Σελίδες

Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Ράγισαν καρδιές


Ράγισαν καρδιές στο κοιμητήριο της Καισαριανής, όπου το πρωί η Αφγανική κοινότητα της Ελλάδος και εκπρόσωποι της ελληνικής Πολιτείας, οργάνωσαν την τελετή για τον αποχαιρετισμό του μικρού Αφγανού που σκοτώθηκε από την έκρηξη της βόμβας των τρομοκρατών στα Πατήσια.
Ένα παιδί μόλις 15 χρόνων, το οποίο έφυγε για να γλιτώσει από τις βόμβες της Καμπούλ και χάθηκε από βόμβα στην Αθήνα, πριν καλά ?καλά γνωρίσει και γευτεί τη ζωή
Από την τελετή απουσίαζε η 10χρονη αδελφή του, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, αφού κινδυνεύει να χάσει την όρασή της? 
Συγκινημένος από την συμπαράσταση του κόσμου ο πατέρας του μικρού Αφγανού, Μοχάμαντ Αλί Νατζάφι, ζήτησε να μην υπάρξουν άλλα αθώα παιδιά θύματα. Ζήτησε επίσης την βοήθεια της Πολιτείας ώστε να ιδρύσει, με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις προσφορές,ένα Φιλανθρωπικό Ίδρυμα με το όνομα του γιου του. «Για τα παιδιά θύματα βίας, που χάθηκαν ή κινδυνεύουν, χωρίς διάκριση χρώματος, φυλής ή θρησκείας» ανέφερε. Ευχαρίστησε επίσης όλους τους Έλληνες ,καθώς επίσης τους πρόσφυγες και τους μετανάστες που στάθηκαν δίπλα του.«Στη θέση του Χαμιντουλά θα μπορούσαν να είναι τα δικά σας παιδιά, κάθε παιδί του κόσμου. Το μήνυμα του νεκρού γιου μου είναι να κλείσει το παράθυρο της τρομοκρατίας και να μην υπάρξει άλλο αθώο παιδί θύμα τυφλής βίας»
.ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ 
Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

4 σχόλια:

Γιαγιά Αντιγόνη είπε...

Ευχομαι η σημερινή εκδήλωση να πάει καλά.
Για την ευαισθησία που δείχνεται σε θέματα που ζητάνε δικαίωση δεν ξέρω τι να πω..

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ευχομαι κι εγω να ειναι το τελευταιο θυμα το αμοιρο αυτο παιδακι

Οντως πρέπει να ραγισαν καρδιες, κριμα το παιδι!

marianaonice είπε...

Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου παιδάκια αθώα να πληρώνουν τόσο μίσος και τόση φρίκη, αναίτια!
:(

marianaonice είπε...

Να μη ζει ο άνθρωπος τέτοιες στιγμές...
Ένα ακόμη αγγελούδι έφυγε αναίτια για τον ουρανό... γιατί στον ίδιο ουρανό πάνε όλα τ' αγγελούδια του κόσμου, σ' όποιον θεό κι αν πιστεύουν!!