμε να χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο και να πάρουμε πέτρες να τις χτυπάμε στο κεφάλι αυτών που μας πέρασαν για εντελώς ηλίθιους!
:))