Σελίδες

Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

Παράπλευρες απώλειες ... της κρατικής παράνοιας!!

nosokomeio_ggenimatasΤο φετινό Πάσχα αποτέλεσε έναν από τους πιο αιματηρούς εορτασμούς, καθώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν από τη χρήση -των απαγορευμένων κατά τα άλλα- βεγγαλικών και κροτίδων αλλά και από άσκοπους πυροβολισμούς σε όλη την Ελλάδα. Τρεις νέοι άνθρωποι, ένας 21χρονος, ένας 25χρονος και ένας 17χρονος έχασαν τη ζωή τους στη Μεσσηνία, τη Σαντορίνη και την Κρήτη αντίστοιχα, ενώ άλλα έξι άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ:
http://hellas-macedonia-thessaloniki.blogspot.com/


Σχόλιο δικό μου:
Απ' ό,τι ξέρω απαγορεύεται η μεταφορά, αγορά και κατανάλωση εκρηκτικών υλών καθώς και η κατασκευή και χρήση συσκευών εκτόξευσης φωτοβολίδων και βεγγαλικών, χωρίς άδεια της αστυνομικής αρχής, εδώ και χρόνια!! (ν. 2168/1993 περί όπλων, πυρομαχικών και λοιπών εκρηκτικών υλών).
Όμως στην Ελλάδα της ασυδοσίας, της παρανομίας και της πλήρους κρατικής αναλγησίας και αδιαφορίας, κάθε χρόνο, ενόψει του Πάσχα, βλέπουμε, ακούμε και οσφριζόμαστε περισσότερο αίμα και θάνατο, εξαιτίας αυτών των απαγορευμένων ειδών, που εν ονόματι του πάσης φύσεως μαύρου κέρδους, κυκλοφορούν ελεύθερα και ...ωραία!!
ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ??

Μοιραστείτε
http://enomenoiblogers.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: