Σελίδες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Αφήστε την αλήθεια να λάμψει! Ο Αλέξανδρος δεν τη φοβάται πια!!



Τη βίαιη προσαγωγή του 17χρονου φίλου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και βασικού μάρτυρα κατηγορίας στη δίκη των δύο ειδικών φρουρών ζήτησε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Aμφισσας, σε περίπτωση που αρνηθεί να εμφανιστεί και σήμερα στο δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει.



Και η χθεσινή μέρα της δίκης κύλησε σε τεταμένη ατμόσφαιρα. Η άρνηση του στενού φίλου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ο οποίος ήταν παρών τη στιγμή της δολοφονίας, να καταθέσει στο δικαστήριο προκάλεσε την αντίδραση της έδρας, που αποφάσισε ομόφωνα την προσέλευση του μάρτυρα με απλή συνοδεία. Σε περίπτωση που αρνηθεί να εμφανιστεί και σήμερα, το δικαστήριο ζήτησε τη βίαιη προσαγωγή του ανήλικου μάρτυρα, χαρακτηρίζοντας την κατάθεσή του «κορυφαίας αξίας» για τη δίκη.



Ως απάντηση, ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Νίκος Κωνσταντόπουλος υποστήριξε ότι ο 17χρονος δεν εμφανίζεται στο δικαστήριο γιατί τελεί υπό συναισθηματική φόρτιση και παρακολουθείται από την αστυνομία. Επισήμανε, δε, ότι ο μάρτυρας δεν σκοπεύει να παραστεί στο δικαστήριο, εάν προηγουμένως δεν σταματήσει η παρακολούθησή του.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος των κατηγορουμένων, το βράδυ της Μ. Τετάρτης έλαβε μια ανώνυμη επιστολή από το περιεχόμενο της οποίας προκύπτει ότι κάποιοι από τους αυτόπτες μάρτυρες που κατέθεσαν στη δίκη είναι μέλη της οργάνωσης «Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση», που είχε στρατολογήσει και τον Αλέξη με τον φίλο του.

Γιατί οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής κ. Νίκος Κωνσταντόπουλος και Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν συμφωνούν για την εξέταση του παραπάνω 17χρονου μάρτυρα, φίλου του Αλέξανδρου?
Τι φοβούνται? Ποιόν θα βλάψει η κατάθεση αυτή, ακόμη κι αν αποκαλύψει ότι ο Αλέξανδρος είχε στρατολογηθεί στην παραπάνω οργάνωση?
Τον Αλέξανδρο πάντως όχι!! αυτός δεν φοβάται τίποτε πλέον! Και αν ακόμη είχε στρατολογηθεί αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανένα φασίστα αστυνομικό να τον δολοφονήσει!!
Δεν δολοφονούν ένα 15χρονο παιδί επειδή στραγολογήθηκε σε οργάνωση της αριστεράς!!!

Γιατί το παιδί αυτό έτσι κι αλλιώς πλήρωσε με τη ζωή του αυτό το σύστημα που εκτρέφει φασίστες δολοφόνους αστυνομικούς και αριστερούς προβοκάτορες που στρατολογούν και ρίχνουν στα δόντια του λύκου 15χρονα παιδιά!!!

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: